slm arkadaslar bence her hamilleik baslangicinda illa belirti olacak diye bisey yok benimde adet gunum dundu bugun test pozitif cikti ama bende oyle belirgin bir belirti yok sadece adet belirtileri var o kadar herkezde olmayabilir
Canim yaa cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah, tam adet gunundeki belirtilerin mi var sakimcasi yoksa neler sorabilir miyim
saol canim tesekkurler kan testintede ciksin iste o zaman tam olarak hamileyim diyebilecegim :)) belirtilere gelince dedigim gibi bende belirti falan yok sadece adet olacakmisim gibi agrilarim var bel agrisi bide 2 gun oncesine kadar bas agrim vardi simdi oda yok belki yeni yeni baslar belirtiler bilmiyorumki bazilarinda 5-6 haftaliktan sonra basliyo ben kac haftaligim henuz bilmiyorum
Insallah kan testinden cok cok iyi cikar benim 6 gunum var beklicem bakalim
sLm kızLar...önceLikLe herkese tbrkLErr......daha hamiLe kalamamış olanLara ise boL şansLar diLerim .....bende çokk heyecanLyım hamiLeyimm..dün sabah öğrendim...içim içime sığmıo :) nası güzeL bi duyguymuş allahım sana şükürLer oLsun......
saol canim senin daha varmis bekle bence eger cok dayanamazsan 1-2 gun oncesinden yap varsa hamilelik silikte olsa cikiyo ben ilk testimi 2 gun onceden yapmistim ikincisi silikti bugunku daha bariz belirgindi
sLm kızLar...önceLikLe herkese tbrkLErr......daha hamiLe kalamamış olanLara ise boL şansLar diLerim .....bende çokk heyecanLyım hamiLeyimm..dün sabah öğrendim...içim içime sığmıo :) nası güzeL bi duyguymuş allahım sana şükürLer oLsun......
mrb arkadaşlar bende 6+1 hamileyim...bebeğimin kesesini bugün gördüm 14mm ...hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Canim yaaaaaaa seninde hayirli olsun saglikli bebegin olsuninsallah:))) ay bugun ne guzel kac tane yeni hamile haberi aldim. Darisi isteyen herkesin basina insallah. Senin belirtilerin ne canim
Anladim canimbeklicem zaten. Ama zaten regl gunumde 34 gun olucak tambelli olur diil mi idrardan da
inş. canımm......benim belirtilerim şöLe...bu arada tam kesin oLmasada 4+4 haftaLık gebeyim.....göğüsLErim geçen hafta beni ağrıdan mahwetti...uykum geLioo dewamLı.....sanki adet olcakmışım gibi ağrıLarım da war tabii....bakalım hayırLısı İLe geçsinde bu güzEL günLER .....ben herşeye razıyım :)
hamilelik varsa olur canim sen stress yapma bence insallah hamilesindir
tebrikler canim ben insallah saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin kan testi yaptirdinmi?
kızlarrr mrb ben 29 nisanda kürtaj oldum ardından 25 mayısta regl oldum normalde 28 gündebir adet olurum kürtaj sonrası kanamam olmadı ilk adetim 8 gün sürdü bittikten 2 sonra hafif lekelenmelerim oldu ama adet olmadım günüm geçti hamile olabilirmiyim başından geçen varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?