Geç boşalma sorunu

Azı karar,çoğu zarar:)

Bence bir kadın Ne erken boşalmadan,nede geç boşalmadan hoşlanır...
Bunun ortası ideal olanı...
Kadın orgazm oldumu,doyuma ulaştımı yeterli...
Tedavi olmalı...
Bahsettiğiniz uyum çok az rastlanan bir durum bence. En ideali söylediğiniz tabiki , hatta aynı anda olsa değil mi ? :)

Bazı erkekler kendini uzun süre kontrol edebiliyor , yani bence istese boşalır , süre ne kadar uzun olursa o kadar 'iyi erkeğim' mantığında ise durum böyle olur malesef.

Bir saatte cok uzun bir sure degil aslinda. Bekarim henuz yasamadim o durumu ama, 1 saatlik icinde banyo yaptirrmasin bana yani. Iliski dedinmi ne bilim en az 2 saat olsun isterim.

Bekarim siye boyle dusunuyorum belkide ama ne bilim bende o istek varken 2-3 saatte normal gelir bana :halay:
Aynen bekarsin diye öyle düsünüyosun bence bende bekarken cok istekliydim 2.5 yillik evliyim o kadar istek kalmadi ne yalan soyleyim.seninki eevam eder insallah :KK48:

Aynen bekarsin diye öyle düsünüyosun bence bende bekarken cok istekliydim 2.5 yillik evliyim o kadar istek kalmadi ne yalan soyleyim.seninki eevam eder insallah :KK48:

Bakacaz bende kendimi merak ediyorum. Belki suan istekliyim ama evlendikten sonra surekli basim agirirsa ne yapcam :KK70::KK60:

sen doyuma ulastiginda artık yeter diyeceksin. O da 2-3 saat sürmez.
Gerisi eziyet gibi geliyor.

Herkes büyük bir aşkla bahsedince cinselliği o yüzden ne kadarda yapılsa insan sıkılmaz, doymaz gibi geliyor.

Sıkılırsın canım merak etme. Her şey tadında güzel :)

Herhalde o yuzden uzun yildir evli olanlar, yeni evlilere heves ediyorlar. Onlarda rutine donmus ya. Yeni evlilerde taze daha. O yuzden derler yeni evlilere nazar deger diye :KK15:

nişanlımla yaklaşık 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama gelmesi çok uzun sürüyo buda beni hem yoruyo hemde beni arzulamadığını düşündürüyo. Daha önce bi deneyimim olmadı
Bayağı uzun bı sure tabi yipranirsin şöyle ki her erkeğin boşalmasını tetikleyecek bı hassas noktası vardır onu kesvet bence önce dene mesela bazı erkek ler kulak memesi ense iç kaşık bölgesinden oksaninca boşalma tetiklenir onu bı kesvedin vücudunun hangi noktasından onu bulursan işin kolay yoksa bı uzmana gidin

Bazen ilişki esnasında tahrik edici, belalti mi desem (biraz küfürlü iste) bir konuşma işe yarıyor esimde. Siz de deneyin. Ben bir kaç defa orgazm oluyorum. Adam halen devam. Sonra bunu keşfettim. Çok hoşuna gidiyor.

Bazen ilişki esnasında tahrik edici, belalti mi desem (biraz küfürlü iste) bir konuşma işe yarıyor esimde. Siz de deneyin. Ben bir kaç defa orgazm oluyorum. Adam halen devam. Sonra bunu keşfettim. Çok hoşuna gidiyor.
Buna katılıyorum kesinlikle :bicak:

Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor

Benim eşim de maksimum 10 dk ya boşalıyordu, ama bu sefer benim için dezavantaj oluyordu yavaş yavaş uzatmaya başladık. Ama 1 saat gerçekten uzun sende sorun yok. Ön sevişme+ilişkiyse iyi de sadece ilişki çok acıtıcı olur gibi geldi bana.

nişanlımla yaklaşık 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama gelmesi çok uzun sürüyo buda beni hem yoruyo hemde beni arzulamadığını düşündürüyo. Daha önce bi deneyimim olmadı
Nasıl ki erken olmasi sorunsa,geç olmasida sorundur ve partnerinizin Dr a görünmesi gerekir. Tedavi olması gerekir.

Back
X