Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Kesinlikle ince ince planlar yapılmış darp raporu alamasin
Bir kurussuz sokağa atalım şeklinde ve dediklerini yaparlar büyük ihtimalle

Konu sahibi umarım kimseye söylemeden darp raporu alıp doktor raporlarıyla uğraşır çünkü çok leş yapmayacakları şey kalmayacak bir aile

Ayrıca arkamdan bunları soyleyen adamla nasıl kusmadan yüzyüze bakabilir ki insan

Bu köpeklerin arasindan oğlum nafaka verinceye kadar karıyi vur kurtul fikirleri bile çıkıyor

Geçen iki kızı kocası tarafından öldürülmüş kadıncağız vardı
Kadin elinde emzik sesi kısılmış bir biçimde kimse benim kızlarımı korumadi derken o adamın abisi bu kadın her şeyin suçlusu abimin başını yedi bilmem ne diyordu

O yüzden kesinlikle inanırım

Biz ne dersek diyelim, konu sahibi kararini vermis. O sadece kayinvalidenin problemli oldugunu dusunuyor, esini gormuyor. Adamin sevgisinden olmedigi kesin. Daha once intihar edecekmis esim dediginde intihar eden haber vermez, oyun dedigimde dinlemedi. Nitekim adam da intihar falan etmedi. Bunlar da oyun. Adam zaten normal degil. Normal bir insan intihar eder mi? Boyle biriyle omur gecer mi? Darp eden adamla korkmadan ayni evde yasanir mi?

Dedektif değilim. Ayrıca şahsen bu kadar müdahale ederek yorum yapmayı uygun bulmuyorum. İnsan depresif konularda her şeyden etkileniyor . Sonuçlara bakmak gerek siz eşinin bile aklında olmayanı yazıyor olabilirsiniz. Sonuçta sadece bu kişinin yazdığı kadarına yorum yapabilirim kadın eve dönmüş demek ki dönmek istiyormuş intihar falan bahanesi . Kv şöyle dedi kp bunu dedi , demesi kadar abes. İr şey yok. Eşinin telini bırakması gerek. Umarım problemleri aşarlar. Artık kavgabitmeli anlaşma yoluna girmeliler.

Sizce eşinizle sizin aranızda bir fark var mı?
Siz dayağı yiyip oturduğunuzla kalmışsınız,
Oda sağa sola yalan söyleyip iki yüzlü davranmış.
Yani siz böyle yaparsanız o da size layık bir eş olur.
Kendi kıymetinizi bilin, siz bilmezseniz kimse bilmez.

Kimse bir yuvanin yikilmasini istemez. Ancak ben de sahsi goruslerimi yazdim. Sonuclarina bakilmasi gerek, evet ama daha onceki sonuclar da ortada. Hatta ayrilik donemindeki tutumlar da. Einsteinin bir sozu var: "ayni seyleri tekrar tekrar yapip farkli seyler beklemek deliliktir". Ben de oyle soyluyorum. Adamin mayasi ayni cunku.
Yasadiklarimdan da biliyorum. Degismiyor... Keske degisselerdi kim istemezdi ki...
Neyse bir de konu sahibi denesin, bakalim farkli sonuc alacak mi? Umarim bu son konusu olur ve mutlu olur ve ben yanilirim.

Bu arada darp eden adamla ayni evde korkmadan yasanilir mi? Daha once de esim intihar edicekmis diye konu actiginda ben intihar eden haber vermez, oyun dedigimde de yanilmamistim. Umarim bu sefer yanilirim.

O kadına agzına ne gelirse söyle..ve eşin olan seref yoksunu da sana artist olmayı bıraksında..anasına bir iki laf ediversin..tabi eteginden çıkabilirse anacığının...tühh yazıklar olsun..öyle adamım diye dolaşana..

Haklısınız çok zor. Çok yorgun hissediyorum kendimi düşünüp duruyorum. Ayrılsam mı diye aklımdan geçiyor, nasıl olur vs vs vs bir sürü şey düşünüyorum. O normal ama ben olamıyorum. İkinci çocuk konusunda önlemimi aldım Allah korusun. Maaş kartım şu an bende ama parasal konularla o ilgileniyordu. Şu an maaş yok ama Kasım’da kredi çekmiştim o yatacak.

Bu arada darp eden adamla ayni evde korkmadan yasanilir mi? Daha once de esim intihar edicekmis diye konu actiginda ben intihar eden haber vermez, oyun dedigimde de yanilmamistim. Umarim bu sefer yanilirim.
Hiç korkmuyorum. Eskisi gibi değilim. Bana bir şey yapmaya kalkarsa hemen kapıya balkona yöneliyorum komşulara rezil ederim avazım çıktığı kadar bağırırım diyorum. Zaten darp raporu alacağımı bilir.

Kayınvalidenin problemli olduğu kesin ama eşimi de savunmadım. Asıl problem o zaten. Her seferinde de belirttim. Daha önceki konumda da intihar edeceği oyun olsa bile riske Ataman ileride kendimi suçlamamak için dedim. Eşimi problemsiz gördüğümü de nereden çıkardınız? Öyle olsa tedavi için psikoloğa gidip durmayız.

Güvenimin sarsıldığı çok şey yaşadım eşimin telefonunu bırakmak ile çözümü bulmak mı doğru diyorsunuz? Sonuçta karıştırmasaydım ne o kadınla buluştuğunu öğrenecektim ne de ailesinin hakkımda konuştuklarını. Muhtemelen bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi gerektiğini savunan psikoloğuma haklısınız diyecektim. Gönlümü alsınlar ben de görüşürüm diyecektim. Kuzu kuzu hakkımdaki iğrenç sözlerinden bihaber görüşüp anne baba diyecektim o vicdansızlara... Eşim, annen bana kan kusturdun demişti diye söylendiğinde annem sinirden söyledi yaptıklarından dolayı diyecektim ama sen annene bak asıl bedduaları arşı boylamış diyemeyecektim. Kv kp şöyle dedi bunu dedi diye paylaşmamın nesi abes? İyi ki karıştırdım telefonunu da!... Hiç pişman değilim! Gerçek yüzlerini gördüm. Koynumda yılan besliyormuşum bunu beynime kazıdım! Bana beddua eden boşanma planları yapan ailesine kendinize gelin diyemeyen bir eşim varmış... Hep kötüledi ailesine zaten...
İntiharın dönmem için bahane olmasına gelirsek; daha önce annemlerin evine gittiğimde eşim kontrolden çıkmıştı. İçmeye başlamıştı vs. Şimdi de böyle intihara kalkışmayı düşünmeler çıkınca ortaya yine kontrolden çıkmasın bu şansı vereyim evime döneyim dedim. Yoksa daha ayrı kalmayı düşünüyordum boşanmasak bile.

Ya dileği demissin. Kadin ruh gibiydi. Unutuldu gitti iste. Cok zor hayatlar var agız dolusu kufredesi geliyor insanin.

Ya verceginiz her cevabi dusundunuzde değer mi peki sizce? Hicmi kiymetiniz yok sizin ? Hic hayalleriniz umutlariniz yok ? Hic mi ya ben demiyosunuz ? Olmiyacak bu is ama sizden hic olmayacak.

Boşanmayı istemediğinden eminim. O daha da gidemeyim diye ikinci çocuğu gündeme getirdi hatta.
Bunların hepsi palavrada olabilir
Sizi bu defa iki çocukla sokağa atmayacağını nereden biliyorsun
Ya dileği demissin. Kadin ruh gibiydi. Unutuldu gitti iste. Cok zor hayatlar var agız dolusu kufredesi geliyor insanin.
Sorma ya kaç gün etkisinden çıkamadım ben o kadıncağızi hiç düşünemiyorum hala kadın suçlanıyordu

Kv dedigi zerre önemli değil.
Sen kulak zarını patlatan adama geri dönmüşsün. Bu duyduklarin daha ne ki ?
Insallah siddetinin dozunu arttirmaz ne diyeyim...

Bacım o eşiğe geri dön allahini seversen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…