Kızlar sat 20 aralık yumurtlama 10.11.12.gün gördüm 13.gün silikleşmeye başladı döngüm 27-28 gün arasında değişiyor bata 4 gün kala kan testim negatif size sorum yumutlama zamanında olsada geç döllenme olma ihtimali varmı acaba çatlamanın 3.günü döllenmeye başlamış yada döllenme süreci uzun sürmüş hamiş annelerimiz varmı ben çok anlamadım geç döllenmeyi açıklayabilirmisiniz
Benim bir hamileligimde gec dollenme olmus yumurtlamami ovu testi ile takip ettigimden gec yumrtlamadigimi bliordum ama buna ragmen adete ikigun kala evdeki idrar testiyle ogrenmstm fakar bir haftadan fazla geriden geliordu dr gec tutunmus yolclk uzun surmus gec dollenme demisti
Yanlış yazmışım 3. Hamileliğimdi. O hamileliğim devam etmedi fakat benim adet döngüm 25 gün Ve ona göre yumurtlama tarihimi de biliyordum ama yine de çıkmamıştı. Düşünün ki ağzıma demir tadı gelmişti ve kokular farklı gelmeye başlamıştı ama kanda çıkmadı.
4 gün gerçekten çok erken. Bat'tan 1 gün sonra yapın. Tabi ki hamile de olmayabilirsiniz ama olsanız bile şu an kanda çıkması zor. İnşallah hayırlısı olur sizin için
Cnm 17. Gun yumurtlamamda adetten 2 gun once evde testte cikti gec dollenmeydi bnmkide yani 13. Gunun kanda cikmasi gerekirdi bence ama soyle br seyde vr adet olana kdr kesin bir durum kimse söyleyemez siz gecikmeyi bekleyingecikirse tekrr verirsiniz. Ama bnm adet dongm 30 gundu valla bu hmilelik islerinde hala adet yoksa gectikten bir hafta sonrasina kdr hersy olablr gerisi degisken
Benim bir hamileligimde gec dollenme olmus yumurtlamami ovu testi ile takip ettigimden gec yumrtlamadigimi bliordum ama buna ragmen adete ikigun kala evdeki idrar testiyle ogrenmstm fakar bir haftadan fazla geriden geliordu dr gec tutunmus yolclk uzun surmus gec dollenme demisti
Çok güzel canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤ yani seninde normal yumurtlama döneminde tuttu o zaman sadece döllenme uzun sürdü inşallah airy-fairy
ve benimde öyledir
Yanlış yazmışım 3. Hamileliğimdi. O hamileliğim devam etmedi fakat benim adet döngüm 25 gün Ve ona göre yumurtlama tarihimi de biliyordum ama yine de çıkmamıştı. Düşünün ki ağzıma demir tadı gelmişti ve kokular farklı gelmeye başlamıştı ama kanda çıkmadı.
4 gün gerçekten çok erken. Bat'tan 1 gün sonra yapın. Tabi ki hamile de olmayabilirsiniz ama olsanız bile şu an kanda çıkması zor. İnşallah hayırlısı olur sizin için
Çok güzel canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤ yani seninde normal yumurtlama döneminde tuttu o zaman sadece döllenme uzun sürdü inşallah airy-fairy
ve benimde öyledir
Kızlar bende 19 unda adet gbi bisi oldum kahverengi akıntı sonrasında 20sinde kan verdim 0.100 sonra 21 inde kırmızı bir kanama oldu 2 gün devam etti kırmızı sonra Gül kurusu oldu 2. 3 gün toplam 6 gün gbi herneyse ben 3 ünde kan verdim 1.20çok agrılar oldu kaşık bel gbi 6sında gece kanama oldu iliskiden snra hafif pembe ve damla damla lavaboda ertesi gün kan verdim 1.20de az geldi akşama hiç yoktu suan adetim 16.17 gbi olucak bekliyorum
Kızlar bende bişey sormak istiyorum yanıtlarsanız sevinirim 3 hafta önce 5 buçuk cm kist çıktı soğan kürü yaptım doktor adet olunca gel dedi 1 hafta ara ile adet oldum ve ilk olduğumda doktora gittim 4 buçuk cm e indiğini söyledi yasmin verdi adet bitince gel dedi 1 hafta kullandım yasmini tekrar gittim ve kistimin tamamen gittiğini yumurtalığımın sağlam olduğunu söyledi ama doğum kontrol hapına devam etmemi söyledi bırakırsan tekrar adet olursun dedi ben 10 gün içtim bıraktım ve 12 gün oldu hala adet olmadım 7. Günümde kan testi verdim negatif çıktı şuan şeffaf akıntım var hamile olabilirmiyim geç döllenmş olabilir mi yada 1 hafta ara ile adet olduğum için mi gecikti şuan normal takvime göre adetime 2 gün var
Bat günüm 20 aralık 27 27 gün döngü arasında değişiyor yumurtlama 10-11-12 si idi 13.çatlama oldu 13.değerlendirdik başka ilişkim olmadı canım pek ihtimal yok gibi ama kanıda dün yani 4 gün kala verdim bat tarihim 16 ocak
Bende dün kan verdim bat 17 Ocak ama 0.4 çıktı değer gebelik yok demekmiş. O kadar emindim ki belirtileri bariz bı şekilde goruyodum. Senin son durumun ne tekrar test yaptın mı veya belirtilerin var mi
Kızlar adetim 5.gunu benim test yaptım negatif çıktı progesteron baktirdim 11 cıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi böyle durum yaşayan oldumu hic