yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayetya senin bir dediqin diqerini tutmuyor...yazıklar olsun yaa bizi geç hadi biraz kendine saygın olsun...sabahtan beri o mesajları kardeşim yazdı diyen sen deqilmiydin...şimdide eşim deqil sevgilimdi diyorsun...herşeyden önce dürüst olmak lazım...yalan üstüne yalan söylüyorsun...bize bişeyleri açıklamana gerek yok önemli olan kendine gerçekleri gerçek SENİ itiraf etmen...biz bilsek nolur bilmesek nolur...sende bikaç yaş küçük kızım var...nerdeyse annen yaşındayım senin...topla kendini kızım kendine gel...ayıp...
evlı degılım, eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam değılŞimdi hani sana evlilik saçma geliyordu? yoksa hala sevgili mi ,eş mi?
daha yorumum gelmeden alıntılamayı nasıl başardın ya,bu sayfada garip şeyler oluyorrrr
yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayet
hayır evlı değıl ılerde bebek ıcın nıkah dusunuyorz mecburenevli bir erkekle mi berabersiniz yoksa? inanın hiçbir kadın nikahsız bebek istemez
evli bir erkekle mi berabersiniz yoksa? inanın hiçbir kadın nikahsız bebek istemez
hayır evlı değıl ılerde bebek ıcın nıkah dusunuyorz mecburen
ilerde değil şimdi olsun. neden ilerdehayır evlı değıl ılerde bebek ıcın nıkah dusunuyorz mecburen
Niye?
Doguda çok var böyle kadın...
yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayet
evlı degılım, eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam değıl
huhuhuuuuu
cataleya tebrikler...
teşekkürlerr tatlışşşş:):):)
biz günde 3 kere sevişiyoruz cumlesı nispet amaclı bir söylem mi acaba merak ettım burdakı kadınlara ne yanı anlamıyorum ılgınc.
yaptıgınız pozisyonlarıda yazın barı tövbe tövbeeee
ben alnımın AKIYLA zayıflama topiqinde kilo veriyorum ve aynı zamanda bulunduqum topiqin kaptanlıqını yapıyorum....tam 30 kilo verdim şuanda 36 beden giyiyorum ve kendi irademle gurur duyuyorum...senin gibi bel altı konular açıp seviyemi ve mahrem olaylarımı sitelere malzeme etmiyorum....senin nikahsız
peydahladıqın çocuk ve açtıqın bel altı konular dururken benim diyet topiqim saldırma konusu olamaz..ben senin gibi insanları kandırmıyorum bilakis onlara elimden geldiqi kadar yardımcı olup dualarını alıyorum..şükürler olsunki senin gibide kimseye alay konusu olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?