Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

eşim dediği 'sevgilisi' arkadaşlar

ne tuhaf insanlar var ya, hakikaten yazık. bize ne senin kocan seninle birlikte olmak istemiyorsa! yok üzerine zıpladım, yok hormonlarım tavan yaptı! bu ne edepsizliktir ya

bende bu kişinin erkek olduğunu falan düşünüyorum.

böyle konular kapatılmalı.buna benzer cok saçma konular acılıyor artık. tadı kalmıyor bu sitenin böyle insanlar yüzünden

yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayet

Şimdi hani sana evlilik saçma geliyordu? yoksa hala sevgili mi ,eş mi?
evlı degılım, eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam değıl

daha yorumum gelmeden alıntılamayı nasıl başardın ya,bu sayfada garip şeyler oluyorrrr

valla ben yorum gelince alıntıladım ama garip bir şeyler var hatta bir kaç kere baktım yanlış mı görüyorum nasıl becerdim diye...

hoppppp deddik yavas gel bakalim sena abla su an 60 kilo kadindir..
ayrica kimsenin bel altindan vurmak yada bunu kullanmak enin yapacagin son sey dahi olsa yapamzsin
adam gibi yaziyorum isi cigrindan cikarttirma bana
agzimi bozarim
yolladigin fotonada dedirtme
kendine gel
fazla sevismekten yorgun dusmussun cumleleri toparlayamiyosun...

noluyor burda yaaaa kim günde 3 kere yapıyormus (hayyy maşşallahhhta bızene?? ) kimin hormonları tavandaymıs kım sevgılısınden hamıleymıs hangı yorumları kımın kardesı yazmıs

ben alnımın AKIYLA zayıflama topiqinde kilo veriyorum ve aynı zamanda bulunduqum topiqin kaptanlıqını yapıyorum....tam 30 kilo verdim şuanda 36 beden giyiyorum ve kendi irademle gurur duyuyorum...senin gibi bel altı konular açıp seviyemi ve mahrem olaylarımı sitelere malzeme etmiyorum....senin nikahsız yaptıqın çocuk ve açtıqın bel altı konular dururken benim diyet topiqim saldırma konusu olamaz..ben senin gibi insanları kandırmıyorum bilakis onlara elimden geldiqi kadar yardımcı olup dualarını alıyorum..şükürler olsunki senin gibide kimseye alay konusu olmadım...

Son düzenleme:
kk nın tarihine geçecek birgün yaşıroruz,garip konular patlaması yaşanıyor valla.yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

biz günde 3 kere sevişiyoruz cumlesı nispet amaclı bir söylem mi acaba merak ettım burdakı kadınlara ne yanı anlamıyorum ılgınc.
yaptıgınız pozisyonlarıda yazın barı tövbe tövbeeee

scarlett mesela 3 kez yapiyosnuzyaa
her sefrindede o..mm oluyorum dede oleyim burda
bi anlatirmsinizz lutfen merak ettim
konuyla ilintili olarak soruyorum...

yanlış anlaşılma olduğu belli. konu sahibinin kardeşi de burda konu açmış o yüzden çeliştiğinizi düşündük kusura bakmayın. eşinizde birlikte yaşayıp yaşamadığınız nikah kıyıp kıymadığınız kimseyi ilgilendirmez. sizin kendi seçiminiz
insanların kilolarını filan da yüzüne vurmayın ayıptır

bebişe iyi bakın :)

biz günde 3 kere sevişiyoruz cumlesı nispet amaclı bir söylem mi acaba merak ettım burdakı kadınlara ne yanı anlamıyorum ılgınc.
yaptıgınız pozisyonlarıda yazın barı tövbe tövbeeee

sanki o seviştikce burdaki bizler orgazm olucakmışız gibi havalı havalı yazmış bide
neye göre kime göre ya da bize ne heyy bacı
kızım kime bu cakaların havaların
yesinler havanı hatta sen burda ki zamanını da boşa harcama git atla gene sevgilinin üzerine adam yazık iliği kurudu ama neyse

hata yapmış olabilirdeee sizinde kullandığınız kelimeler hiç hoş değil. kınamayın bence

haa q değil g veya ğ

gulbebek, _Zebos_, h2o, DepresifPolyanna, bozo85, katinam, efftelya, cataleya, ilayda_almina, atractive, geztapo, AkhyLs, zehrabusra, Karagozlum87, pis7li, ctrlshiftenter, fatmahatun, edaberrin, YenidenDogdum, sedase, Nihil, jeanneCdarc, hazan04, scarlett_, 1Sen, soft85, simla03, meselaney, citkirildim, DenizYildizi, pimkie, frances, askitotomsu, hos_sada, zeyno22

Bütün herkes buraya akmış konuyu denetleyen yok konu nerdeen nerelere gelmişş.Yanngııın varr diye bağırıcam şimdiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…