Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

tebrık edıyorum gayretın takdıre değer. belkı kımseye danışamadığımdandır belkı benı anlamanızı bekleyecek toyluğumdandır ama kımseyı ne kandırıyorum ne de art nıyetle baslık acıp bazılarına nıspet yapıyorum. benım de bu tarz sorunlarım var demek kı fıkırlerınıze ıhtıyac duymusumdur. kımın neler yaşadığını kımse bılemez belkı fıkır almak ıcın ıhtıyac duyduğum annemın olmayışındadır yaşça tecrubelı bayanlardan yardım ıstemek

Bende bu konu ne kadar uzun olmuş diye girdim tüüüh kaçırdım kaçırdım

hey allahım sen çok yaşa kız çok güldüm
Ben konuya hala hakim olamadım kardeş meselesini hele hiç anlamadım:44::44:
Konu günde 3 kez yapılan seksten çıkmış bi yerlere gitmiş ama ipin ucu koptu bende yakalayamıoyrum

Bu arada konu sahibesi evli değilse adam sevgilisiyle bu hamilelik nasıl bu kadar rahat karşılanabilmiş? aileniz bu duruma ne düşünüyor haberleri varmı kafam çok karıştı evlenecekmisiniz olay nedir

scarlett mesela 3 kez yapiyosnuzyaa
her sefrindede o..mm oluyorum dede oleyim burda
bi anlatirmsinizz lutfen merak ettim
konuyla ilintili olarak soruyorum...

benm bi arkadaşım günde 4 kez orgazm oluyormuş. tabi kocası uzun yol şoförü onu da belirteyim

hata yapmış olabilirdeee sizinde kullandığınız kelimeler hiç hoş değil. kınamayın bence

haa q değil g veya ğ

kesinlikle kınamak deqil canım arkadaş açtıqı diqer konuda 2 sevgili arasında kaldıqını yazmış...hangisini tercih edeyim diyede bizlere sormuş...bu kişinin tamamen psikolojisi bozuk...ne dediqini bilmiyor...o yazdıqım cümleyide düzelttim ama sen o arada alıntı yapmışsın..neyse p....k doqru olan kelime..bu arkadaşın hayatında birden fazla erkek var kendisi söylüyor bunu...ama biz adabımızı bozmayalım yinede...

scarlett mesela 3 kez yapiyosnuzyaa
her sefrindede o..mm oluyorum dede oleyim burda
bi anlatirmsinizz lutfen merak ettim
konuyla ilintili olarak soruyorum...

konuyu nereye cekmıssınız gercekten ayıp. ben art nıyetle yazmamıştım o kısmı,hoş değıl konuşma tarzınız ustelık saygı duyup fotoğraf gonderdım sıze.yakıştıramadım

kiss seninde mi 3 kez yapasin var... hi....

scarletcim bak sana guzelce yazanlarin hic birine cevap vermedin
benim bile derdine ortak olmak icin yazdigim yorumlara soyle bir bakmadin bile
ama simdi goruyorum ki senin niyetin gerginlik yapip bizi banltmaya calismak
ama boyle yaparsan
yarin bi gun acacagin daha samami gorus isteycegin konularda kimseyi bulamicaksin
bak soyluyorum...benden uyarmasi..

konu sahibi bazı konuları ve cevapları eskiden kardeşinin yazdığını söyledi. hatta bu konuda uyarı da almış artık bu üyeliği yalnızca kendisi kullanıyormuş. hayatında birden fazla erkek var filan demek hoş değil bir dinleyelim önce mutlaka yanlış anladığımız yer vardır. neyle suçlanıyor şu an bu bayan ya

bende kaçırdım kardeş bölümünün ipin ucunu ama
olay kadının kocasının her gün bir istek delisi gibi 3-4 kez yapması şimdi ise yanaşmaması hamile olduğu üçün

oncelıkle ıthamlarınıza acıklık getırmeye calısıyorum goruyorum tum yorumları destek olan, fıkır belırten arkadaşlara tekrar tesekkur ederım

Son düzenleme:
benm bi arkadaşım günde 4 kez orgazm oluyormuş. tabi kocası uzun yol şoförü onu da belirteyim

heee anladimm..
beim durumum fahim desene bayrammdann bayramam...

konuyu nereye cekmıssınız gercekten ayıp. ben art nıyetle yazmamıştım o kısmı,hoş değıl konuşma tarzınız ustelık saygı duyup fotoğraf gonderdım sıze.yakıştıramadım

niye oyle diyorsunuzki bu durumu soran sizsiniz bende olayi anlamak icin bunu sordum
eee dertlesiyoruz surda....
e simdi diyorsunuzki ben 3 kez de s...yorum bende size soruyorum ucundede o....m oluyomusunuz deyi
ee ne var bunda...

bende kaçırdım kardeş bölümünün ipin ucunu ama
olay kadının kocasının her gün bir istek delisi gibi 3-4 kez yapması şimdi ise yanaşmaması hamile olduğu üçün

valla birden fazla erkek konusu falan çıktı. 1 saat girmedim bu topiğe olay almış başını yürümüş evlilik dışı çocuk falan çözmeye çalışyıroum hala

Abi günde 3 e canmı dayanır insanın gözünde fer kalmaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…