Bu 2 düşükten sonra 3.hamileliğim ama sevinemiyorum, bu da düşer diye bağlanmak mutlu olmak istemiyorum. 2 düşük sonrası eşimle tedaviye başladık şimdi Allah çok bekletmeden verdi ama ya doğmazsa bu da...
Bir karar aldım bu da düşerse artık tedaviyi bırakıyorum doktora da gitmiyorum.
Dört düşük yaptım şimdi yine hamileyim çok şükür. Ben de aynı korkuyla başladım, ümitsizdim ama Allah'ıma teslim ettim hatta 6 hafta olana kadar hiç doktora gitmedim. Çok şükür devam ediyor bu sefer. Korkuları bırakıp teslim olun. Şeytan hala vesvese veriyor bana ama elimden geldiğince yenik düşmemeye çalışıyorum. Inşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz.
Ayrıca doktora gitmiyorum da demeyin ne diyor ayette:" Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık." Çaba göstermeye devam. Rabbim biliyor yaşadıklarımızı, acılarımızı
Dört düşük yaptım şimdi yine hamileyim çok şükür. Ben de aynı korkuyla başladım, ümitsizdim ama Allah'ıma teslim ettim hatta 6 hafta olana kadar hiç doktora gitmedim. Çok şükür devam ediyor bu sefer. Korkuları bırakıp teslim olun. Şeytan hala vesvese veriyor bana ama elimden geldiğince yenik düşmemeye çalışıyorum. Inşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz.
Bilmez miyim ne yaşadığınızı, beynim bağlanmama hep engel oluyordu hatta 3 ay bitene kadar elimi karnıma koyup bebeğim diye sevemedim bile inan. Ama bizim yapacağımız tek şey tevekkül etmek canım. O yüzden kendini Allah'a bırak. Stres yapma. Akışına bırak her şeyi. Annelik duygusunun verdiği o kaygıyı bir kenara bırakmaya çalış.
Sebebi yokmuş. Sağlıksızmış, bizi de çıldırtan o. Doktorumuzun söylediğini anlamıyoruz, sağlıksız gebelik sebepsiz infertilite bir şeyler dedi ilaç yazıp yolladı hep.
Sebebi yokmuş. Sağlıksızmış, bizi de çıldırtan o. Doktorumuzun söylediğini anlamıyoruz, sağlıksız gebelik sebepsiz infertilite bir şeyler dedi ilaç yazıp yolladı hep.
Kan değerlerine baktir canim bazı dr lar bilemiyorlar tam ismini öğrenim yazcam. Benim arkadasta da var 5 dusukten sonra şimdi 2.bebeginide alicak kucağına