bence hiiiç emin olmaBiz o konuyu hallettik. ayrıca bana bile kaç saat aralıkla yazan insan başka kızları bu kdar idare edemez. ondan eminim
Sadece whatsapptanmi konuşulur sms diye bişey var ya da birsürü başka whatsapp tarzı programlar
AynennŞu meşhur tango var mesela değil mi
artık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar
ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim
Bana göre de hiç komik değil. Çok sinir bozucu ve çok itici bir durum. Çünkü aynı durumdan bende çok kavgalar ettim en sonunda bıktım artık ve bitirdim. Bu resmen umursamazlık ya ilgisizlik. Kendimi tek başına kalmış hissederdim. Tıpatıp aynı durum, bı an ben yazdım sandım bu konuyu @zz1905 ha bu arada ayrıldıgımzda bu durumu sordum görmüyormuydunda cevap vermedin saatlerce dedim. Ve itiraf etti görüyormus beyefendi ama o an yazmak istemiyormus (5saat geçtikten sonra) , nasıl olsa ben hep onu beklermişim ben hep onun yanındaymişim o an Arkadaslari varmiş filanAllahım korusun başına bir iş gelse en son o öğrenecek yani?
Bana göre komik değil,tabii herkesi hayat görüşü farklı.
İçmiştir o :) Ramazan gelmez bizim oralara Can'ım hovardalık değilde arkadaşlarıyla takılıyordur kesin içki girmiştir sizin muhabbetin arasınaartık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar
ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?