Gebersin diyen koca babası

sen neden gizliyorsun bunları ailenden sen neden bu kadar seye susuyorsun eşinin annesinden ne farkın kaldı şimdi sinmemiş mi oldun? boğazını çizmek nedir? hele ki ilaç içmek nedir? hala hiçbirşey olmamış gibi birlikte olmak nedir? bak intihara kalkışmak ölmek için olmasa bile yanlış çok yanlış... kendine zarar vererek kimi neye cezalandırıyorsun. bu konuyu ailenle paylaş yaşadıkalrını onlara anlat... ya ölseydin ne olacaktı o annenin hali babanın hali hatta kocanın hali.... ailenle konuş ve onların yanına git bir süre kafanı dağıtman gerek. sapsız üzüm müsün ki sen gebersin diyecekler olma zefendim yanlış baştan sona yanlış. ailenden saklama bu yaşadıklarını bunlar saklanacak şeyler değiller. sorun neyse çözmenize yardımcı olsunlar yok olmuyorsa da yine bir çözüm bulunur.
 
Sonuna kadar okumadım. Ilk olarak sen o haldeyken laf soyliceklerine (ki annen değil baban değil söyleyemezler) hemen hastahaneye goturmeleri lazimdi. Bende icmistim çok eskiden abim çok korkmuştu hemen hastahaneye götürdü bi şekilde.

Ailenizde saygı yok. Saygı gitmiş. Sen onun boğazını sıkmışsın, o senin boğazını çizmiş ve ailesi bu mevzuyu biliyor. Aileler bilmeseydi eminim sizin üstünüze bu kadar gelmezlerdi artık karı koca nasıl saçmaladıysanız adamlar da illallah etmiş sanirim.
Bi art niyetleri olduğunu düşünmüyorum.
Mesela benim annem ben ilaç aldim diye ağzıma etmişti baya sinirlenmişti sonra aman kuzum canım kızım. Böyle yani
 
Evlenmenin aynı zamanda büyümek olmadığını bu konudan bile anlayabilirsiniz.Cümle sonundaki ünlem işaretine bi' anlam veremedim , size iade ediyorum o sebeple ünlem işaretini.İyi akşamlar.
Yazisirken kullanilan ünlem isaretinin manasi herkes icin gayet aciktir zannimca, nasil iade edildigine takildim yalniz.
Konuya da dönecek olursak bkz. Türk Medeni Kanunu 18 yas alti evlenemez. Yani umuluyor ki bireyler evlenecekleri zaman yeterli olgunlukta olsun.
Evlendiginde büyümek zorundasin ya da evlenmemelisin bu konunun sencesi veya bencesi yok. Diger mesajimda da yazdigim gibi belki de bir bebegin annesi olacaksin, bu sorumluluk gerektirir, sorumluluk ise büyümeyi. Bunu neden bu kadar mevzu yaptiniz anlamiyorum ama sizinle bir sekilde ayni konuyu farkli yerlerden vurguluyormusuz hissine kapiliyorum
 
Eeee sacmalayan sizsiniz. Once kavga dovus, bogaz sikma sonra bu kadar saygisiz, berbat bir evlilik icin intihar etme filmi cevirmissiniz. Madem intihar filmi cekiceksiniz, elalem ne der katlanirsiniz. Ama bu demek degil ki cevap vermiceksiniz. Sizin yerinizde olsam o KPye ben degil sen geber it derdim, kocami da kapinin onune koyardim.

Amma atraksiyonlu hayatlar yasiyorsunuz anlayamadim gitti yahu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…