gebeyim gebe:)

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
MERHABA HERKESE 3 HAFTALIK GEBEYİMMMMMMMMMMM BEN ANNE OLUYORUM ANNEEEEEEEEEEEEEEE

İNŞALLAH DÜN ÖĞRENDİM.
ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA VERMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH. ALLAHIM İSTEYENLEREDE TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI ÇOCUKLAR VERSİN

İMZA :HAMİŞ DERİN

Tebrikler, hayirli olsun, insallah saglikla alirsin kucagina, darisi tum isteyenlere insallah.

tebrik ederim. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. darısı bizlere(amin)

tbr canım en gusel babalr gunu hedıyen ıste
saglıklan al kucagına darısı bıze ınsllah

AMİN...
hergün bu konuya bakmadan geçmiyorum...
mutluluklara ortak olmak için...
tebrikler cnm allah tamamına erdirsin....
darısı BİZ İSTEYENLERİN BAŞINA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH...

allah tamamına erdirsin ne kadar çok sevindiğiniz yazılarınızdan da anlaşılıyor.darışı bizlerin başına inşallah.

allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..:80:

Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun. Sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün sizlere hayırlı bir evlat olarak doğar inşallah

çokk teşekkür ediyorum herkese

ben mart annesi olacağım, allah nasip edersen martın ilk haftasında gelecek benim elma şekerim

Tebrik ederim gözünüz aydın Allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin inşşşş bir kaç sorum var size hamilelik belirtileriniz oldu mu ? adet belirtileriyle aynı oldugu soyleniyor siz farklı bir belirti hissettiniz mi ? bir de üç haftalıkken öğrenmişsiniz idrar testinde çıktı mı yoksa kan tahlilinden mi öğrendiniz ? Ben de bu ay kendimden şüpheleniyorum da adet belirtilerinden biraz daha farklı sanki vucudumdaki belirtiler ondan size bi sormak istedim ben de adetim gecikirse yapıcam gebeli testi bakalım herşeyin hayırlısı şimdiden teşekkürler size....

Canim evet lutfen cevap ver cok merak ettim belirtilerini ve ne zaman test yaptigini ben de hamileysem eger aynen 3 haftalik benim de

Canim evet lutfen cevap ver cok merak ettim belirtilerini ve ne zaman test yaptigini ben de hamileysem eger aynen 3 haftalik benim de

Acaba beklesek mi adet tarihini şimdi yapsak çıkar mı paranoya oldum valla ben oyle gibi hissediyorum ama olmayadabilir ,gerçeği olmlu ya da olmusuz bir bilsem rahatlıyacagım:S

Acaba beklesek mi adet tarihini şimdi yapsak çıkar mı paranoya oldum valla ben oyle gibi hissediyorum ama olmayadabilir ,gerçeği olmlu ya da olmusuz bir bilsem rahatlıyacagım:S

slm adet olacagin tarih ne? eger supheleniyosan bir iki gun oncesinden yap varsa zaten silikte olsa cikar ama negatif cikarsa uzulurum dersen bence bekle adetin gecmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…