GEBZE KONAK HASTANESİ HAKKINDA

mrtsbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
23
4
1
arkadaşlar merhabalar,
Gebze Konak Hastesi'nde kendi veya çevresinde doğum yapan kontrollere giden hamileliğini orada takip eden kimse var mı acaba Dr. Ergün Bilgiç i önerdiler muayene ücreti de çok uygun 52 TL bir kere muayene oldum çok ilgili ve yardımcı ve her soruya cevap veren, herşeyi anlatan, ilk muayene de şahsi cep telefonun bile veren bir doktor biz çok beğendik sizin düşünceleriniz neler acaba ?

Canım merhaba. Konak hastanesi hakkında hep iyi şeyler duydum... Ergün bey hakkında bilgim yok ama Dr. Burcu hanım var orada çok iyi bi dr benim drum o çokta memnunum hem hastaneden hemde drumdan...

S
Canım merhaba. Konak hastanesi hakkında hep iyi şeyler duydum... Ergün bey hakkında bilgim yok ama Dr. Burcu hanım var orada çok iyi bi dr benim drum o çokta memnunum hem hastaneden hemde drumdan...

Yanı şikayetvar sitesinde hastane ile ilgili olumsuz yorumlar okudum o yüzden kafam cok karıştı. Sizin bebiş ne kadarlık

S

Yanı şikayetvar sitesinde hastane ile ilgili olumsuz yorumlar okudum o yüzden kafam cok karıştı. Sizin bebiş ne kadarlık

Evet bende okudum ama herkes her zaman herşeyden memnun olmuyor Ben malesef henüz hamile değilim bu ay şüphelerim var ama bilmiyorum

Yarın 22. Haftam doluyor erkek geliyor inş pipisini gösterdi ultrason da

Yarın 22. Haftam doluyor erkek geliyor inş pipisini gösterdi ultrason da

Ay ne güzel ilk bebeğiniz mi? Ben de bu ay burcu hanıma gittim yumurta çatlıyor dedi ilişki önerdi adetime 7 gün var Az önce idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı

Evet ilk bizim. Hastanede tahliller falan ne kadar ücret ödüyorsun mesela ?

Uygunmuş gecen Medical de kan ve idrar tahlilerine 80 TL istemişlerdi

İllaki ama daha sonra devlette randevum vardı o testleri gerek görmedi

İlk şüphelendim eczaneden test aldım pozitif cıktı sonra doktora gidip muayene oldum kesinleşti öyle işte

Selam mrtsbl nasıl hala memnun musun burcu hanımdan olumsuz yorumlarda duydum ve aklım karıştı.. medical deki ümmü gülsüm hanımı tavsiye ediyorlar

Konak hastanesinde ergün bilgiç var ona git gözün kapalı gönül rahatlığıyla güvenebilirsin benim doktorum cok memnunum kendisinden yine hamile kalacak olsam ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…