Kesinlikle ince ince planlar yapılmış darp raporu alamasinBu konusmalardan esinizin pisman olmus bir havasi yok. Daha cok plan yapilmis cocuk icin donulmus ve cocuk 5-6yasina kadar evlilik yurutulecek sonra da bitirilecek diye duruyor. Ve sanki darp raporu alirsaniz diye de donmus. Umarim rapor aldiniz. Bu arada hersey planlanmis, araba baskadinin uzerine bile yapilacakmis. Ben bu konusmalarda hic esimi seviyorum onsuz yapamam diye nirsey okumadim. Bunu bile bile bu evliligi nadil yurutebilirsiniz ki? Ortada guven yok. Sanitim sadece uzatmalari oynuyorsunuz. Bu arada cocuk buyudukce ayrilmak daha zor cunku kucukken daha kolay yeni ortama adapte oluyorlar.
Bu köpeklerin arasindan oğlum nafaka verinceye kadar karıyi vur kurtul fikirleri bile çıkıyorBilmenizi isterim ki sık sık duyduğumuz kadın cinayetlerini tam olarak bu psikopatlar işliyor.
Hani bi tanesi dedi ya "her zaman nasıl dövüyorsam yine öyle dövdüm. Bu sefer öldü"
Bence canınıza ve gururunuza kıymet verin. Illaki bir cenaze çıkacaksa onun cenazesi çıksın .
Toplumda kulak zarı patlatan manyaklara ihtiyacımız yok. Olmasa da olur.
Geçen iki kızı kocası tarafından öldürülmüş kadıncağız vardıOğulları katil olsa benim oğlum karıncayı incitmezdi karısı bu hale getirdi der analar... Bu hayatın bir gerçeği. Benim k.v bir konuda oğlum sinirden öyle yapmıştır dedi, ben keyiften mi yapıyorum dedim.
Biz ne dersek diyelim, konu sahibi kararini vermis. O sadece kayinvalidenin problemli oldugunu dusunuyor, esini gormuyor. Adamin sevgisinden olmedigi kesin. Daha once intihar edecekmis esim dediginde intihar eden haber vermez, oyun dedigimde dinlemedi. Nitekim adam da intihar falan etmedi. Bunlar da oyun. Adam zaten normal degil. Normal bir insan intihar eder mi? Boyle biriyle omur gecer mi? Darp eden adamla korkmadan ayni evde yasanir mi?Kesinlikle ince ince planlar yapılmış darp raporu alamasin
Bir kurussuz sokağa atalım şeklinde ve dediklerini yaparlar büyük ihtimalle
Konu sahibi umarım kimseye söylemeden darp raporu alıp doktor raporlarıyla uğraşır çünkü çok leş yapmayacakları şey kalmayacak bir aile
Ayrıca arkamdan bunları soyleyen adamla nasıl kusmadan yüzyüze bakabilir ki insan
Gozden kacirilan su nokta var ki konu sahibi adsmin intihar edicem demesi uzerine dondu. Dondukten sonra telefon konusmalarindaki dolaplara sahit oldu. Yani aslinda zdsmin intihari falan sadece oyun. Simdi dondum diye susup gormemezlikten gelmek ne derece dogru?
Evlilik iki tarafli yurur. Diger tarafin amaci evlilik yurutmek degil elindekileri bosanmadan once elden cikarmak, darp raporunu aldirmamak...
Sizce eşinizle sizin aranızda bir fark var mı?Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
Zor zamanlar geçiriyorum baba evinden evime döneli 1 hafta olacak. Kızımın doğum gününü atlattım, ailemi eş dostumu çağırdım ve kutladık. Pasta kesilirken babası da geldi birlikte hatıra olarak kalsın dediğim fotoğraflardan oluşturmaya çalıştım. Eşim misafirlerime ağzının içinden bir hoşgeldin deyip gitti, utanmış falan neyse uzatmayım. Asıl mesele başka. Konularımı biliyorsunuz kısa zaman önce paylaştım.
Evine döndün döneli nasılsın derseniz yaşadıklarıma ve evliliğime adapte olmaya çalışıyorum diyebilirim. Boşanmanın eşiğinde gezinince insan kolay kolay güvenemiyor evliliğine. Gel gelelim buraya konu açma sebebim olan eşim ve ailesinin telefon konuşmalarına. Dün gece eşim uyurken eşimin telefonundaki malum programa göz atayım dedim. (Konuşmalarını kaydediyor kendisi yüklemişti) Tabii silmiş kayıtları sadece benimle ve birkaç kişiyle konuşmaları vardı ama aynı zamanda gözden kaçırdığı ailesiyle konuşması da vardı. Konuşmayı aktarıyorum elimden geldiğince; eşim darp raporu alacağımı söylemiş ama iftira atıyormuşum gibi söylüyor ailesine. Kulak zarım yırtılmıştı vurduğunda. Ailesi daha önce çok kez şiddet uyguladığını bildiği halde kv kişisi gebersin diyor iftira atıyorum diye! Cehennemin dibine gitsin şer..siz diyor! Bunlar iftiracı ben çok önce anladım diyor! Babası boşanacaksanız arabayı birlikte aldık der satışı ver başkasının üzerine diyor! Eş kişisi o sırada dinliyor ama bir yandan da bakalım diyor! Kv yeniden söze karışıp aman boşver boşan çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gez dolaş diyor! Yani zaten görüşmüyordum kendileriyle daha önceki meselelerde hiç yanımda olmadıkları için, babasının hakaretleri yüzünden ama bunları da duyunca tiksindim! Ben bunların birini bile haketmemiştim! Eşim saygısızlık yaptığı halde aileme biri birşey söylese öyle demeyin diye sustururdum. Kendisi vermiş gazı iftira atmışım vurmamış mış!.. Psikolog bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi konusunu masaya yatıracaktı. Böyle o senin ailenle sen onun ailesiyle görüşmemeniz olmaz diyordu. Şimdi ben ne diyeyim yüzüne mi vurayım siz söyleyin... Bir de avukatla görüşmüş, ona da darp raporu konusunu çarpıtarak anlatmış. Bir de kızıma kıyamıyorum ayrılmak istemiyorum o yüzden demiş. Bir 5-6 yaşına gelsin de ama şu an ayrılamaz gibi konuşmuş. Düşünüyorum sabahtan beri böyle karaktersizlik olmaz! Resmen gerçekleri çarpıtıp yalan söylüyor... Ailesi bana saydırırken, torunlarını, oğullarının yuvasını düşünmezken hala onlar napmış hep beni sevmişler gibi anlatıyordu. Yine o eşiğe dönmeli mi yoksa kaçıncı kez de olsa sinirle söylemişler görüşmezsin olur biter demeli mi düşünüyorum...
Kimse bir yuvanin yikilmasini istemez. Ancak ben de sahsi goruslerimi yazdim. Sonuclarina bakilmasi gerek, evet ama daha onceki sonuclar da ortada. Hatta ayrilik donemindeki tutumlar da. Einsteinin bir sozu var: "ayni seyleri tekrar tekrar yapip farkli seyler beklemek deliliktir". Ben de oyle soyluyorum. Adamin mayasi ayni cunku.Dedektif değilim. Ayrıca şahsen bu kadar müdahale ederek yorum yapmayı uygun bulmuyorum. İnsan depresif konularda her şeyden etkileniyor . Sonuçlara bakmak gerek siz eşinin bile aklında olmayanı yazıyor olabilirsiniz. Sonuçta sadece bu kişinin yazdığı kadarına yorum yapabilirim kadın eve dönmüş demek ki dönmek istiyormuş intihar falan bahanesi . Kv şöyle dedi kp bunu dedi , demesi kadar abes. İr şey yok. Eşinin telini bırakması gerek. Umarım problemleri aşarlar. Artık kavgabitmeli anlaşma yoluna girmeliler.
Bu arada darp eden adamla ayni evde korkmadan yasanilir mi? Daha once de esim intihar edicekmis diye konu actiginda ben intihar eden haber vermez, oyun dedigimde de yanilmamistim. Umarim bu sefer yanilirim.Dedektif değilim. Ayrıca şahsen bu kadar müdahale ederek yorum yapmayı uygun bulmuyorum. İnsan depresif konularda her şeyden etkileniyor . Sonuçlara bakmak gerek siz eşinin bile aklında olmayanı yazıyor olabilirsiniz. Sonuçta sadece bu kişinin yazdığı kadarına yorum yapabilirim kadın eve dönmüş demek ki dönmek istiyormuş intihar falan bahanesi . Kv şöyle dedi kp bunu dedi , demesi kadar abes. İr şey yok. Eşinin telini bırakması gerek. Umarım problemleri aşarlar. Artık kavgabitmeli anlaşma yoluna girmeliler.
Haklısınız çok zor. Çok yorgun hissediyorum kendimi düşünüp duruyorum. Ayrılsam mı diye aklımdan geçiyor, nasıl olur vs vs vs bir sürü şey düşünüyorum. O normal ama ben olamıyorum. İkinci çocuk konusunda önlemimi aldım Allah korusun. Maaş kartım şu an bende ama parasal konularla o ilgileniyordu. Şu an maaş yok ama Kasım’da kredi çekmiştim o yatacak.Kusura bakmayın sizin esiniz değişmez. Kendinizi kandirmayin değmez bu Adama. Sakın 2.çocuk yapma hatasına düşmeyin derim ben .ve lütfen maaş kartınızı alın şu heriften. Evde nasılsıniz şu an ? Yani bunları bile bile doğal davranmak zor olmalı
Hiç korkmuyorum. Eskisi gibi değilim. Bana bir şey yapmaya kalkarsa hemen kapıya balkona yöneliyorum komşulara rezil ederim avazım çıktığı kadar bağırırım diyorum. Zaten darp raporu alacağımı bilir.Bu arada darp eden adamla ayni evde korkmadan yasanilir mi? Daha once de esim intihar edicekmis diye konu actiginda ben intihar eden haber vermez, oyun dedigimde de yanilmamistim. Umarim bu sefer yanilirim.
Kayınvalidenin problemli olduğu kesin ama eşimi de savunmadım. Asıl problem o zaten. Her seferinde de belirttim. Daha önceki konumda da intihar edeceği oyun olsa bile riske Ataman ileride kendimi suçlamamak için dedim. Eşimi problemsiz gördüğümü de nereden çıkardınız? Öyle olsa tedavi için psikoloğa gidip durmayız.Biz ne dersek diyelim, konu sahibi kararini vermis. O sadece kayinvalidenin problemli oldugunu dusunuyor, esini gormuyor. Adamin sevgisinden olmedigi kesin. Daha once intihar edecekmis esim dediginde intihar eden haber vermez, oyun dedigimde dinlemedi. Nitekim adam da intihar falan etmedi. Bunlar da oyun. Adam zaten normal degil. Normal bir insan intihar eder mi? Boyle biriyle omur gecer mi? Darp eden adamla korkmadan ayni evde yasanir mi?
Güvenimin sarsıldığı çok şey yaşadım eşimin telefonunu bırakmak ile çözümü bulmak mı doğru diyorsunuz? Sonuçta karıştırmasaydım ne o kadınla buluştuğunu öğrenecektim ne de ailesinin hakkımda konuştuklarını. Muhtemelen bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi gerektiğini savunan psikoloğuma haklısınız diyecektim. Gönlümü alsınlar ben de görüşürüm diyecektim. Kuzu kuzu hakkımdaki iğrenç sözlerinden bihaber görüşüp anne baba diyecektim o vicdansızlara... Eşim, annen bana kan kusturdun demişti diye söylendiğinde annem sinirden söyledi yaptıklarından dolayı diyecektim ama sen annene bak asıl bedduaları arşı boylamış diyemeyecektim. Kv kp şöyle dedi bunu dedi diye paylaşmamın nesi abes? İyi ki karıştırdım telefonunu da!... Hiç pişman değilim! Gerçek yüzlerini gördüm. Koynumda yılan besliyormuşum bunu beynime kazıdım! Bana beddua eden boşanma planları yapan ailesine kendinize gelin diyemeyen bir eşim varmış... Hep kötüledi ailesine zaten...Dedektif değilim. Ayrıca şahsen bu kadar müdahale ederek yorum yapmayı uygun bulmuyorum. İnsan depresif konularda her şeyden etkileniyor . Sonuçlara bakmak gerek siz eşinin bile aklında olmayanı yazıyor olabilirsiniz. Sonuçta sadece bu kişinin yazdığı kadarına yorum yapabilirim kadın eve dönmüş demek ki dönmek istiyormuş intihar falan bahanesi . Kv şöyle dedi kp bunu dedi , demesi kadar abes. İr şey yok. Eşinin telini bırakması gerek. Umarım problemleri aşarlar. Artık kavgabitmeli anlaşma yoluna girmeliler.
Ya dileği demissin. Kadin ruh gibiydi. Unutuldu gitti iste. Cok zor hayatlar var agız dolusu kufredesi geliyor insanin.Geçen iki kızı kocası tarafından öldürülmüş kadıncağız vardı
Kadin elinde emzik sesi kısılmış bir biçimde kimse benim kızlarımı korumadi derken o adamın abisi bu kadın her şeyin suçlusu abimin başını yedi bilmem ne diyordu
O yüzden kesinlikle inanırım
Ya verceginiz her cevabi dusundunuzde değer mi peki sizce? Hicmi kiymetiniz yok sizin ? Hic hayalleriniz umutlariniz yok ? Hic mi ya ben demiyosunuz ? Olmiyacak bu is ama sizden hic olmayacak.Güvenimin sarsıldığı çok şey yaşadım eşimin telefonunu bırakmak ile çözümü bulmak mı doğru diyorsunuz? Sonuçta karıştırmasaydım ne o kadınla buluştuğunu öğrenecektim ne de ailesinin hakkımda konuştuklarını. Muhtemelen bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi gerektiğini savunan psikoloğuma haklısınız diyecektim. Gönlümü alsınlar ben de görüşürüm diyecektim. Kuzu kuzu hakkımdaki iğrenç sözlerinden bihaber görüşüp anne baba diyecektim o vicdansızlara... Eşim, annen bana kan kusturdun demişti diye söylendiğinde annem sinirden söyledi yaptıklarından dolayı diyecektim ama sen annene bak asıl bedduaları arşı boylamış diyemeyecektim. Kv kp şöyle dedi bunu dedi diye paylaşmamın nesi abes? İyi ki karıştırdım telefonunu da!... Hiç pişman değilim! Gerçek yüzlerini gördüm. Koynumda yılan besliyormuşum bunu beynime kazıdım! Bana beddua eden boşanma planları yapan ailesine kendinize gelin diyemeyen bir eşim varmış... Hep kötüledi ailesine zaten...
İntiharın dönmem için bahane olmasına gelirsek; daha önce annemlerin evine gittiğimde eşim kontrolden çıkmıştı. İçmeye başlamıştı vs. Şimdi de böyle intihara kalkışmayı düşünmeler çıkınca ortaya yine kontrolden çıkmasın bu şansı vereyim evime döneyim dedim. Yoksa daha ayrı kalmayı düşünüyordum boşanmasak bile.
Bunların hepsi palavrada olabilirBoşanmayı istemediğinden eminim. O daha da gidemeyim diye ikinci çocuğu gündeme getirdi hatta.
Sorma ya kaç gün etkisinden çıkamadım ben o kadıncağızi hiç düşünemiyorum hala kadın suçlanıyorduYa dileği demissin. Kadin ruh gibiydi. Unutuldu gitti iste. Cok zor hayatlar var agız dolusu kufredesi geliyor insanin.
Ya iste öylesini seytan diyoki cek vur. Yada kafasini yere carparken parcala.Bunların hepsi palavrada olabilir
Sizi bu defa iki çocukla sokağa atmayacağını nereden biliyorsun
Sorma ya kaç gün etkisinden çıkamadım ben o kadıncağızi hiç düşünemiyorum hala kadın suçlanıyordu
Kv dedigi zerre önemli değil.Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
Zor zamanlar geçiriyorum baba evinden evime döneli 1 hafta olacak. Kızımın doğum gününü atlattım, ailemi eş dostumu çağırdım ve kutladık. Pasta kesilirken babası da geldi birlikte hatıra olarak kalsın dediğim fotoğraflardan oluşturmaya çalıştım. Eşim misafirlerime ağzının içinden bir hoşgeldin deyip gitti, utanmış falan neyse uzatmayım. Asıl mesele başka. Konularımı biliyorsunuz kısa zaman önce paylaştım.
Evine döndün döneli nasılsın derseniz yaşadıklarıma ve evliliğime adapte olmaya çalışıyorum diyebilirim. Boşanmanın eşiğinde gezinince insan kolay kolay güvenemiyor evliliğine. Gel gelelim buraya konu açma sebebim olan eşim ve ailesinin telefon konuşmalarına. Dün gece eşim uyurken eşimin telefonundaki malum programa göz atayım dedim. (Konuşmalarını kaydediyor kendisi yüklemişti) Tabii silmiş kayıtları sadece benimle ve birkaç kişiyle konuşmaları vardı ama aynı zamanda gözden kaçırdığı ailesiyle konuşması da vardı. Konuşmayı aktarıyorum elimden geldiğince; eşim darp raporu alacağımı söylemiş ama iftira atıyormuşum gibi söylüyor ailesine. Kulak zarım yırtılmıştı vurduğunda. Ailesi daha önce çok kez şiddet uyguladığını bildiği halde kv kişisi gebersin diyor iftira atıyorum diye! Cehennemin dibine gitsin şer..siz diyor! Bunlar iftiracı ben çok önce anladım diyor! Babası boşanacaksanız arabayı birlikte aldık der satışı ver başkasının üzerine diyor! Eş kişisi o sırada dinliyor ama bir yandan da bakalım diyor! Kv yeniden söze karışıp aman boşver boşan çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gez dolaş diyor! Yani zaten görüşmüyordum kendileriyle daha önceki meselelerde hiç yanımda olmadıkları için, babasının hakaretleri yüzünden ama bunları da duyunca tiksindim! Ben bunların birini bile haketmemiştim! Eşim saygısızlık yaptığı halde aileme biri birşey söylese öyle demeyin diye sustururdum. Kendisi vermiş gazı iftira atmışım vurmamış mış!.. Psikolog bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi konusunu masaya yatıracaktı. Böyle o senin ailenle sen onun ailesiyle görüşmemeniz olmaz diyordu. Şimdi ben ne diyeyim yüzüne mi vurayım siz söyleyin... Bir de avukatla görüşmüş, ona da darp raporu konusunu çarpıtarak anlatmış. Bir de kızıma kıyamıyorum ayrılmak istemiyorum o yüzden demiş. Bir 5-6 yaşına gelsin de ama şu an ayrılamaz gibi konuşmuş. Düşünüyorum sabahtan beri böyle karaktersizlik olmaz! Resmen gerçekleri çarpıtıp yalan söylüyor... Ailesi bana saydırırken, torunlarını, oğullarının yuvasını düşünmezken hala onlar napmış hep beni sevmişler gibi anlatıyordu. Yine o eşiğe dönmeli mi yoksa kaçıncı kez de olsa sinirle söylemişler görüşmezsin olur biter demeli mi düşünüyorum...
Bacım o eşiğe geri dön allahini seversen yaMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?