Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

Canımcım, biz yırttık ban dan bence, baksana bizden önce meşaleyle koşanlar var

Geyiğin de bir seviyesi olur. Okurken midemin bulamadığı kelimeler var. Bırakalım koşsunlar, tas yerinde ağırdır biz yerinde yaparız geyiğimizi.

biz burada birbirini tanımayan insanlarız ama birbirimize güvenip burada sorunlarımıza sorularımıza destek olmaya calısıyoruz, ama bazı art niyetli ,canı cumartesi gecesi sıkılan insanlar burada böyle topikler acıp bizi mesgul ediyorlar ben çok sıkıldım iyi kurgulanamamış hikayenizin de yalan oldugunu en basından beri tüm üyeler anladı ben sizin adınıza yerin dibine girdim daha fazla yorum yapmayın bence ... ben çok sıkıldım kızlar herkese iyi gecelerrrrr....

ben yatıyorum kızlar fıkır belırtenlere tekrar tesekkur ederım hoscakalın

geçmişi okurken şuan olanları kaçırıyorum. Konuyu bukadar alevlendiren şey ne acaba biri söyleyebilirmi?

konu sahibi,

dalga geçtiyseniz hiç hoş değil

yine de inşallah dalga geçmişsinizdir. biz birazdan unutr gideriz

peki siz, ya o bebek

konu doğruysa Allah yardımcınız olsun, kimseye yaşatmasın ne diyeyim

Toplam 58 kullanıcı konuyu okuyor. (46 üye ve 12 ziyaretçi)
tripoli35, aydora82, aysee35.5, scarlett_, kafanereyebizoraya, Gamzeemm, lionessss, gulbebek, tuze, sekher1, burcu777, apoptozis, nanelinargile, bozo85, birsen29, Nihil, juno, Fancy__, merakedemem, balbocegiii, AkhyLs, katinam, cicolat, usak965, h2o, kindarrrr, pembekrizantem, life90, atractive, yesim., Canimkuzum, _Zebos_, ilayda_almina, akidem, HYT, zehrabusra, cataleya, Suayra, zeynep346161, hurremland, siderta, rodase

yeni rekor hayırlı olsun.bu konular çok dikkat çekiyor :) ben bile burdayım ya huuu

yazdigim tum mesajlarimda sagliginiz yonunden verdigim mesajlardan dolayi ayrica bi tesekkuru hak ettigimi dusunuyorum...

rekora koşuyor bu başlık yaw

aboooooouuuuu ben yokken ne kadar ilerlemis konu.... Savas alanina dönmüs yahuuuu...
Sorun cözülmedimi???
Hayat arkadasini (sevgilisini/ nikahsiz esini veya herneyse iste..) iliskiye ikna edemedimi konu sahibi????

.
Göbek deliklerimiz niye çukur? Kimse bunu düşünmüyor.
bak çok merak etim niçin sakın oraya denk geliyomuş fafenk yaparken deme
bayılırım
ben yatıyorum kızlar fıkır belırtenlere tekrar tesekkur ederım hoscakalın

yatmayamı yoksa alttan okumayamı gidiyon
kız gelburaya yazılanlara cvp veremeyince çatlarsın mazallah yavruya yazık olmasın

canım senın algılarında mı problem var okuduğunu mu anlamıyorsun cozemedım dıledığıne ınanmakta ozgursun senı bıseye ınandırmakla yukumlu de değılım

evet!!! alqılamamda problem var... şükürler olsunki senin yazdıqın hiçbirşeyi algılamıyor benim beynim...benim defterimde böyle şeyler yazmıyor...2 erkek arasında kaldım hangisini seçeyim diye çıqlık atmıyorum senin gibi... mart ayında 2 erkek arasında seçim yapamazken şimdide eşim dediqin ama eşin olmayan birinden hamile olduqunu ve seks hormonlarının tavan yaptıqını adamın üstüne hopladıqını falan....yazmışsın...gerçekten senin yazdıklarından midem bulanıyor....ve bunları algılamakta güçlük çekiyorum...bütün arkadaşlarım gibi..çünkü biz normaliz...anlatabildimmi........

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…