Tebrik ederimm cnm benimm sağlıkla kucagına almak nasip etsn Allahım bize de nasip olur inşş ne guzel sizle burda paylşmak :) inş olcagıu gunu de paylşcaz ben iki yıllk evliyim gecen ay kontrole gttm herşeyim normal çıktı bi sene deneyin dedi doktr eşimde de bi sorun olmazsa olcak inşşş geç olsun güç olmasın kalbimizi ferah tutmak lazımmm
saol canim bencede ne guzel iste bir sorunun yokmus umarim en kisa zamanda olur dilegin bende garip duygular icindeyim hala inanasim gelmiyo sanirim ultrasonda gorene kadar da pek icim rahat etmicek ilk tecrubesi kotu olunca insanin hep ayni olacakmis gibi geliyo[/QUOT
Seni çoook iyi anlıyorum cnm ama bence herşey yolunda gitcek duycaksın bebeciginn kalp atısını allahın izniyle :))iyi düşünelim iyi olsun kaç haftalık seninki 6 hafta olunca duyuluyor sanırım kalp atışı degl mi?
günaydınn kızlar,
ben yokken ne olmuş böyle topic almış başını gitmiş
benim sat 26 mayıstı 18 haziranda öğrendim, dayanamadım 10 gün öncesinden kan testi yaptırdım 43 çıktı. 2 sonrada 207 çıktı değerim
yaniii ben çok erken öğrendim, kanda çıkıyor
cnm benm 3 gun kalmıştu bugn hastalandımen azından öğrenmiş oldum sonucu beklemek daha kötü , ne yapalım Allah ne zaman nasip ederse artık ...bekleyip görecegiz ....
benim sat 26 ydı. ayın 31 den sonra gün aşırı ilişkiye başladık 6 hazirandan itibaren bende kasık ve bel ağrıları başladı, benim yımırtam erken çatlamış. 31de girdiğimiz ilişkide tutmuş olmalı :78:canım hayırlı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına al inşallah:)benim cumartesi regl günüm. çok merak ediyorum ve sabırsızım yapsam mı test yapmasam mı diyesenin belirtilerin yumurtlama gününden sonra mı başladı ve nelerdi?
Canım çok teşekkür ediyorum Allahım inşallah herkesin gönlüne göre verir.
Bende bebeğime kavuşurum İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?