- 1 Eylül 2025
- 90
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi bakalimneolacak
-
Bel var bacak yok iş görürseKalp sıkışması gebelik belirtisi değil bacım o kafayı yememizle alakalı bişiii sjsjsjjs göğüslerinde damarların belirgin mi ? Git bi bak bakim shshshsh bel bacak ağrın var mı ?
Sabah yapacan mı testBel var bacak yok iş görürsebenim ilk gebeliğimde belirtim sadece sürekli uyuma isteği ve göğüslerim şişmişti
Yapcam tabi o test evde dururda ben yapmazmıyımSabah yapacan mı test
Yakama karanfil takacağım beni orda bulYapcam tabi o test evde dururda ben yapmazmıyımbirde sürekli idrara çıkıyorum daha deminde üç yudum su içtim hemen çişim geldi test yaptım negatif sonuç acaba beklemedim diye mi birde göğüs uçlarım şişmiş damarda daha önce görmedim bir yerde şu pembemsi kısımda var şişmiş ya da bana göre şişmiş bilemiyorum yakında Bakırköy sanırım
Bende beyaz giymiş olucam malum deli gömleğiYakama karanfil takacağım beni orda bul
Regl var mı ?Yine negatif
Yok gelen gidenRegl var mı ?
Çok ilginç ya dur bakalım regl olana kadar bekleyeceğiz. Üzülme nolurYok gelen gidenhiç gecikmezdim ya şaka gibi mevsimsel bile gecikmezdim
Umudunu yitirme canım. Yarın kan vereceğim ben. 2 gün gecikiyorum. Bu sabah yaptım test negatif ama cuma günü kahverengi lekelenme oldu bende. Yerleşmeden sonra beta HCG yükselmeye başlıyormuş. Hayırlı güzel haberler alalım inşallahYine negatif
Heran olacak mış gibi hissediyorum ama sonra geçiyor olmuyorumÇok ilginç ya dur bakalım regl olana kadar bekleyeceğiz. Üzülme nolur
Bende hiç kanama falan olmadı bilmiyorum ya umudum gün geçtikçe azalıyor bari regl olsam umudum kalmaz üzülmem daha fazlaUmudunu yitirme canım. Yarın kan vereceğim ben. 2 gün gecikiyorum. Bu sabah yaptım test negatif ama cuma günü kahverengi lekelenme oldu bende. Yerleşmeden sonra beta HCG yükselmeye başlıyormuş. Hayırlı güzel haberler alalım inşallah
İnşallah olmazsın çiçeğim hislerimiz doğru çıkarHeran olacak mış gibi hissediyorum ama sonra geçiyor olmuyorum
Allah'tan ümit kesilmez. Güzel hayırlı haberler alalım inşallahBende hiç kanama falan olmadı bilmiyorum ya umudum gün geçtikçe azalıyor bari regl olsam umudum kalmaz üzülmem daha fazla
İnşallah inşallahİnşallah olmazsın çiçeğim hislerimiz doğru çıkar
İnşallah canımAllah'tan ümit kesilmez. Güzel hayırlı haberler alalım inşallah
Sonuç ne olduuKimse yorum yapmasada devam ediyorum konuya bugün adetime 3 gün var ve sabah mide bulantısıyla uyandım ve gün içinde devam etti su içince aşırı bulantı geliyor ya gerçekten hamileyim ya da psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyorum
Regl oldum maalesef gecikmeli geldi demekki düzenli olmasıyla alakası yokmuş üzdüSonuç ne olduu
Ovülasyon testi alın . Onunla devam edin bence . Gördüğüm kadarıyla pik yakalayınca bir problemde yoksa hamile kalıyorlar . Umarım en yakın zamanda hepimiz istediğimiz haberleri alırızRegl oldum maalesef gecikmeli geldi demekki düzenli olmasıyla alakası yokmuş üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?