Geç boşalma sorunu

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
98
İstanbul
nişanlımla yaklaşık 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama gelmesi çok uzun sürüyo buda beni hem yoruyo hemde beni arzulamadığını düşündürüyo. Daha önce bi deneyimim olmadı

On sevişme oluyor mu?
Uzun sürüyor derken ne kadar uzun mesela sen orgazm oluyorsun ve o hala boşalmamış mı oluyor?
Azcık anlatsan...

Onsevısme oluyor ben orgazm oluyorum orgazm olduktan sonra kuruluk başlıyo falan ben iyice konudan uzaklaşıyorum iyi geçerse 1 saat sürüyo en az ama ben sıkılırsam hiç boşalmıyor

Ve uzun sürdüğü için beni deforme ediyomuş gibi bi his oluşuyo içimde yani psikolojik bişry ama bana zarar veriyo gibi geliyo

Onsevısme oluyor ben orgazm oluyorum orgazm olduktan sonra kuruluk başlıyo falan ben iyice konudan uzaklaşıyorum iyi geçerse 1 saat sürüyo en az ama ben sıkılırsam hiç boşalmıyor
Evet orgazm sonrası kuruluk bende de oluyor ve felaket acı hissediyorum 1 saat mahvolursun ya....
Nişanlına bu durumdan bahsettin mi?
Geç boşalması da bir sorun çünkü...
Eşim bana öyle davransa bundan sonrasını kendin hallet derdim kesin ya....

Kendimi düşünmüyorum artık o olsunda bitsin diye düşünüyorum o da uzun sürünce benden çekiniyo kızdığımı biliyor . Evet sorunu var zaten daha önce psikolojik destek almış ama bu konuda değil.

Evet orgazm sonrası kuruluk bende de oluyor ve felaket acı hissediyorum 1 saat mahvolursun ya....
Nişanlına bu durumdan bahsettin mi?
Geç boşalması da bir sorun çünkü...
Eşim bana öyle davransa bundan sonrasını kendin hallet derdim kesin ya....
Her seferinde mi öyle diyeceğim zaten oda istiyo ama olmuyo işte ..

Benim başım ağrırdı hep.
1 saat ne ya kaç kalori kaç kere tövbe ya. Bana çok itici geliyor sanki erkeklik geç boşalmak gibi bişey bazı erkekler için. Bu da tamamen ergence bir tavır.

Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor

Azı karar,çoğu zarar:)

Bence bir kadın Ne erken boşalmadan,nede geç boşalmadan hoşlanır...
Bunun ortası ideal olanı...
Kadın orgazm oldumu,doyuma ulaştımı yeterli...
Tedavi olmalı...

Benim başım ağrırdı hep.
1 saat ne ya kaç kalori kaç kere tövbe ya. Bana çok itici geliyor sanki erkeklik geç boşalmak gibi bişey bazı erkekler için. Bu da tamamen ergence bir tavır.
İsteyerek yaptığını düşünmüyorum çünkü benim moralim bozulunca oda kötü hissediyo bahane bulmaya başlıyo.

Her seferinde mi öyle diyeceğim zaten oda istiyo ama olmuyo işte ..
Himm seni arzu edip etmemesiyle alakası yok...
Ilaç filan kullanıyor mu etkisi olabilir...
Bence tedavi görmesi lazım.
Ikimiz için de sıkıntı bu durum....

Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor
Sacmalamis biraz,antidepresan kullandiysa gecikme problemi olabilir,destek alması şart.

Evet kadinlar erken bosalan erkegi sevmez ama buda fazla sanki, sende kuruluk yapacak kadar gecikmemeli

Herseyin yeteri makbuldur...

Back
X