Daha ben olmadım normalde olurdum leke hiç bişey yok yarına kadar olmassam stresten olabilir diyecem hiç umudum yok yaniKorkunun ecele faydası yok galiba shshsh
Bende de leke yok herkeste leke olmuyormuş ki zatenDaha ben olmadım normalde olurdum leke hiç bişey yok yarına kadar olmassam stresten olabilir diyecem hiç umudum yok yani
Valla bende su gibi değilde sarı beyaz karışık akıntı geldi peçeteye akıntı böyle oluyordur inşallahBende de leke yok herkeste leke olmuyormuş ki zaten
İlk iki gebelikte yerleşme yaşadığım için bunda da yasarim diye düşünüyorum leke bittikten 4 gün sonra düşük yapıyorum o ayrıBende de leke yok herkeste leke olmuyormuş ki zaten
Akıntı var az az geliyor ama hiç leke yokValla bende su gibi değilde sarı beyaz karışık akıntı geldi peçeteye akıntı böyle oluyordur inşallah
Nasıldı pekiAkıntı var az az geliyor ama hiç leke yok
Beyaz yapışkan gibiNasıldı peki
Bazen kremsi bazen yapışkan gün içindeBeyaz yapışkan gibi
Hala olmadım şuan şaşkınımBazen kremsi bazen yapışkan gün içinde
Genetiğe gittin mi ?İlk iki gebelikte yerleşme yaşadığım için bunda da yasarim diye düşünüyorum leke bittikten 4 gün sonra düşük yapıyorum o ayrı
Ayyy inşallah hepimiz hamileyizdir yaİnşallah Hamilesindir
Gittim 2.dusukte 3 den sonrasi anormal oluyomus o yüzden yapamayız dedi yurt dışında yaşıyorum bu arada Türkiye'de olsam ilk gebelikte baktirirdimGenetiğe gittin mi ?
Bende var mesela kız kardeşimim bebeğinin kalbi duruyordu. Bende kan verdim baktılar. 2 kromozomum bozuk mesela.Gittim 2.dusukte 3 den sonrasi anormal oluyomus o yüzden yapamayız dedi yurt dışında yaşıyorum bu arada Türkiye'de olsam ilk gebelikte baktirirdim
Benim ablamın da 1 düşük 1 kürtaj vardı kan pıhtılaşması çıktı çok şükür 3 tane çocuğu oldu iğne kullandı bende baktırmak istiyorum yaBende var mesela kız kardeşimim bebeğinin kalbi duruyordu. Bende kan verdim baktılar. 2 kromozomum bozuk mesela.
İnşallah genetik değildir. 2. Aya kadar geliyor kalbi duruyorduBenim ablamın da 1 düşük 1 kürtaj vardı kan pıhtılaşması çıktı çok şükür 3 tane çocuğu oldu iğne kullandı bende baktırmak istiyorum ya
İnşallahİnşallah genetik değildir. 2. Aya kadar geliyor kalbi duruyordu
Bugün kan verdim Betahcg 176 cıktı :)Eğer öyleyse vardır inşallahkan testi verin sonucunuzu bizimle de paylaşırmısınız
Yaa valla kendim kadar çok sevindim inşallah sağlikli gebelik geçirir kucağına alırsınBugün kan verdim Betahcg 176 cıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?