gebeyim gebe:)

saol canim bencede ne guzel iste bir sorunun yokmus umarim en kisa zamanda olur dilegin bende garip duygular icindeyim hala inanasim gelmiyo sanirim ultrasonda gorene kadar da pek icim rahat etmicek ilk tecrubesi kotu olunca insanin hep ayni olacakmis gibi geliyo

günaydınn kızlar,
ben yokken ne olmuş böyle topic almış başını gitmiş
benim sat 26 mayıstı 18 haziranda öğrendim, dayanamadım 10 gün öncesinden kan testi yaptırdım 43 çıktı. 2 sonrada 207 çıktı değerim
yaniii ben çok erken öğrendim, kanda çıkıyor

canım hayırlı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına al inşallah:)benim cumartesi regl günüm. çok merak ediyorum ve sabırsızım yapsam mı test yapmasam mı diye senin belirtilerin yumurtlama gününden sonra mı başladı ve nelerdi?

cnm benm 3 gun kalmıştu bugn hastalandım en azından öğrenmiş oldum sonucu beklemek daha kötü , ne yapalım Allah ne zaman nasip ederse artık ...bekleyip görecegiz ....

allahım inşallah nasip etsin bir dahaki aya sana. ben de bekliyorum bugünü saymazsam 5 günüm kaldı

benim sat 26 ydı. ayın 31 den sonra gün aşırı ilişkiye başladık 6 hazirandan itibaren bende kasık ve bel ağrıları başladı, benim yımırtam erken çatlamış. 31de girdiğimiz ilişkide tutmuş olmalı :78:

Merhaba Canlar,

Hiç stress yapmayın her şey gönlünüzce olacak inanın bana... Yüce rabbim her birinize nasip edecek bu kutsal duyguyu... Ben de şu anda 6+1 haftalık hamileyim...
Hiç stress yapmayın diyerek her ne kadar cümleme başlasam da stress yaptım... hem kan testi hem 2 kere yaptığım idrar testi negatif çıktı hamile olmama rağmen, ultrasyona gittim doktor psikolojik tamamen hiçbir şey yok dedi aynı gün tam teşekküllü bir hasteneye gittiğimizde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor... Mesela ben de hiç göğüs ağrısı olmadı, mide bulantısı da ama sağ ve sol kasıklarda batma yaşadım ve bir gün demir tadı geldi ağzıma. En önemlisi rahat olmakmış bunu öğrendim... Ben iki yıllık evliyim iki yıl boyunca düşünmedik bebek bu ay düşündük çok şükür oldu onca heyecana, stress rağmen ne zaman stress yapmamaya başladım o zaman tam sonucu aldım aldığımız tüm olumsuz cevaplara rağmen... Unutmayın her şey olacağına varıyor... Yolumuz daha çok uzun... Hamile kalmak illk adım diğer adımlarda da çok dikkatli olmak lazım şu anda korkudan ailemiz dışında kimseyle paylaşmadık en azından tehlikeli dönem geçsin ondan sonra en azından...Yüce yaradan şu mübarek günlerde hamile kalmayı isteyen herkese yardım etsin ve hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı ( ben de varım :):)
Hepinize sevgiler...

hepinize öncelikle merhabalar aranıza bugün katıldım çok şükür.

bende bugün test yaptırdım 1aylık evliyim testin sonucu solukta olsa çizgi çıktı sizin yorumunuz nedir acaba.bir kaçtane tecrübeli eczacılara sordum onlar pozitif dediler Rabbim hayırlısını nasip etsin..yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:78:

çizgi silikte olsa sen hamilesin tebrik ederim İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. ama mutlaka doktorada git kesenin belli bir zamanda görünmesi lazım.

Tebrikler:) Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…