- 30 Ocak 2016
- 470
- 81
- 98
- 30
Ama sıvı alımı yapmadım ki sjsjsjshsh 8den sonra. Emin olamadığım için 11 de bi daha yaptım shshhshs sabahta net olsun diye şey ettimAyyy bu ben yapma yeter ama bence var ya üst üste yaptığın için silik olur idrarı uzun tutmadigin için artık ilk idrarla yap artık benim bugün adet günüm ve olmadım test yapmıyorum kendimi durduruyorum evde test olsa durmam yok o yüzden rahatim
Ayyy inşallah vardır hamilelik merak ettim ne zaman test verecem uygulamaya göre bugün adet günüm gecen ay bugün adet oldum düzeldir bı heyecan olmadı değil ama umudum yokAma sıvı alımı yapmadım ki sjsjsjshsh 8den sonra. Emin olamadığım için 11 de bi daha yaptım shshhshs sabahta net olsun diye şey ettim
Sana bişey diyim mi dün akşam 8e kadar hiç umudum yoktu Allah’ın işi ya burada bi kaç bişey okudum. Gittim test yaptım zar zor gördüm çizgiyi direk buraya attım ben uyduruyorum siz bakın diye herkes görünce acaba test mi bozuk diye dğşündüm daha önceden çok yaşadım çünkü. Baktım onda da çıktı. Eşim predictor early bulmuş şansa sabah denedim yine aynıAyyy inşallah vardır hamilelik merak ettim ne zaman test verecem uygulamaya göre bugün adet günüm gecen ay bugün adet oldum düzeldir bı heyecan olmadı değil ama umudum yok
Amin isteyen herekese bizlerede inşallahOyyy rabbim nasip etsin inşallah
Deniyimisimiz32 kız kenar çizgileri kaldırdım çıt diye açıldı yani cidden kenarından shshshsh
İnşallah Benimkide öyledir kesin sonuç almak için 25ini bekliyorumSana bişey diyim mi dün akşam 8e kadar hiç umudum yoktu Allah’ın işi ya burada bi kaç bişey okudum. Gittim test yaptım zar zor gördüm çizgiyi direk buraya attım ben uyduruyorum siz bakın diye herkes görünce acaba test mi bozuk diye dğşündüm daha önceden çok yaşadım çünkü. Baktım onda da çıktı. Eşim predictor early bulmuş şansa sabah denedim yine aynı
Bende de aynıydı ilk gebeliğimde adet 4 gün kala yaptım sabah yoktu hiç bişey gece 12 den sonra biri kulağıma fısıldadı kalk gebelik testi yap diye gerçekten yok dedim bu ay tutmadı olmadı dedim kaldım yaptım silik cizgiyi gördüm sabah yaptığımda hiç bişey yoktu nasip ama bence var senin testlerinde yanilmiyor predictor inşallah güzel haberlerle geleceksinSana bişey diyim mi dün akşam 8e kadar hiç umudum yoktu Allah’ın işi ya burada bi kaç bişey okudum. Gittim test yaptım zar zor gördüm çizgiyi direk buraya attım ben uyduruyorum siz bakın diye herkes görünce acaba test mi bozuk diye dğşündüm daha önceden çok yaşadım çünkü. Baktım onda da çıktı. Eşim predictor early bulmuş şansa sabah denedim yine aynı
Aha şimdi bi daha yapacam ben sjsjsjsj ama başka marka buldum shshshBende de aynıydı ilk gebeliğimde adet 4 gün kala yaptım sabah yoktu hiç bişey gece 12 den sonra biri kulağıma fısıldadı kalk gebelik testi yap diye gerçekten yok dedim bu ay tutmadı olmadı dedim kaldım yaptım silik cizgiyi gördüm sabah yaptığımda hiç bişey yoktu nasip ama bence var senin testlerinde yanilmiyor predictor inşallah güzel haberlerle geleceksin
Hahaha yap at merak ettim markete gittim test bölümüne eşim hani sen almiyacaktin dedi aldırmadı az biraz bekle sonra üzülüyorsun yapma dedi aldırmadı biraz önce adet oldum sandım akintiymis gelmedi daha yapıp hemen at inşallah vardır yaAha şimdi bi daha yapacam ben sjsjsjsj ama başka marka buldum shshsh
Ya aynı siliklikte sankiiiiHahaha yap at merak ettim markete gittim test bölümüne eşim hani sen almiyacaktin dedi aldırmadı az biraz bekle sonra üzülüyorsun yapma dedi aldırmadı biraz önce adet oldum sandım akintiymis gelmedi daha yapıp hemen at inşallah vardır ya
Biri nimo biri dr. DaysHahaha yap at merak ettim markete gittim test bölümüne eşim hani sen almiyacaktin dedi aldırmadı az biraz bekle sonra üzülüyorsun yapma dedi aldırmadı biraz önce adet oldum sandım akintiymis gelmedi daha yapıp hemen at inşallah vardır ya
Silik bence var artık test yapma direk kan verYa aynı siliklikte sankiiii
Yav kan gerçek sonuç. Ödüm kopuyo kan vermeyeSilik bence var artık test yapma direk kan ver
Bu kadar test yanılmaz bizde dijital var direk onunla öğreniyorum ben kanla eş değer ama sonrası düşüyorYav kan gerçek sonuç. Ödüm kopuyo kan vermeye
Yav kan gerçek sonuç. Ödüm kopuyo kan vermeye
O ne oluyorBu kadar test yanılmaz bizde dijital var direk onunla öğreniyorum ben kanla eş değer ama sonrası düşüyor
Aaa iyimiş tek kullanımlıklmıGebelik testi ama dijital test diye geçiyor varsa var yoksa negatif cikiyor
Evet bı daha kullanamıyosunAaa iyimiş tek kullanımlıklmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?