- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
Nasıl eminsin mesela anlatsana biraz. O bir kaç saatlik araliklarda başka kızlara yazmadigi ne malum ?Biz o konuyu hallettik. ayrıca bana bile kaç saat aralıkla yazan insan başka kızları bu kdar idare edemez. ondan eminim
Eeee çok basit.nasıl görüşsün kü şuan keşanda zaten ailesi de yeni taşındı orda tanıdığı kimse yok. son görülmesi sürekli benimle konuştuğu saat. bilemiyorum hadi tamam diyelim kanıtım olmadanda konuştuğum zaman konuyu buraya bağlamak istemiyorum. hani ne şekilde konuşayım
vet çok nadir konuştumbu konuda konuşmayı hiç denediniz mi?
bana bu durumu kabullenmişsiniz veya ona hiç yansıtmamışsınız gibi geldi
Niye ki?e
vet çok nadir konuştum
emin olmak istiyorum aslında. inanmak istiyorum belki de sırf whasapp son görülmesi kafamı karıştırıyor hep mi bana yazar çıkar kiminle konuşsun bu diyorum face de de yok hiç 10 saat önce girilmiş falan oluyo hep. sürekli 101 oynuyo ama yoksaaa ! :S:S :)Nasıl eminsin mesela anlatsana biraz. O bir kaç saatlik araliklarda başka kızlara yazmadigi ne malum ?
evet çok nadir konuştum
ya bende zaten istemem öyle her dk :) ama sadece merak ediyorum neden diye başkası mı var olsa da nerden konuscak diyesevgilinin kız versiyonu benim sanırımben de öyle yazışmayı fazla muhabbeti uzaktan sevmem yüz yüze zaten konusuyoruz ne gerek var
Canım sen şaka misin ya ? Sahte facebook hesabı alabilir,sms üzerinden konuşabilir,bir sürü sohbet uygulamasi var onları kullanabilir, kendine başka bir telefon almıştır onu kullaniyodur...Var da var yani. Adamı yatakta bassan ''ama vatsap son görülmesi...'' diyecek gibi bi halin var. Saf olunur da bu kadar da olunmaz. Kusura bakma ama seninki safliktan çıkmış yani artık.emin olmak istiyorum aslında. inanmak istiyorum belki de sırf whasapp son görülmesi kafamı karıştırıyor hep mi bana yazar çıkar kiminle konuşsun bu diyorum face de de yok hiç 10 saat önce girilmiş falan oluyo hep. sürekli 101 oynuyo ama yoksaaa ! :S:S :)
Sadece whatsapptanmi konuşulur sms diye bişey var ya da birsürü başka whatsapp tarzı programlaremin olmak istiyorum aslında. inanmak istiyorum belki de sırf whasapp son görülmesi kafamı karıştırıyor hep mi bana yazar çıkar kiminle konuşsun bu diyorum face de de yok hiç 10 saat önce girilmiş falan oluyo hep. sürekli 101 oynuyo ama yoksaaa ! :S:S :)
arıyorum seni yazıyorum dicek biliyorum benbu durumda olsam ben hiç mi aklına gelmiyorum gün içerisinde diye bin kere söylerdim adama. mantıklı değil yani bişey sorup sonra sorduğunu unutup koca gün hiçbişey yazmaması. bi de 101 oynuyor diyorsunuz, demek ki ilgisinde ve sevgisinde bir eksiklik var
napıcam nasıl konuscam ona da akıl versen yaCanım sen şaka misin ya ? Sahte facebook hesabı alabilir,sms üzerinden konuşabilir,bir sürü sohbet uygulamasi var onları kullanabilir, kendine başka bir telefon almıştır onu kullaniyodur...Var da var yani. Adamı yatakta bassan ''ama vatsap son görülmesi...'' diyecek gibi bi halin var. Saf olunur da bu kadar da olunmaz. Kusura bakma ama seninki safliktan çıkmış yani artık.
arıyorum seni yazıyorum dicek biliyorum ben
Ortada somut bi delil olmasa bile bence bariz aldatiliyosun. Konuşmaya kalksan bile bu adam seni umursamaz. Bitirmeye kararliysan aradığında açma mesaj filan atma bakalım ne yapacak. Yada okkali bi ayrılık konuşması yap. Itiraz ederse o zaman nasil bi iliski istedigini anlatirsin. (Tabi bu surede gozun hep ustunde olacak) Kem küm ederse bas kıcına tekmeyi.napıcam nasıl konuscam ona da akıl versen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?