Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

O halde durum anlaşılıyor.
Yani sana yanaşmaması...

Sevgili iken heyecan varken,3 kez olabilir.
Ama şimdi işler değişmiş.Sen hamilesin.
Adam hiç beklemediği anda baba olmakla karşı karşıya...Ve evlenmekle...

Durumu sindirememiş olabilir.Heyecan meyecan kalmamıştır.

oyle amaclarım yok,eskı topıklerıme bakarsanız zaten gebelığımden cok gec haberım olduğunu fark ederdınız

scarlett,
Seks güzel şey günde üç de yetmez beşe çıkart ,evlilik de berbat aile falan ığyk
Seçme şansın olması çok hoş dilerim erkek seçeneklerin 2 değil 12 olur.
Feyza iyi kız onunla kankalığa devam ,tatil de seks genelde artar o yüzden tatile git.
Bebek ne olacak dersen 22 hafta farketmemişsin bi 22 hafta daha sessiz sedasız gider o ..

cnm gayet normal ne yapsın adam cılığını mı çıkarsın

ne güzel zarar vermek istemiyor kıyamıyor size

bebek çıksın temponu yüksek tutar geçmişin intikaamını alırsın

meraketme :)ilaahi adamcağız ne yapsın gııı

o kadar seviyeye dikkat ediyorsanız günde kaç kere cinsel ilişkiye girdiğinizi neden uluorta yazıyorsunuz?

forumda benzer bı topıkte gormustum, kımle paylasabılırım? kadınlar kulübü benı anlar dıye dusunup hata yapmıs olmalıyım

ne kadar suredır evlısınız? bızımkı de her gun değıldı ama herkesı oyle sanıyodum hemen hemen tepkılerı gorunce sasırmadım degıl

tabii herkes eşiyle olmaktan mutlu olur ama dediğiniz türden birşeye ben dayanamam doğrusu.bu da can ama öyle değil mi :) hem 3 ün 5 in hesabı mı olur,gönüller bir olsun yeter

ya senin bir dediqin diqerini tutmuyor...yazıklar olsun yaa bizi geç hadi biraz kendine saygın olsun...sabahtan beri o mesajları kardeşim yazdı diyen sen deqilmiydin...şimdide eşim deqil sevgilimdi diyorsun...herşeyden önce dürüst olmak lazım...yalan üstüne yalan söylüyorsun...bize bişeyleri açıklamana gerek yok önemli olan kendine gerçekleri gerçek SENİ itiraf etmen...biz bilsek nolur bilmesek nolur...sende bikaç yaş küçük kızım var...nerdeyse annen yaşındayım senin...topla kendini kızım kendine gel...ayıp...

forumda benzer bı topıkte gormustum, kımle paylasabılırım? kadınlar kulübü benı anlar dıye dusunup hata yapmıs olmalıyım

seviyesiz diye nitelediğiniz yorumda sizin bu isteği nasıl bastırdığınızı soruyodu başka bişeyi değil. hem de gayet düzgün bi şekilde sormuş. o seviyesiz yorum yaptıysa siz de seviyesiz konu açtınız o zaman. her neyse...

bizde tüp bebek diye daha önce düşük yaptım diye yapmıyoruz banada zor geliyo. sinirli oluyorum falan hakkaten önemliymiş bu işte farkında değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…