Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme hakkında hamiş annelerim bana yardımcı olurmusunuz:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akdemirn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
48
15
3
39
Kızlar sat 20 aralık yumurtlama 10.11.12.gün gördüm 13.gün silikleşmeye başladı döngüm 27-28 gün arasında değişiyor bata 4 gün kala kan testim negatif size sorum yumutlama zamanında olsada geç döllenme olma ihtimali varmı acaba çatlamanın 3.günü döllenmeye başlamış yada döllenme süreci uzun sürmüş hamiş annelerimiz varmı ben çok anlamadım geç döllenmeyi açıklayabilirmisiniz

Cok bilgili olmamakla birlikte şöyle anliyorum gec döllenmeyi; benim yumurtlama zamanim döngünün tam ortasinda degil de bir hafta sonra oldu. Yani adete 1 hafta kala. Ben o zaman hamile kaldim. Adetim gecince yani yumurtlamadan 11 gun sonra hamile oldugumu öğrendim. Doktora gittiğimde gec dollenme dedi.

Bende geç yumurtlama diye biliyorum da farklı bir forumda benim gibi adet ortasında yumurtlama olan biri gebeliği 1 hafta geriden geldiği için dru geç döllenme demiş bata 4 gün kala kan testi negatif çıkınca olabilirmi acaba dedim

Belki o sekilde de oluyordur. Insallah oluyordur
Keşkee:))ama bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum en son 13.gün birliktelik oldu geç döllenme ihtimalim sıfır bence:))hayırlısı artık sizde hala hamileliğiniz devam ediyorsa Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin doğduysada sağlıklı uzun ömürler versin

Belki başka bilenler de yazarlar Rabbim gönlümüzdeki hayirli zamanda nasip etsin. Benim de henuz net değil. Insallah cok sagolun ❤

Yerleşme yumurtlamadan sonraki 8-10 içinde tamamlanmış oluyor. Hcg bazi kadınlarda çok yavaş artış gösterebilir. En iyisi bat'ı bekleyip tekrar test yaptırmak olacak

Yerleşme yumurtlamadan sonraki 8-10 içinde tamamlanmış oluyor. Hcg bazi kadınlarda çok yavaş artış gösterebilir. En iyisi bat'ı bekleyip tekrar test yaptırmak olacak
Olabilir diyosun yani değilmi canım yumurtlama 12. Gün gerçekleşti çatlama 13.gün ben yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlama değerlendirdim belki 2 gün sonra döllenme olmuştur diye düşündüm ne bileyim umut ediyorum işte:))

Yumurtlama ve bat ne zamandı? ve kan ne zaman verdiniz, tam olarak hangi tarihlerde? Bir hesaplayayım

Yumurtlama ve bat ne zamandı? ve kan ne zaman verdiniz, tam olarak hangi tarihlerde? Bir hesaplayayım
Bat günüm 20 aralık 27 27 gün döngü arasında değişiyor yumurtlama 10-11-12 si idi 13.çatlama oldu 13.değerlendirdik başka ilişkim olmadı canım pek ihtimal yok gibi ama kanıda dün yani 4 gün kala verdim bat tarihim 16 ocak

Yada şöyle yapalım bat 20 aralık
Yumurtlama 29 30 31 aralık
Çatlama 1 ocak
Kan 12 ocak
Kan değeri 0.200

Yada şöyle yapalım bat 20 aralık
Yumurtlama 29 30 31 aralık
Çatlama 1 ocak
Kan 12 ocak
Kan değeri 0.200
Catlamadan 10 gün sonra döllenme tamamlanmış oluyor ve hcg iki gün içerisinde salgılanmaya başlanıyor. Daha geç bir döllenme erken düşüğe sebeb olabiliyor. Belki siz kan verdikten sonra hcg yeni yeni salgılanmış da olabilir tabii. En iyisi bat tarihini beklemek. Umarım gebesinizdir.

Şu an hamile bile olsanız kanda çıkması düşük ihtimal. Ben 2. Bebeğime hamileyken emindim hamile olduğuma ama yine de kanda çıkmadı. Adet günümden 1 gün sonra çıktı.

Yani çatlamadan 1 2 gün içinde döllenme olmuşsa bu gün 10.gün oluyor bata 1 gün kala salgılansa kan testinde çıkmamış olabiliyor çok sağol canım senide yordum ama aydınlanmış oldum hakkını helal et❤

Hakkım varsa helal olsun seve seve yardımcı olmaya çalışırım aynı şeyi ben de yaşıyorum şuan

Şu an hamile bile olsanız kanda çıkması düşük ihtimal. Ben 2. Bebeğime hamileyken emindim hamile olduğuma ama yine de kanda çıkmadı. Adet günümden 1 gün sonra çıktı.
Ciddimisin canım yumurtlama tarihini biliyomuydun peki tahmini yumurtlama tarihinle tutuyor muydu heyecanla cevabını bekliyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…