slm canim keske birkac ay korunsaydin cunku kurtajdan sonra 3-4 ay vucudun kendini yenilemesi lazim oyle diyor doktorlar bende kasim ayinda dusuk yaptim ve sonrasinda hep duzenli geldi test yap istersen canim
mrb arkadaşlar bende 6+1 hamileyim...bebeğimin kesesini bugün gördüm 14mm ...hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Canim senin de hayirli olsun insallah:))) bugun patlama var burda insallah bana da ugurlu gelir bu topikkkk. Senin belirtierin neydi
kan testi yapmadı dr canım...dün ultrasonLa baktı keseyi gördü...sanırım bu yeterLi....haftaya yine ctesi gideceğim dr.a
canım doktorum 3 hafta ilişki yasak korunmana gerek yok dedii offf kafam çok karışık
anladim canim ne guzel tebrikler tekrar
cnm ben adetime 4 gün kala kan testiyle öğrendim hamile olduğumu...şiddetli gögüs ve kasık ağrısı oldu bende...uykum çabuk geliyordu....beyaz şeffaf akıntı oldu ..2 gündür de şiddetli mide bulantısı var bende
çokk tşkLer....kimseye söyLemiyorum daha,,bi biraz daha zaman geçsin ozaman....ama sizLerLE payLaşmak çok güzeL oLdu.....
çokk tşkLer....kimseye söyLemiyorum daha,,bi biraz daha zaman geçsin ozaman....ama sizLerLE payLaşmak çok güzeL oLdu.....
Canim sen kac gunde bir regl oluyorsun
cnm tam 30 günde oluyorum...adetten 4 gün önce hcg 39,39 çıktı...şuan 11.000 geçti şükür
Ohhh masallahhh masalllah:)) sence bende direkt kandanmi baktiriyim 2 gun onceden
bence kanda baktır...ben 4 ay önce idrarda baktım 2.çizgi çıktı ama biraz silik çıkmıştı kesin gebesin dediler...ve sonradan büyük hüsrana uğramıştım:84::84:...kan testi en garanti ve daha erken öğrenebiliyorsun.
Anladim canim carsamba baktiricam insallah
Canim senin kacinci gunun bugun. Benim 6 gunum kaldi
cnm benm 3 gun kalmıştu bugn hastalandımen azından öğrenmiş oldum sonucu beklemek daha kötü , ne yapalım Allah ne zaman nasip ederse artık ...bekleyip görecegiz ....
slm adet olacagin tarih ne? eger supheleniyosan bir iki gun oncesinden yap varsa zaten silikte olsa cikar ama negatif cikarsa uzulurum dersen bence bekle adetin gecmesini
evet cnm deglmişim bugun hastalandım çok enteresan bi durum ya sanki hamileymiş gibi hissediyor insan kendini bi de adet belirtileriyle de benzer ya ondan da ..Allah ne zaman nasip ederse ya takmamak lazım çok kafaya paranoya olur insan yoksa:)))
neyse gecmis olsun canim stres en buyuk dusmaniymis zaten hamile kalmanin o yuzden takma fazla kafana benimde gecen ay bu aykinden daha fazla belirtim vardi ama gecen ay test negatif cikti bu ay pozitif ilginc istee ne diyebilirizki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?