tebrık edıyorum gayretın takdıre değer. belkı kımseye danışamadığımdandır belkı benı anlamanızı bekleyecek toyluğumdandır ama kımseyı ne kandırıyorum ne de art nıyetle baslık acıp bazılarına nıspet yapıyorum. benım de bu tarz sorunlarım var demek kı fıkırlerınıze ıhtıyac duymusumdur. kımın neler yaşadığını kımse bılemez belkı fıkır almak ıcın ıhtıyac duyduğum annemın olmayışındadır yaşça tecrubelı bayanlardan yardım ıstemek
Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce?
koptum
bi defa hiç bir erkek günde 3-4 kez yapamaz konu sahibi çok çıtasını yükseltmiş hayallerinin bence
aha canlı örnekbende sevgilimle 4 kere yapıyorum ben istanbuldayım o los angeles ta:)
nasıl yanı masturbasyonla mı yoksa ılıskıde mı.yahu ozamanda ınsanın canı sureklı yapmak ıster oda kotu herseyın ortası
valla birden fazla erkek konusu falan çıktı. 1 saat girmedim bu topiğe olay almış başını yürümüş evlilik dışı çocuk falan çözmeye çalışyıroum hala
Abi günde 3 e canmı dayanır insanın gözünde fer kalmaz valla
kız yok sordum sadece=)) ay ne bılıyım tır şöforu ya adam gunde 4 kez ne bılıyım sasırdımne mastürbasyonla mı orgazm oluyomuş o uzun yol şöforünün karısı şok oldum ben orayı anlamamıştım zeboş
heee anladimm..
beim durumum fahim desene bayrammdann bayramam...
niye oyle diyorsunuzki bu durumu soran sizsiniz bende olayi anlamak icin bunu sordum
eee dertlesiyoruz surda....
e simdi diyorsunuzki ben 3 kez de s...yorum bende size soruyorum ucundede o....m oluyomusunuz deyi
ee ne var bunda...
neee evlilik dışı mıymış ve fazla erkek mi varmış ben oralarıda kaçırmışım bak
valla bende görmedim öyle bi erkek ne gördüm ne duydum mesir macunu falan mı yiyor kocası her gün acaba
kız yok sordum sadece=)) ay ne bılıyım tır şöforu ya adam gunde 4 kez ne bılıyım sasırdım
yahu ben ne soruyorum sız neye takılıyosunuz fesat mısınız acaba? olamıyorum tatmın olcaksanız eğer. esım de olmuyor belkı o yuzden 3 kez denıyoruzdur
ailecek fındık tarlasına dalmışlar galibaadam bayanın sevgilisiymiş fazla erkek mevzusunu bende daha çözemedim canım beklemedeyim yeni yazılan şeylerden sonuca ulaşmaya çalışyrum
konu sahibi bazı konuları ve cevapları eskiden kardeşinin yazdığını söyledi. hatta bu konuda uyarı da almış artık bu üyeliği yalnızca kendisi kullanıyormuş. hayatında birden fazla erkek var filan demek hoş değil bir dinleyelim önce mutlaka yanlış anladığımız yer vardır. neyle suçlanıyor şu an bu bayan ya
Seviye falan kalmamış. Biraz toparlanalım isterseniz, kantarın topuzu kacmis.
canım senın algılarında mı problem var okuduğunu mu anlamıyorsun cozemedım dıledığıne ınanmakta ozgursun senı bıseye ınandırmakla yukumlu de değılımeqer doqruları yazarak yardım isteseydin sana yardımcı olucak birçok kişi olurdu..ama senin yazdıqın ilk sayfa bile çok saçma sapan...yok 3 kez birlikte oluyomuşsun yok adamın üstüne atlıcakmışsın yok hormonların tavan yapmış bilmem ne..kızım sen bizi ne sanıyorsun kendin gibi çaylakmı? en başta hiçbir bayan bu kadar seviyesizce yazılar yazmaz...onun için senin zekandan ciddi anlamda şüphem var yada arkadaşların dediqi gibi erkeksin..yolladıqın resmi gördüm resimle hiçbirşeyi ispat edemezsin...biz bilemeyiz o resim seninmi yoksa yine hayal ürünlerinden birimi....
anlatamadım. kocası eve gelince yaşıyor....ayda bikaç kez günde 4kız yok sordum sadece=)) ay ne bılıyım tır şöforu ya adam gunde 4 kez ne bılıyım sasırdım
Aaaa kızlar yarım saat çıktım, noluyor burada yahu
Bakıyorumda konu alevlenmiş yine... Zeboş, bizim kodes kervanına katılcaksın güzelim dikkat
bide bnm bıldıgım kadarıyla dogru duzgun orgazm olamayan kadınlar genelde daha cok ısteklı olur cunku tam rahatlayamamıstır.ulen orgazm oluyon ıste rahatlıyon tekarar tekrar uc kere bes kere uzerıne atlamanın manası ne.adam nası yetişsin gunde 3 kere bes kere ıkı kere yapabılıosa op basının ustune koy
yok be canım be...hepsini uyduruyor keklik olma...konuyu baştan sona okursan köfteyi çakarsın...logolarıyla birlikte yayınladım herşeyi... baksana arkadaş yaptıqı bazı yorumların sonuna gülme smilleri koyuyor...yaşadıkları gerçek olsa bunca yazılanlara gülüp geçemezdi..ben olsam yerin dibine girerim ama arkadaşta haya duygusu yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?