arkadaşlar merhabalar,
Gebze Konak Hastesi'nde kendi veya çevresinde doğum yapan kontrollere giden hamileliğini orada takip eden kimse var mı acaba Dr. Ergün Bilgiç i önerdiler muayene ücreti de çok uygun 52 TL bir kere muayene oldum çok ilgili ve yardımcı ve her soruya cevap veren, herşeyi anlatan, ilk muayene de şahsi cep telefonun bile veren bir doktor biz çok beğendik sizin düşünceleriniz neler acaba ?
Canım merhaba. Konak hastanesi hakkında hep iyi şeyler duydum... Ergün bey hakkında bilgim yok ama Dr. Burcu hanım var orada çok iyi bi dr benim drum o çokta memnunum hem hastaneden hemde drumdan...
Canım merhaba. Konak hastanesi hakkında hep iyi şeyler duydum... Ergün bey hakkında bilgim yok ama Dr. Burcu hanım var orada çok iyi bi dr benim drum o çokta memnunum hem hastaneden hemde drumdan...
Ay ne güzel ilk bebeğiniz mi? Ben de bu ay burcu hanıma gittim yumurta çatlıyor dedi ilişki önerdi adetime 7 gün var Az önce idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı
Konak hastanesinde ergün bilgiç var ona git gözün kapalı gönül rahatlığıyla güvenebilirsin benim doktorum cok memnunum kendisinden yine hamile kalacak olsam ona giderim