Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onsevısme oluyor ben orgazm oluyorum orgazm olduktan sonra kuruluk başlıyo falan ben iyice konudan uzaklaşıyorum iyi geçerse 1 saat sürüyo en az ama ben sıkılırsam hiç boşalmıyor
Belki abarttığımı düşünüyosunuz1 saat mi?
Evet orgazm sonrası kuruluk bende de oluyor ve felaket acı hissediyorum 1 saat mahvolursun ya....Onsevısme oluyor ben orgazm oluyorum orgazm olduktan sonra kuruluk başlıyo falan ben iyice konudan uzaklaşıyorum iyi geçerse 1 saat sürüyo en az ama ben sıkılırsam hiç boşalmıyor
Belki abarttığımı düşünüyosunuz
Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor1 saat sonra ben uyumuş olurum muhtemelen
Her seferinde mi öyle diyeceğim zaten oda istiyo ama olmuyo işte ..Evet orgazm sonrası kuruluk bende de oluyor ve felaket acı hissediyorum 1 saat mahvolursun ya....
Nişanlına bu durumdan bahsettin mi?
Geç boşalması da bir sorun çünkü...
Eşim bana öyle davransa bundan sonrasını kendin hallet derdim kesin ya....
Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor
İsteyerek yaptığını düşünmüyorum çünkü benim moralim bozulunca oda kötü hissediyo bahane bulmaya başlıyo.Benim başım ağrırdı hep.
1 saat ne ya kaç kalori kaç kere tövbe ya. Bana çok itici geliyor sanki erkeklik geç boşalmak gibi bişey bazı erkekler için. Bu da tamamen ergence bir tavır.
Beni arzulamamasıyla bi ilgisi yoktur o zaman öyle mi.Azı karar,çoğu zarar:)
Bence bir kadın Ne erken boşalmadan,nede geç boşalmadan hoşlanır...
Bunun ortası ideal olanı...
Kadın orgazm oldumu,doyuma ulaştımı yeterli...
Tedavi olmalı...
Beni arzulamamasıyla bi ilgisi yoktur o zaman öyle mi.
Himm seni arzu edip etmemesiyle alakası yok...Her seferinde mi öyle diyeceğim zaten oda istiyo ama olmuyo işte ..
Sacmalamis biraz,antidepresan kullandiysa gecikme problemi olabilir,destek alması şart.Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor