- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Pazartesi git noluur bende o gün kontrole gidecem guzel haberler verelimmmmm birbirimizeKuzum halen aynı bi degisim yok hafta ici gelmezse doktora gidicem
Kuzum senin her güzel haberin her güzel sözün beni cok mutlu ediyor insallah güzel haberler ver :) doktor hafta ici carsamba persembe gibi gel gec döllendiyse görünmez hemen dedi ama inan bende duramıyorum artk dün bi film izliyoduk yiyecek bisey gördüm söylemiyim simdi senin de canın ceker Allah vermesin :) bi anda ayy olsa keske canım istedi dedim bi baktım esim giyiniyo ne oluyo dedim belki hamilesindir ben gidip buluyum dedi saat gec olmustu dısarda deli gibi yagmur ona ragmen gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu sefer kendimden de gectim 5 gündür gelmeyince nasıl ümitlenmiş canım artık kendimi gectim eşim bile nasıl kapılmış varsa da yoksa da artık belli olsun ki hamile degilsem cok üzülmesin eşim :'(Pazartesi git noluur bende o gün kontrole gidecem guzel haberler verelimmmmm birbirimize
Canım benim. Okadar iyi anlıyorumki. Yaşadık hepsini bizde bir bir... insan kendni bırakıyor eşi için üzülüyor bilirim. Ben en çok o baba olsun istedim okadar hevesli istekli sevinçli oluyo ki erkekler. Kıyamam...Kuzum senin her güzel haberin her güzel sözün beni cok mutlu ediyor insallah güzel haberler ver :) doktor hafta ici carsamba persembe gibi gel gec döllendiyse görünmez hemen dedi ama inan bende duramıyorum artk dün bi film izliyoduk yiyecek bisey gördüm söylemiyim simdi senin de canın ceker Allah vermesin :) bi anda ayy olsa keske canım istedi dedim bi baktım esim giyiniyo ne oluyo dedim belki hamilesindir ben gidip buluyum dedi saat gec olmustu dısarda deli gibi yagmur ona ragmen gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu sefer kendimden de gectim 5 gündür gelmeyince nasıl ümitlenmiş canım artık kendimi gectim eşim bile nasıl kapılmış varsa da yoksa da artık belli olsun ki hamile degilsem cok üzülmesin eşim :'(
Bu ayın başında yani adetim bittiginde doktora gitmistim akıntın var sadece bi skıntı yok ama akıntıyı kurutalm diye icinde 3 adet olan azitro 500 mg antibiyotik ıtraxyl adında iki hap ve fitil vermisti ıtraxl in icinde de 4 hap var aman aman cok degil yani acaba bunlar mı geciktirdi diycem ama hayatımda hic 5 gün gecikmedi daha önceleri hasta olup igne serum bile yedigimde 1 2 gün gecikirdi kürtajdan sonrada düzenim biraz şastı 2 ay gelmedi sonraki iki ay düzenli geldi suan alt karın agrısı basladı az bisey sislik ve fena halde kokusuz sarı ve beyaz akıntı var beyaz olan krem gbi alt taraf hep ıslak hic kuru degil cok afedersin canım sarı sümüksü akıntı cok batmalar var az az migdem bulanıyo gögüs uclarım dokununca acıyo cok belirti var ama kaptırıp hüsrana ugramaktan cok korkuyorum inan müjdeyi cok istiyorum bende zor duruyorum :) yarın da hassas bi test alsam diyorumCanım benim. Okadar iyi anlıyorumki. Yaşadık hepsini bizde bir bir... insan kendni bırakıyor eşi için üzülüyor bilirim. Ben en çok o baba olsun istedim okadar hevesli istekli sevinçli oluyo ki erkekler. Kıyamam...
Normalde bu kadar gecikir miydi canım yaa bide ağrılarında var yani onlar inşallah yerleşme ağrılarıdır lütfen müjdeyi ver banaa ayy çok heveslendim Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin inaşllah yaa... çarşambayı beklemycez heralde o güne kadar bi test daha yapıştırırsın :))
Hassas testlere okadar para verme kan verme ihtimalin varsa git direkt acilde kan ver bence kuzuBu ayın başında yani adetim bittiginde doktora gitmistim akıntın var sadece bi skıntı yok ama akıntıyı kurutalm diye icinde 3 adet olan azitro 500 mg antibiyotik ıtraxyl adında iki hap ve fitil vermisti ıtraxl in icinde de 4 hap var aman aman cok degil yani acaba bunlar mı geciktirdi diycem ama hayatımda hic 5 gün gecikmedi daha önceleri hasta olup igne serum bile yedigimde 1 2 gün gecikirdi kürtajdan sonrada düzenim biraz şastı 2 ay gelmedi sonraki iki ay düzenli geldi suan alt karın agrısı basladı az bisey sislik ve fena halde kokusuz sarı ve beyaz akıntı var beyaz olan krem gbi alt taraf hep ıslak hic kuru degil cok afedersin canım sarı sümüksü akıntı cok batmalar var az az migdem bulanıyo gögüs uclarım dokununca acıyo cok belirti var ama kaptırıp hüsrana ugramaktan cok korkuyorum inan müjdeyi cok istiyorum bende zor duruyorum :) yarın da hassas bi test alsam diyorum
Doğru söylüyosun canım iste kan icin doktor carsamba gibi baktır deyince kafam karıstıHassas testlere okadar para verme kan verme ihtimalin varsa git direkt acilde kan ver bence kuzu
Adetin 1 hafta olmadı mı geçeli:)Doğru söylüyosun canım iste kan icin doktor carsamba gibi baktır deyince kafam karıstı
Bugün 5. gün kuzum :) güvenemedigim bisey oldu hepten kafam karıstı bu ay yaptıgım her test hep tek cizgiydi sonradan hic degisim olmadı hepsi laboquickin gebelik testi ovu. testleriyle gelmisti dün yaptım baktım tek cizgi attım bi kenara bu sabah alıyım atıyım derken ilk kez t cizgisi belirmis ama renksiz grimsi yeri belli olmus yani diger testlerde bi kac gün gecse bile boyle olmamıstı ilk kez bunun yeri belli olmus tabi ertesi gün oldugu icin dikkate almıyorum bekliyorum :)Adetin 1 hafta olmadı mı geçeli:)
Bak kuzum böyle olmuş ertesi gün böyle oldugu icin güvenmiyorum tabi ama ilk kez boyle olduBugün 5. gün kuzum :) güvenemedigim bisey oldu hepten kafam karıstı bu ay yaptıgım her test hep tek cizgiydi sonradan hic degisim olmadı hepsi laboquickin gebelik testi ovu. testleriyle gelmisti dün yaptım baktım tek cizgi attım bi kenara bu sabah alıyım atıyım derken ilk kez t cizgisi belirmis ama renksiz grimsi yeri belli olmus yani diger testlerde bi kac gün gecse bile boyle olmamıstı ilk kez bunun yeri belli olmus tabi ertesi gün oldugu icin dikkate almıyorum bekliyorum :)
Yaklastır da bak anlasılmamıs burda kuzum elime aldıgım da iyi görünuyo ama renksiz iste grimsiBugün 5. gün kuzum :) güvenemedigim bisey oldu hepten kafam karıstı bu ay yaptıgım her test hep tek cizgiydi sonradan hic degisim olmadı hepsi laboquickin gebelik testi ovu. testleriyle gelmisti dün yaptım baktım tek cizgi attım bi kenara bu sabah alıyım atıyım derken ilk kez t cizgisi belirmis ama renksiz grimsi yeri belli olmus yani diger testlerde bi kac gün gecse bile boyle olmamıstı ilk kez bunun yeri belli olmus tabi ertesi gün oldugu icin dikkate almıyorum bekliyorum :)
Yaaa bunun beklemeyle alâkası yokkkYaklastır da bak anlasılmamıs burda kuzum elime aldıgım da iyi görünuyo ama renksiz iste grimsi
Ben cizgiyi göremezsin sanıyodum fark etmene sevidim canımYaaa bunun beklemeyle alâkası yokkkbugün acilde kan verrr lütfennnnn :)) ben o yüzden baktın mı diye sordum var bişeyler inşallah ya
Ay 3 kez gebelik geçti tecrubemden yani testten anlayalım bizde yaptık öyle ışığa tuttuk zamanında yok efekt verdk çizgi varsa çıksın diye :)) dualarım olması yönünde. Yinede habersiz bırakma beni sakın:)Ben cizgiyi göremezsin sanıyodum fark etmene sevidim canıminsallah vardır daha once yapıp cöpe attıgıma baktım onda hic bisey yok mesela ilk defa bu boyle oldu bilemedim ki insallah yaa ❤
Ayy canım benim icimi rahatlattın yine :) insallah Rabbim dualarını kabul eder esim dısarda gelirken test al dedim tekrar yapıcam haber vermeden durabilir miyim insallah hayırlı haber alıyım yeter ki ❤❤❤Ay 3 kez gebelik geçti tecrubemden yani testten anlayalım bizde yaptık öyle ışığa tuttuk zamanında yok efekt verdk çizgi varsa çıksın diye :)) dualarım olması yönünde. Yinede habersiz bırakma beni sakın:)
NaptınnnnnAyy canım benim icimi rahatlattın yine :) insallah Rabbim dualarını kabul eder esim dısarda gelirken test al dedim tekrar yapıcam haber vermeden durabilir miyim insallah hayırlı haber alıyım yeter ki ❤❤❤
Daha gelmedi eşim macta 9-10 arası gelir kuzum bekliyorumNaptınnnnn
Kendin gbi pozitif olsun testin inşallah :))Daha gelmedi eşim macta 9-10 arası gelir kuzum bekliyorum
Senin gibi pozitif olsun insallah :) Allahım yardımcımız olsun kucaklarımız dolsun insallahKendin gbi pozitif olsun testin inşallah :))
Aminnnnnnn olacak bak göreceksin sende bende çocuk için çabalayan herkese umut olcaz inşallah bizde anlatacaz şöyle oldu böyle oldu vs :) yıllar once açılan topiklere bakardım burda sonradan hepsinin doğumlarını paylaşmaları falan bi hoşuma giderdi ki :))Senin gibi pozitif olsun insallah :) Allahım yardımcımız olsun kucaklarımız dolsun insallah
:)) aynen canım yaa bu bile aynı eski topiklere bakıyodum okuyodum simdide genelinin bebegi oldugunu gördükce sevinip darısı basıma diyodum :)) insallah onlardan biride biz oluruz kuzumAminnnnnnn olacak bak göreceksin sende bende çocuk için çabalayan herkese umut olcaz inşallah bizde anlatacaz şöyle oldu böyle oldu vs :) yıllar once açılan topiklere bakardım burda sonradan hepsinin doğumlarını paylaşmaları falan bi hoşuma giderdi ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?