anlatamadım. kocası eve gelince yaşıyor....ayda bikaç kez günde 4
nerden bildiğime gelince vajinit -sistit olmştu söyledi
aaaa hiçte bilemben ilişki sayısına açıklık getirdm bi kerem
aaaa hiçte bilemben ilişki sayısına açıklık getirdm bi kerem
Canımcım, biz yırttık ban dan bence, baksana bizden önce meşaleyle koşanlar var
Toplam 58 kullanıcı konuyu okuyor. (46 üye ve 12 ziyaretçi)
tripoli35, aydora82, aysee35.5, scarlett_, kafanereyebizoraya, Gamzeemm, lionessss, gulbebek, tuze, sekher1, burcu777, apoptozis, nanelinargile, bozo85, birsen29, Nihil, juno, Fancy__, merakedemem, balbocegiii, AkhyLs, katinam, cicolat, usak965, h2o, kindarrrr, pembekrizantem, life90, atractive, yesim., Canimkuzum, _Zebos_, ilayda_almina, akidem, HYT, zehrabusra, cataleya, Suayra, zeynep346161, hurremland, siderta, rodase
yeni rekor hayırlı olsun.bu konular çok dikkat çekiyor :) ben bile burdayım ya huuu
Geyiğin de bir seviyesi olur. Okurken midemin bulamadığı kelimeler var. Bırakalım koşsunlar, tas yerinde ağırdır biz yerinde yaparız geyiğimizi.
ben yatıyorum kızlar fıkır belırtenlere tekrar tesekkur ederım hoscakalın
sanırım utandı kızlar:)
bak çok merak etim niçin sakın oraya denk geliyomuş fafenk yaparken deme.
Göbek deliklerimiz niye çukur? Kimse bunu düşünmüyor.
canım senın algılarında mı problem var okuduğunu mu anlamıyorsun cozemedım dıledığıne ınanmakta ozgursun senı bıseye ınandırmakla yukumlu de değılım
evet!!! alqılamamda problem var... şükürler olsunki senin yazdıqın hiçbirşeyi algılamıyor benim beynim...benim defterimde böyle şeyler yazmıyor...2 erkek arasında kaldım hangisini seçeyim diye çıqlık atmıyorum senin gibi... mart ayında 2 erkek arasında seçim yapamazken şimdide eşim dediqin ama eşin olmayan birinden hamile olduqunu ve seks hormaonlarının tavan yaptıqını adamın üstüne hopladıqını falan....yazmışsın...gerçekten senin yazdıklarından midem bulanıyor....ve bunları algılamakta güçlük çekiyorum...bütün arkadaşlarım gibi..çünkü biz normaliz...anlatabildimmi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?