Geç döllenme nasıl olur?

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
27
Merhaba kızlar yine ben.
Gecikiyorum ama iki üç gün önce kanda 1.00 mi ne çıktı. Hâlâ olmadım pco olduğum için tedaviye de baslayamadim söktürücü bisiler içmek istiyorum eğer bişey varsa Allah korusun düşük falan olur. Bu geç döllenme olayı tam olarak nasıl oluyor?

Netten açıp okumuyorsunuz heralde?

Yumurtlama normal bir adet döneminde yaklaşık olarak adet başlamadan 14 gün önce olur. Örnekler vermek gerekirse:
Adetler dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama 14. gün olur. (Adet başladıktan 14 gün sonra)
Adetler dönemi 30 gün süren bir kadında yumurtlama 16. gün olur. (Adet başladıktan 16 gün sonra)
Adetler dönemi 35 gün süren bir kadında yumurtlama 21. gün olur. (Adet başladıktan 21 gün sonra)

Yani adetinin 14 _ 16.günü değilde 21_22.günü yumurtlama olduğunda gebelik meydana gelirse geç döllenme olur. Çünkü geç yumurtlama olmuştur. Ve adet tarihine göre usg ölçümü 1 hafta küçüktür. Bu sorun teşkil etmez. Pko varsa adetin gecikmesi normal. Gebelik şüphen varsa 2 gün sonra yeniden kan verirsin yukselme yoksa sökücüye başlarsın. Ben 60.günü smkücüyle adet olmuştum pko var bende de.

Canim netten acip tabiki okuyorum. Onlar çok üstten yazıyorlar. Bu yüzden buraya üye oldum. İnsanlar yaşadıklarına göre anlatıyor tecrübeyle yani. Tecrübeli biri yazınca da haliyle için rahatliyo. teşekkür ederim ilgin için.

Hamile misin?

Ben adetin 22.günü yumurtladım şuan hamıleyım geç yumurtlama haliyle geç döllenme olduğu için 1 hafta fark var. Ama bu sorun değilmiş

Hamile misin?

Ben adetin 22.günü yumurtladım şuan hamıleyım geç yumurtlama haliyle geç döllenme olduğu için 1 hafta fark var. Ama bu sorun değilmiş
Çok yakın zamanda kan tahlili yaptırdım. Negatif.Pco ilacimi adetken içmem.lazim hâlâ sokulmedim. Bişeyler icicektim sökülmek için. Geç döllenme olabiliyor bişey içme diye kafamı karistirdilar. Bende konu açtim :S

Bekle bi kaç gün sonra yine kan verırsın negatifse içersin. Ayrıca tarlusal kullandktan sonra hamile oldugunu öğrenen çokk:) Allah nasip ettkten sonra tutunuyo korkma..hayırlısı olsun hakkında. Çok geciktirme kullan ki çalışmalara başlayabilesin... regl olunca kullanacağın ilaç klomen mi?

Aynen canım klomen .kesin bişey olsa yoluma devam edicem Allah'in izniyle ama işte dediğin gibi.

Hamile misin?

Merhaba üzerinden zaman gecmis ama hatırlarsan diye sormak istedim 22. gün yumurtladiysan ne zaman ögrendin gebe oldugunu bu ay bende 21. gün yani gec yunurtladım ovu testinden biliyorum adetim 2 gün gecti ne zaman yaptrmak gerek kan testini

Ben 10gün sonra öğrenmiştim. Kan verebilirsin canım hakkında hayırlısı olsun.

Canım tesekkür ederim ilk bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum insallah bu sefer varsa nasip olur bana. Peki degerin kac cıkmıstı
İnşallah nasip olacaktır üzülme canım. Dualarım bizim durumumuzda olan herkese...

Değerim 61 çıkmıştı ve lekelenme olmuştu canım

İnşallah nasip olacaktır üzülme canım. Dualarım bizim durumumuzda olan herkese...

Değerim 61 çıkmıştı ve lekelenme olmuştu canım
Allah razı olsun canım muallakta olmaya üzülüyorum suan var mı yok mu yoksa neden gecikiyo diye korkuyorum vay be 10 gün sonra 61 bu geç döllenme gercekten sabır isteyen bir durummuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…