Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce? [/
benim erkek arkadaşımda aynı:) 3 kere bazen 4:)
aman nazar değmesin size,Maaşallah..al bir tane daha
bıraz sevıyelı olalım lutfen fotoyu damesajla gonderıcem sımdı umarım tatmın olursun cnm
Evlilik dışı ilişkiler hakkında söyleyecekleri olan arkadaş değil mi buu???
ne kadar suredır evlısınız? bızımkı de her gun değıldı ama herkesı oyle sanıyodum hemen hemen tepkılerı gorunce sasırmadım degılmesela benim hic yapmasam aklima gelmez hatta aramam bile
esiminde oyleee
oyle amaclarım yok,eskı topıklerıme bakarsanız zaten gebelığımden cok gec haberım olduğunu fark ederdınız
o kadar seviyeye dikkat ediyorsanız günde kaç kere cinsel ilişkiye girdiğinizi neden uluorta yazıyorsunuz?
ne kadar suredır evlısınız? bızımkı de her gun değıldı ama herkesı oyle sanıyodum hemen hemen tepkılerı gorunce sasırmadım degıl
tabii herkes eşiyle olmaktan mutlu olur ama dediğiniz türden birşeye ben dayanamam doğrusu.bu da can ama öyle değil mi :) hem 3 ün 5 in hesabı mı olur,gönüller bir olsun yeter
ne kadar suredır evlısınız? bızımkı de her gun değıldı ama herkesı oyle sanıyodum hemen hemen tepkılerı gorunce sasırmadım degıl
canım cok utanıyorum ama napıyım soylemem gerektı degısımı gorun dıye
hormonlarım tavan yaptı napıcam
forumda benzer bı topıkte gormustum, kımle paylasabılırım? kadınlar kulübü benı anlar dıye dusunup hata yapmıs olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?