GEBZE KONAK HASTANESİ HAKKINDA

Konak hastanesinde ergün bilgiç var ona git gözün kapalı gönül rahatlığıyla güvenebilirsin benim doktorum cok memnunum kendisinden yine hamile kalacak olsam ona giderim
Ben de duydum Ergün beyi ama benim alt taraftan muayene gerekecek bi kaç problemim var eşim bayana açmamı istediği için mecbur en iyisi duygu hanim diye duydum ama yanıldım mı bilmiyorum. Siz doğum yaptınız mı Ergün bey de? Normal mi sezaryenle mi yaptınız acaba? Hastane ortamı nasıl? Doğum hane? Ebe ler nasıl? Bilgiye ihtiyacm var

Ben ergün bey de doğum yaptım Sezeryan ile doğum yaptım ama vücudumda ız yok denilecek kadar az. Hastane ve hemşirelerden gayet memnun bir şekilde ayrıldım ve hala gidiyorum bebeğim için bu arada cocuk doktorumuz Musa bey kendisi hastanenin bas hekimi. Doktor tercihi size kalmış ama kesinlikle ergün bey.

Selam mrtsbl nasıl hala memnun musun burcu hanımdan olumsuz yorumlarda duydum ve aklım karıştı.. medical deki ümmü gülsüm hanımı tavsiye ediyorlar
Olumsuz yorum olarak ne duydunuz kimden duydunuz acaba? Ben yüzyıl hastanesine gidiyordum duygu hanima ama son randevu da kısa kesmek ister gibi davrandı dışarı kalabalık diye. Bende Koray beye geçtim. Şimdi doğum yaklaştıkça hastane bana güven vermedi biraz kalabalık bi hastane diye ve rahim de çatlak oluştu benim galiba muayene olmam lazım eşim de burcu hanımı duymuş hem konak yeni açıldı içi temiz bi yere benziyor diye burcu hanima randevu aldık artık doktor değiştirmten inanin bıktım. Umarım pişman olmam

Arkadaşlar ben Ergün bey den önce Medical park Amanullah bey E gidiyordum ancak hastalara hasta değil müşteri gözüyle baktığı sürekli ilaç yazdığı için ve ilgisiz davrandığı için Ergün beyi tesadüfen buldum. Ve her hasta inanın içerde en az 20 dk muayenede kalıyor cok ilgili ve yardımcı olan bir doktor ve doğuma kendisi giriyor ben burda reklam yapmak veya birilerini Karalamak amacında değilim sadece basımdan geçenleri aktarıyorum.

Genel anestezi ile mi yoksa spinal lokal anestezi ile mi sezaryen oldunuz acaba? Sezaryen sonrası hiç acı oldu mu? Ne kadar sürede iyileşti? Sezaryen olmayı kendiniz mi istediniz acaba? Ben çok kararsızm şu an. Burcu hanima randevu aldım ama sırf rahim kontrolü için. Rahimde çatlak gibi birsey var muayene olmam gerek eşim derdini sıkıntını daha rahat anlatırsin dedi. Ama sezaryen de bayan doktorlara güvenmyorum açıkcasi. Kafam çok karışık şu an. Bi de doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz? Telefon da bilgi vermiyoruz dediler

Bende ilk medikal park da mine hanima gitmiştim içerde muayene esnasında telefonla konuştu biraz uzun o yüzden sinir oldum. Merkez hastanesinde pelin san a gittim hastane devlet hastanesi gibi görünce hemen bıraktım o hastaneyi yüzyılda duygu hanımı duydum ve ona geçtim iyiydi ama son muayene de bi sürü sorum vardı kağıda yazıp gittim kısa keser gibi yaptı pek ilgilenmedi dışarı kalabalık diye bende aynı hastane de Koray bey var ona geçtim çok övülen bi doktor diye ama doktor detaycı biri gibi gelmedi. Çok ağır hareket ediyor bilmiyorum nedense benim içime sinmedi tam ve hastane de çok fazla güven vermedi yüzyıl. O yüzden konak hastanesinde doğum yapmaya karar verdim. Yeni açıldı yol üstü hemen bi de içine daha önce gittim güzel sakin bi hastane. Duygu hanımı da çok iyi diyenleri duydum. Tam da rahim de bi ağrı var benim eşim ile cinsel ilişki esnasında sanırım bi sıkıntı oldu çatlak olabilir nette araştırdım çatlak gibi. O yüzden hem vajinal muayene olmam gerek hem artık doktor belirlemem gerek. Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama eğer yapamazsam normal Sezeryan olacaksa erkek doktor istiyorum. Zaten normal doğum da ebeler daha etkinmis diye duydum. Sezeryan olacağımı öğrenirsem ergün beye geçsem geç mi kalırım kafam çok karışık

arkadaslar selam bende ızmıt konak hastanesınde erkan türköz beye gıdıcem ilk randevum 5 eylulde ; guzel seyler duydum konak ve erkan bey hakkında

Ben genel anestezi oldum local anesteziden korktum acıkcası bir de felç riski var localin. Arkadaşlar sizlerin sorunu doktora güvenmek. Amanullah bey bu güveni bize vermedi ancak Ergün bey bu güveni tam olarak sağlıyor emin olun. Normalmiş sezeryan mış bunları siz değil doktorunuz karar verir ben 37+5 te doğum yaptım kontrol için gitmiştim nst de doğum sancılarımın olduğunu söyleyince Ergün bey ertesi gün doğum yaptım. Oğlum şimdi 42 günlük ve maşallahı var :) bu arada normal 1400 sezeryan 1650 TL

Maşallah Allah analı babalı büyütsun inşallah. Sanci vardı açılmamı yoktu o yüzden mi sezeryan oldu? Genel anestezi de ayılamama korkum var bana sezeryan daha ürkütücü geliyor bakalım hangi doğum bana nasip olacak

Hem açılma yoktu hem boyum kısaydı Bebek daha fazla büyüyemez demişti tansiyon problemim vardı ellerimde ayaklarımda şişmeler vardı bunlardan dolayı sezeryan oldum

Bende birkez gittim. Bir doğuma geç kalmış çocuk kanalda sıkışmış.. sonra yoğun bakıma..
Birine yine gecikince basuru patlamış bayanın..
Tabii çok memnun olan arkadaslarda var.. burada bi forumda medical de çocuk ölümü çok oluyo denilmiş.. o yüzden burcu hanıma devam etmek istiyorum.. ayrıca rahat olmasi hosuma gitti bu insana güven verio.. birde gebze de en çok normal doğum yaptıran doktor burcu hanım

Inşaallah sorunsuz şekilde atlatiriz bu günleri

Doğuma geç kalıp çocuk ölümüne sebep olan burcu Çetinkaya mı ? Anlamadım? Siz de burcu hanima mı Devam ediyorsunuz

evet ama ölüm değil.. yoğun bakıma alınmış.. olumlu yorumlarda çok aldım.. yetisememe durumu olmuştur
.. Medical park da çok çocuk ölümü oluyor yazılmış burada

evet ama ölüm değil.. yoğun bakıma alınmış.. olumlu yorumlarda çok aldım.. yetisememe durumu olmuştur
.. Medical park da çok çocuk ölümü oluyor yazılmış burada
Evet medikal de öyle şeyler duydum ebeler de ilgisizlik falan hoş şeyler duymadım. Konak inşallah iyidir. Burcu hanim da pişman olmam inşallah

Evet medikal de öyle şeyler duydum ebeler de ilgisizlik falan hoş şeyler duymadım. Konak inşallah iyidir. Burcu hanim da pişman olmam inşallah
Inşaallah canım temennimiz bu ama burcu hanım güven veriyor insana olumsuz konuşmuyor bu da insanı rahatlatıyor.. izlenimlerini paylaşırsin sende

Hanımlar merhabaaa. Ben de 7. Ayımdayım ve bu zamana kadar hep Burcu hanıma gittim. Şimdi Medikale geri dönmüş bilginiz vardır. Ve muayenesi 135₺ çok mutsuzum çünkü fazla pahalı. Ve dr değiştirmek istemiyorum. Siz neler yaptınız hangi dra gidiyosunuz?

Aaa gittiğini duydum devam da etmek istiyordum ama 135 olmasına üzüldüm :/

Selam canım neye karar verdin? birde doğum ücreti ne kadarmış öğrendin mi? biz yine devam edicez galiba .. ama bu 135 ssk liyada aynı mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…