tebrık edıyorum gayretın takdıre değer. belkı kımseye danışamadığımdandır belkı benı anlamanızı bekleyecek toyluğumdandır ama kımseyı ne kandırıyorum ne de art nıyetle baslık acıp bazılarına nıspet yapıyorum. benım de bu tarz sorunlarım var demek kı fıkırlerınıze ıhtıyac duymusumdur. kımın neler yaşadığını kımse bılemez belkı fıkır almak ıcın ıhtıyac duyduğum annemın olmayışındadır yaşça tecrubelı bayanlardan yardım ıstemekben alnımın AKIYLA zayıflama topiqinde kilo veriyorum ve aynı zamanda bulunduqum topiqin kaptanlıqını yapıyorum....tam 30 kilo verdim şuanda 36 beden giyiyorum ve kendi irademle gurur duyuyorum...senin gibi bel altı konular açıp seviyemi ve mahrem olaylarımı sitelere malzeme etmiyorum....senin nikahsız peydahladıqın çocuk ve açtıqın bel altı konular dururken benim diyet topiqim saldırma konusu olamaz..ben senin gibi insanları kandırmıyorum bilakis onlara elimden geldiqi kadar yardımcı olup dualarını alıyorum..şükürler olsunki senin gibide kimseye alay konusu olmadım...
sanki o seviştikce burdaki bizler orgazm olucakmışız gibi havalı havalı yazmış bide
neye göre kime göre ya da bize ne heyy bacı
kızım kime bu cakaların havaların
yesinler havanı hatta sen burda ki zamanını da boşa harcama git atla gene sevgilinin üzerine adam yazık iliği kurudu ama neyse
scarlett mesela 3 kez yapiyosnuzyaa
her sefrindede o..mm oluyorum dede oleyim burda
bi anlatirmsinizz lutfen merak ettim
konuyla ilintili olarak soruyorum...
aman nazar değmesin size,Maaşallah..al bir tane daha
ya ben arkadaşla alay etmek için yazdım işi gücü olan insanlarız nerede bulacagız erkek arkadasımla birbirimizi de hergün tövbe tövbe, hemen yanlıs anlayıp kavga cıkarmak için yer arıyorsunuz
ben arkadaslar gülsün diye yazdım zaten anlayıp gülenlerde oldu...
hata yapmış olabilirdeee sizinde kullandığınız kelimeler hiç hoş değil. kınamayın bence
haa q değil g veya ğ
benm bi arkadaşım günde 4 kez orgazm oluyormuş. tabi kocası uzun yol şoförü onu da belirteyim
scarlett mesela 3 kez yapiyosnuzyaa
her sefrindede o..mm oluyorum dede oleyim burda
bi anlatirmsinizz lutfen merak ettim
konuyla ilintili olarak soruyorum...
benm bi arkadaşım günde 4 kez orgazm oluyormuş. tabi kocası uzun yol şoförü onu da belirteyim
gulbebek, _Zebos_, h2o, DepresifPolyanna, bozo85, katinam, efftelya, cataleya, ilayda_almina, atractive, geztapo, AkhyLs, zehrabusra, Karagozlum87, pis7li, ctrlshiftenter, fatmahatun, edaberrin, YenidenDogdum, sedase, Nihil, jeanneCdarc, hazan04, scarlett_, 1Sen, soft85, simla03, meselaney, citkirildim, DenizYildizi, pimkie, frances, askitotomsu, hos_sada, zeyno22
Bütün herkes buraya akmış konuyu denetleyen yok konu nerdeen nerelere gelmişş.Yanngııın varr diye bağırıcam şimdiiiii
tebrık edıyorum gayretın takdıre değer. belkı kımseye danışamadığımdandır belkı benı anlamanızı bekleyecek toyluğumdandır ama kımseyı ne kandırıyorum ne de art nıyetle baslık acıp bazılarına nıspet yapıyorum. benım de bu tarz sorunlarım var demek kı fıkırlerınıze ıhtıyac duymusumdur. kımın neler yaşadığını kımse bılemez belkı fıkır almak ıcın ıhtıyac duyduğum annemın olmayışındadır yaşça tecrubelı bayanlardan yardım ıstemek
nasıl yanı masturbasyonla mı yoksa ılıskıde mı.yahu ozamanda ınsanın canı sureklı yapmak ıster oda kotu herseyın ortasıbenm bi arkadaşım günde 4 kez orgazm oluyormuş. tabi kocası uzun yol şoförü onu da belirteyim
kesinlikle kınamak deqil canım arkadaş açtıqı diqer konuda 2 sevgili arasında kaldıqını yazmış...hangisini tercih edeyim diyede bizlere sormuş...bu kişinin tamamen psikolojisi bozuk...ne dediqini bilmiyor...o yazdıqım cümleyide düzelttim ama sen o arada alıntı yapmışsın..neyse p....k doqru olan kelime..bu arkadaşın hayatında birden fazla erkek var kendisi söylüyor bunu...ama biz adabımızı bozmayalım yinede...
hey allahım sen çok yaşa kız çok güldüm
Ben konuya hala hakim olamadım kardeş meselesini hele hiç anlamadım:44::44:
Konu günde 3 kez yapılan seksten çıkmış bi yerlere gitmiş ama ipin ucu koptu bende yakalayamıoyrum
kiss seninde mi 3 kez yapasin var... hi....
scarletcim bak sana guzelce yazanlarin hic birine cevap vermedin
benim bile derdine ortak olmak icin yazdigim yorumlara soyle bir bakmadin bile
ama simdi goruyorum ki senin niyetin gerginlik yapip bizi banltmaya calismak
ama boyle yaparsan
yarin bi gun acacagin daha samami gorus isteycegin konularda kimseyi bulamicaksin
bak soyluyorum...benden uyarmasi..
kiss seninde mi 3 kez yapasin var... hi....
i..
nasıl yanı masturbasyonla mı yoksa ılıskıde mı.yahu ozamanda ınsanın canı sureklı yapmak ıster oda kotu herseyın ortası
konuyu nereye cekmıssınız gercekten ayıp. ben art nıyetle yazmamıştım o kısmı,hoş değıl konuşma tarzınız ustelık saygı duyup fotoğraf gonderdım sıze.yakıştıramadım
bende kaçırdım kardeş bölümünün ipin ucunu ama
olay kadının kocasının her gün bir istek delisi gibi 3-4 kez yapması şimdi ise yanaşmaması hamile olduğu üçün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?