- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Takvime gore adetim 1 gün geçmişti ama geç yumurtladığımı bildğim için umutlanamıyordum bile :) gerçekten zor yani... 4 5 gün var daha diyodum bende pıhtılaşma olduğu için her ihtimale karşı bi kan verelim dedik şok olmuştum sonucu gorunce:) o sayılar varya özümü ömrümü yedi 2017 yılında... inşallah bu sene kucaklarımız dolar....Allah razı olsun canım muallakta olmaya üzülüyorum suan var mı yok mu yoksa neden gecikiyo diye korkuyorum vay be 10 gün sonra 61 bu geç döllenme gercekten sabır isteyen bir durummuş :)
Canım seninle benzer durumlardaymısız bende de pıhtılasmaya meillisin dediler hamile kalınca bebege giden miktarına göre gerekirse hap vereceklermis ama önce bi hamile kal öyle yoksa başlanmaz dedi doktor. Gercekten suan umutlanamıyorum bile hatta degildir diyerek kendimi alıstırıyorum ki üzülmeyim diye bu ay ilk defa ovu testi kullandım bata 9 gün kala t cizgisinin koyulugu c cizgisini bile gecti ve 3 gün böyle koyu kaldı hamileyim sandım meğer 2. kez yada gec yumurtlamışım suan geciken 3. gün krem gbi beyaz sarı arası akıntım var gögüslerim dolu belim baya agrıyodu yine var ama azaldı kasıklarım batıyo agrıyo bacaklarıma vuruyo bazen agrı hüsrana ugramamak icin biseyede yoramıyorum Rabbim en cok da biz gibi acılı annelerin yüregine su serpsin insallah yavrumuz bu yıl nasip olsun icim cok buruk kalıyoTakvime gore adetim 1 gün geçmişti ama geç yumurtladığımı bildğim için umutlanamıyordum bile :) gerçekten zor yani... 4 5 gün var daha diyodum bende pıhtılaşma olduğu için her ihtimale karşı bi kan verelim dedik şok olmuştum sonucu gorunce:) o sayılar varya özümü ömrümü yedi 2017 yılında... inşallah bu sene kucaklarımız dolar....
Ağrıların var mı peki? Göğüs kasık, akıntın nasıl mesela?
Yapma canım benide çok kötü yaptın sabah sabahCanım seninle benzer durumlardaymısız bende de pıhtılasmaya meillisin dediler hamile kalınca bebege giden miktarına göre gerekirse hap vereceklermis ama önce bi hamile kal öyle yoksa başlanmaz dedi doktor. Gercekten suan umutlanamıyorum bile hatta degildir diyerek kendimi alıstırıyorum ki üzülmeyim diye bu ay ilk defa ovu testi kullandım bata 9 gün kala t cizgisinin koyulugu c cizgisini bile gecti ve 3 gün böyle koyu kaldı hamileyim sandım meğer 2. kez yada gec yumurtlamışım suan geciken 3. gün krem gbi beyaz sarı arası akıntım var gögüslerim dolu belim baya agrıyodu yine var ama azaldı kasıklarım batıyo agrıyo bacaklarıma vuruyo bazen agrı hüsrana ugramamak icin biseyede yoramıyorum Rabbim en cok da biz gibi acılı annelerin yüregine su serpsin insallah yavrumuz bu yıl nasip olsun icim cok buruk kalıyo
Canım benim Allahım razı olsun senden bu mübarek cuma günü duam yaruna sağ sağlim kavuş daha da istedigin kadar evladın olsun insallah saglıklı hayırlı bi sekilde Ne gelirse Allahtan tabi imtihan alnımızın akıyla gecebiliriz insallah bu sınavdan ilk yavrumun kalbi durdu memlekete 16 saat uzakta gurbetteyim cok zor zamanları tek basıma esimle yasadım o da harap oldu kac hastane gezdik cok yandık kürtajdan sonra hic kanamam olmadı adet gelmedi 50. Gün duphaston söktürücü verdiler 59. Gün adet olabildim düzenim günüm herseyim şaştı kürtajdan sonra bu ay 2. Kez denemem etrafımdaki tüm arkadaslarn bebegi var oturmaya cagırıyolar buruk gidiyorum hepsinde yavru esim bana bakıyo cocuklara bakıyo inan suan bile tutmasam kendimi aglıycam bi biz boynu bükük kalıyoruz sürekli dualar kuran okuyorum hayırlısını saglıklısını istiyorum ama zor gercekten benim cennet kuşum yavrum cennette melek annesi ona hasret.. Adım tuğba kuzum senin adın ne isteyim ama müsait oldukca burda kuran okuyorum bu mübarek gün bende senin adınla dua ediyim. Pıhtılasma icin baslangıc az dediler vermediler ilac bende senin gibi kendim kullanıyım dedim ama korkuttular beni kan iyice cıvırsa bu sefer düser hic olusmaz dediler doktorda bi gebe kal öyle deyince bisey yapamadım. Belirtilerde sadece baş ve bel agrısı 6 7 gün önce baslardı günümde gelirdi ama akıntım bu kadar olmazdı hala suan bile baş agrısı var siskinlik cok fazla gögüsler sis kasıgımin ikiside batıyo Rabbimden hayırlısı :'(Yapma canım benide çok kötü yaptın sabah sabahiçin burulmasın nolur. Hepimiz için birer imtihan bunlar. Benim ilk gebeliğim dış gebelikti biliyomusn tecrubesizdim çok zor günler yaşadm ardından 2.de kalbi durunca kendime olan inancımj kaybettm. Ama olabiliyomuş üstelik pko hastasıyım hamile kalmadan önceki ay adetimin 60.günü sökücü kullanarak zar zor adet olmuştum. Adet olunca klomen kullanayım bari adetim gecikmesin dedim o ay korunmayı bıraktm ama Allah nasip edecekya kasım ayına nasipmiş benim mucizemin haberi. Sende kesinlikle üzülme herşey yoluna girecek inanki...
Ben korunmayı bıraktığımda coraspine başladım. Gebe kalmadan başlamak lazım çünkü. Klomeni coraspini vs doktora gtmeden kendim aldm artk tecrubeler sonrası kendı kendımın doktoru olmuştum:)) hamıle kalınca iğneye başladık kekelenme kanama hop oturup hop kalktık 3.ayımdayım valla halen oh diyemedim.
bence şimdiden sende başla benim arkadasta kürtaj oldu pıhtılaşma varmış coraspin kullanıyo şimdi korunmasına rağmen...
Ayrıca bu belirtiler ne zamandan beri var? Adete 4 5 gün kala oluyormuydu hep? Ya inşallah gebeliktendir Rabbim muradını avuçlarına versin çok çok dua ediyorum inan ki ismin ne adını anarak edeyim bundan sonra:)
Adetin ilk gununden sayilir ya dongu 32. Gun adet olacaktim 28.gun hamile kaldimBen anlayamadım canım :)
Aaa adete 4 gün kala ilk kez duydum peki ne kadar sürede ögrenebildinAdetin ilk gununden sayilir ya dongu 32. Gun adet olacaktim 28.gun hamile kaldim
Canım benim Allahım razı olsun senden bu mübarek cuma günü duam yaruna sağ sağlim kavuş daha da istedigin kadar evladın olsun insallah saglıklı hayırlı bi sekilde Ne gelirse Allahtan tabi imtihan alnımızın akıyla gecebiliriz insallah bu sınavdan ilk yavrumun kalbi durdu memlekete 16 saat uzakta gurbetteyim cok zor zamanları tek basıma esimle yasadım o da harap oldu kac hastane gezdik cok yandık kürtajdan sonra hic kanamam olmadı adet gelmedi 50. Gün duphaston söktürücü verdiler 59. Gün adet olabildim düzenim günüm herseyim şaştı kürtajdan sonra bu ay 2. Kez denemem etrafımdaki tüm arkadaslarn bebegi var oturmaya cagırıyolar buruk gidiyorum hepsinde yavru esim bana bakıyo cocuklara bakıyo inan suan bile tutmasam kendimi aglıycam bi biz boynu bükük kalıyoruz sürekli dualar kuran okuyorum hayırlısını saglıklısını istiyorum ama zor gercekten benim cennet kuşum yavrum cennette melek annesi ona hasret.. Adım tuğba kuzum senin adın ne isteyim ama müsait oldukca burda kuran okuyorum bu mübarek gün bende senin adınla dua ediyim. Pıhtılasma icin baslangıc az dediler vermediler ilac bende senin gibi kendim kullanıyım dedim ama korkuttular beni kan iyice cıvırsa bu sefer düser hic olusmaz dediler doktorda bi gebe kal öyle deyince bisey yapamadım. Belirtilerde sadece baş ve bel agrısı 6 7 gün önce baslardı günümde gelirdi ama akıntım bu kadar olmazdı hala suan bile baş agrısı var siskinlik cok fazla gögüsler sis kasıgımin ikiside batıyo Rabbimden hayırlısı :'(
1 hafta sonra ama ultrasonda gec gorunduAaa adete 4 gün kala ilk kez duydum peki ne kadar sürede ögrenebildin
Ne kadar benzermiş durumlarımız canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun güzel haberler alabilelim bi cesaret yaptım evde test ama cıkmadı benim yüregim ezile ezile küle döndüde en cok esim icin istiyorum o kadar seviyo ki cocukları anlatamam cok tesekkür ederim canım iyi geldi seninle konusmak bu ay hamile miyim degilsem adet niye yok bi anlıyım olmazsa bende aspirin kullanıyım günde bi tane bebek aspirini degil miSeni okadar iyi anlıyorum ki inanmazsın ama bende aileme 15 saat uzaktayım tanımadığım bilmediğim şehirde bu 2.yılım oluyor..benim eşimde kürtajda hep ikimizdik ablam gibi yanımdaydı arkadaşım gibi destekçimdi Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin... dediğin gbi herkes çoluğa çocuğa karıştı biz kaldık millet ikinciye dönüyor.. eşimde aynı hüzünle bakardı arkadaslar çocuklarının komik hallerini anlatıp gülerdi eşime bakardım onun yuzunde acı gulumseme oluyodu hep. Bide okadar çok severki çocuklarla oynamayı. Çok çok iyi anlıyorum seni.. benim ismim Zehra, Tuğbacım ne zaman konuşmak istersen her zamn yanında oldğmu bil olurmu kıyamadım sana gercekten Rabbim bu ay yüzünü güldürecek inşallah boyle umutsuz beklemektense test yapmayı denemez misin biliyorum çok korkuyosun cesaretin yok negatifi gormek adet olmaktan daha ağır ama sanki var bişeyler neden olmasın inşallah vardır sağlıkla sıhhatle gelsin salih evlat nasip etsin Allahım♡♡♡♡
Amin allah razı olsun insallah ister istemez üzüntüye alıstım da korkuya engel olamıyorum 3 gündür adet yok gebe degilsem yine mi bir sıkıntı kapıda diye korkuyorumAllah sizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Uzmeyin kendinizi
Oda ayrı bi evham anlıyorum ama ne güzel nasip olmuş darısı bize :)1 hafta sonra ama ultrasonda gec gorundu
Benim yumurtlamanın 7.günü negatifti biliyomusun kan testim. 3 gün sonra 61 çıkmıştı işte. Umudunu kaybetme kesinlikle. Testi atmadın dimi tekrar baktın mı hiç? Rabbim eşlerimize baba olmayı tattırsın bizede anneliği o güzel yuvayı canım bu inan olacak hiç bi kulunu kucağı boş koymasın inşallah...Ne kadar benzermiş durumlarımız canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun güzel haberler alabilelim bi cesaret yaptım evde test ama cıkmadı benim yüregim ezile ezile küle döndüde en cok esim icin istiyorum o kadar seviyo ki cocukları anlatamam cok tesekkür ederim canım iyi geldi seninle konusmak bu ay hamile miyim degilsem adet niye yok bi anlıyım olmazsa bende aspirin kullanıyım günde bi tane bebek aspirini degil mi
Amin canım amin insallah.. Teste birsey cıkmadı zaten ayın 9 u gibi oldu diyelim kana bile yeni yeni düser diye hesapladım ama inan suan ki korkum bi rahatsızlık kötü dur cıkması o kadar zor zamanlar gecirdim ki Rabbimin gücüne gitmesin kötü bisey duymaya gücüm kalmadı yani resmen gebe degilsin ama sıkıntılı bir durumda yok deseler üzülmeyecek haldeyim yeterki yeni bir sorun ile karsılasmıyım ben bi bu durumu anlayabilsemde aspirin kolay :)Benim yumurtlamanın 7.günü negatifti biliyomusun kan testim. 3 gün sonra 61 çıkmıştı işte. Umudunu kaybetme kesinlikle. Testi atmadın dimi tekrar baktın mı hiç? Rabbim eşlerimize baba olmayı tattırsın bizede anneliği o güzel yuvayı canım bu inan olacak hiç bi kulunu kucağı boş koymasın inşallah...
Evet canım 100lük coraspin kullanıyorum ben hâlâ gündüzleri hap akşamları iğne vuruyorum kendime hamile kalınca hemen başladık iğneye
Kendini böyle strese sokarsan işimiz var senle :) ben hep sonuçta hamile kalabiliyorum artık sonrasına bakacaz diyodum bi zamanlar hamile kalmak imkansızken :) bi kaç gün daha geçsin müjdeyi ver banada inşallah♡♡♡♡Amin canım amin insallah.. Teste birsey cıkmadı zaten ayın 9 u gibi oldu diyelim kana bile yeni yeni düser diye hesapladım ama inan suan ki korkum bi rahatsızlık kötü dur cıkması o kadar zor zamanlar gecirdim ki Rabbimin gücüne gitmesin kötü bisey duymaya gücüm kalmadı yani resmen gebe degilsin ama sıkıntılı bir durumda yok deseler üzülmeyecek haldeyim yeterki yeni bir sorun ile karsılasmıyım ben bi bu durumu anlayabilsemde aspirin kolay :)
Dogru söylüyosun aslında canım ama durduramıyorum bazen kendimi :) ben ilkinde 3. ay gebe oldugumu ögrenmistim yani 2. ay adet biter bitmez olmustu kolay hamile kalabiliyo muyum bilmiyorum isin bu tarafı da korkutuyo :) insallah canım benim güzel yürekli arkadasım insallah suan en büyük belirti kasıklarım ya hadi hayırlısı ❤❤❤Kendini böyle strese sokarsan işimiz var senle :) ben hep sonuçta hamile kalabiliyorum artık sonrasına bakacaz diyodum bi zamanlar hamile kalmak imkansızken :) bi kaç gün daha geçsin müjdeyi ver banada inşallah♡♡♡♡
Her gebelik kendıne has işte ben 3ünde de farklı belirtiler yaşadım :) önemli olan devamının gelmesi sağlıkla hayırla gelsin minnoşlar :) evet aynen hayırlısı ben hep oyle dua ettm nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inanki mükafatını goreceksin içim burkuluyo dedin beni kahrettin Rabbim kuluna kıyamaz sadece sınav istediğimiz hersey bizim sınavımız unutma Allaha bırak işimiz Allaha kalmışsa olmuş bil:)Dogru söylüyosun aslında canım ama durduramıyorum bazen kendimi :) ben ilkinde 3. ay gebe oldugumu ögrenmistim yani 2. ay adet biter bitmez olmustu kolay hamile kalabiliyo muyum bilmiyorum isin bu tarafı da korkutuyo :) insallah canım benim güzel yürekli arkadasım insallah suan en büyük belirti kasıklarım ya hadi hayırlısı ❤❤❤
Ne kadar güzel ne kadar doğru yazmıssın icim eridi sanki :) Sen iyi ol ama üzülme üzülecegini bilsem vallahi söylemezdim hamilelerin duası kabul olur derler sen ne güzel seyler söyledin ne güzel dualar ettin Allah razı olsun simdi daha iyiyim sayende :) ben çok severim bu sözü işimiz Allaha kaldı :) inşallah güzel haberler alırımHer gebelik kendıne has işte ben 3ünde de farklı belirtiler yaşadım :) önemli olan devamının gelmesi sağlıkla hayırla gelsin minnoşlar :) evet aynen hayırlısı ben hep oyle dua ettm nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inanki mükafatını goreceksin içim burkuluyo dedin beni kahrettin Rabbim kuluna kıyamaz sadece sınav istediğimiz hersey bizim sınavımız unutma Allaha bırak işimiz Allaha kalmışsa olmuş bil:)
Nasılsın canım var mı bir durum?Ne kadar güzel ne kadar doğru yazmıssın icim eridi sanki :) Sen iyi ol ama üzülme üzülecegini bilsem vallahi söylemezdim hamilelerin duası kabul olur derler sen ne güzel seyler söyledin ne güzel dualar ettin Allah razı olsun simdi daha iyiyim sayende :) ben çok severim bu sözü işimiz Allaha kaldı :) inşallah güzel haberler alırım
Kuzum halen aynı bi degisim yok hafta ici gelmezse doktora gidicemNasılsın canım var mı bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?