Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

eqer doqruları yazarak yardım isteseydin sana yardımcı olucak birçok kişi olurdu..ama senin yazdıqın ilk sayfa bile çok saçma sapan...yok 3 kez birlikte oluyomuşsun yok adamın üstüne atlıcakmışsın yok hormonların tavan yapmış bilmem ne..kızım sen bizi ne sanıyorsun kendin gibi çaylakmı? en başta hiçbir bayan bu kadar seviyesizce yazılar yazmaz...onun için senin zekandan ciddi anlamda şüphem var yada arkadaşların dediqi gibi erkeksin..yolladıqın resmi gördüm resimle hiçbirşeyi ispat edemezsin...biz bilemeyiz o resim seninmi yoksa yine hayal ürünlerinden birimi....

Takdir edilir ki gün doğumundan gün batımına
karşılıklı üç ayrı memnuniyet içerikli performans
biraz şaşılası. Ama bir dakika
bir yerde okumuştum, yazmak için düşünürken hatırladım, bunu yazan bir adam dı.
Rekorum 21 (yirmibir) demişti. Okudum sahiden de. Evvela 19a kadar gelmiş
rekorumu egale ettim heyooo gibi çoşkusunu paylaşmıştı. Kilo da vermiş tabi.
Vücut su kaybediyor ya. Mililitre olarak da rakam belirtmiş hatta,
malum erkekler sıvı kaybının rakamsal çokluğu ile övünç hissediyorlar,
sanırım birbuçuk 850 gramlık kavanoz birikim yapmış. 1 kilodan da fazla eksilmiş baskülde.

Tabi bu rekor abidesi abimizin konu ile ilgisi yok. Hem erkek cinsi bebek sahibi olacakları zaman
kadın partneri ile birlikte olmaktan tedirgin oluyorlar
bebeğimize değiyorum mudur acaba düşüncesi hoyratlıklarını mülayimleştiriyor.
Göbek deliklerimiz niye çukur? Kimse bunu düşünmüyor.

koptum
bi defa hiç bir erkek günde 3-4 kez yapamaz konu sahibi çok çıtasını yükseltmiş hayallerinin bence

bende sevgilimle 4 kere yapıyorum ben istanbuldayım o los angeles ta:)
aha canlı örnek
nasıl yanı masturbasyonla mı yoksa ılıskıde mı.yahu ozamanda ınsanın canı sureklı yapmak ıster oda kotu herseyın ortası

kocasıyla yapıyormuş. bildiğiniz normal ilişki..

neee evlilik dışı mıymış ve fazla erkek mi varmış ben oralarıda kaçırmışım bak
valla bende görmedim öyle bi erkek ne gördüm ne duydum mesir macunu falan mı yiyor kocası her gün acaba

yahu ben ne soruyorum sız neye takılıyosunuz fesat mısınız acaba? olamıyorum tatmın olcaksanız eğer. esım de olmuyor belkı o yuzden 3 kez denıyoruzdur

Aaaa kızlar yarım saat çıktım, noluyor burada yahu

Bakıyorumda konu alevlenmiş yine... Zeboş, bizim kodes kervanına katılcaksın güzelim dikkat

Konu sahibinin uslubundan söz edilmiş, herkes herkesin uslubuna uslupsuzca laf etmiş bu sayfada.

Tuhaf değil mi şuan ki durum ?

neee evlilik dışı mıymış ve fazla erkek mi varmış ben oralarıda kaçırmışım bak
valla bende görmedim öyle bi erkek ne gördüm ne duydum mesir macunu falan mı yiyor kocası her gün acaba

ailecek fındık tarlasına dalmışlar galiba adam bayanın sevgilisiymiş fazla erkek mevzusunu bende daha çözemedim canım beklemedeyim yeni yazılan şeylerden sonuca ulaşmaya çalışyrum

bide bnm bıldıgım kadarıyla dogru duzgun orgazm olamayan kadınlar genelde daha cok ısteklı olur cunku tam rahatlayamamıstır.ulen orgazm oluyon ıste rahatlıyon tekarar tekrar uc kere bes kere uzerıne atlamanın manası ne.adam nası yetişsin gunde 3 kere bes kere ıkı kere yapabılıosa op basının ustune koy

Seviye falan kalmamış. Biraz toparlanalım isterseniz, kantarın topuzu kacmis.

yahu ben ne soruyorum sız neye takılıyosunuz fesat mısınız acaba? olamıyorum tatmın olcaksanız eğer. esım de olmuyor belkı o yuzden 3 kez denıyoruzdur

anladimm
boyle olunca sizin icin scarlet hanim durum daha kotu
kulfet olur haliylee...
insallah tez zamanda bebginizi kucaginiza alirsinizda sorun cozulur....

ailecek fındık tarlasına dalmışlar galiba adam bayanın sevgilisiymiş fazla erkek mevzusunu bende daha çözemedim canım beklemedeyim yeni yazılan şeylerden sonuca ulaşmaya çalışyrum

bencede fındık komasına girmişlerdir
ya da keçiboynuzu tarlasına daldılar olabilüü

yok be canım be...hepsini uyduruyor keklik olma...konuyu baştan sona okursan köfteyi çakarsın...logolarıyla birlikte yayınladım herşeyi... baksana arkadaş yaptıqı bazı yorumların sonuna gülme smilleri koyuyor...yaşadıkları gerçek olsa bunca yazılanlara gülüp geçemezdi..ben olsam yerin dibine girerim ama arkadaşta haya duygusu yok...

canım senın algılarında mı problem var okuduğunu mu anlamıyorsun cozemedım dıledığıne ınanmakta ozgursun senı bıseye ınandırmakla yukumlu de değılım

kız yok sordum sadece=)) ay ne bılıyım tır şöforu ya adam gunde 4 kez ne bılıyım sasırdım
anlatamadım. kocası eve gelince yaşıyor....ayda bikaç kez günde 4

nerden bildiğime gelince vajinit -sistit olmştu söyledi
Aaaa kızlar yarım saat çıktım, noluyor burada yahu

Bakıyorumda konu alevlenmiş yine... Zeboş, bizim kodes kervanına katılcaksın güzelim dikkat

aaaa hiçte bilem ben ilişki sayısına açıklık getirdm bi kerem

yok ya saçma bence
günde bi kez yapıyosa her gün erkek asıl onu öpsün başına koysun konu sahibi

kusura bakmayın ben durumun böyle olduğunu hiç beklemezdim. tekrar özür dilerim. cevaplarınızı tek tek inceleyeceğim tekrar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…