Geç döllenme nasıl olur?

:)) aynen canım yaa bu bile aynı eski topiklere bakıyodum okuyodum simdide genelinin bebegi oldugunu gördükce sevinip darısı basıma diyodum :)) insallah onlardan biride biz oluruz kuzum
İnşallah canım bizde görelim o güzel günleri inşallah♡♡♡♡

Ya demesene öyle :/ tahmini ne zaman yumurtladın ona gore hesap yapim bari ovu testi ne zaman pozitifti tam
şöyle yanında olsam sadece bebisini karnını sevip rahatlasam ne güzel olurdu kimse yok etrafımda anlayan yardım eden dinleyen kimse yok tekim buralarda iyiki sen gibi burdan güzel insanlar var :) beynim yandı artık kuzum normalde bu ayın 2 yada 3 ü gibi olması gerekirken ayın 7 8 ve 9 unda cok koyu cıktı test ayın 10 u siliklesmeye basladi kuzum iste

Canını yerim kıyamam keske bişeyler yapabilsem bende böyle ne desem de mutlu etsem bilmiyorum ki :))

10unda çatladın desek bi kaç gün var bata o zaman.. hmmmm.... testi atmadın dimi sabah kurcalayalım :))

Canını yerim kıyamam keske bişeyler yapabilsem bende böyle ne desem de mutlu etsem bilmiyorum ki :))

10unda çatladın desek bi kaç gün var bata o zaman.. hmmmm.... testi atmadın dimi sabah kurcalayalım :))
Bi kac gün var bata ne demek canım anlayamadım. Atmadımda simdi baktım bisey yok..

Birde kuzum bu benim sanırım 2. yumurtlama bu ay ben 13 14 15 de koyu görmüstüm olması gereken tarihlerim bunlar degerlendirmistik sonra 21 22 ve 23 yine koyulastı oooyy oyyy vallahi öyle bi baş agrısı girdiki dünden beri hala var cok siddetli bi sekilde bu halde ise gidiyorum sen guzel haber ver de keyiflenelim biraz

2 kez yumurtladığın kesin mi kiii kızzz o zamn ortalık daha çok karışacak bide onu çıkarma kolay gelsın canım sana hayırlı işler kendıne stres yapmasana saatleri geçilmez yapma yani lütfen olan olacak zaten birazcık akışına bırak ♡

Ben bugun gtmycem eşimi çağırdılar yarın izinnli yarın gidecez onunla gtmek istiyorum hep yalnız korkuyorum :))

Kuzum pismis tavuk gibi olsum olmayan kalmadı bu ay 2 kez oldu başka bi topikte danısmıstım bile ne oluyo diye hatta gebeyim sanırım ondan dedik ama yumurtlamaymıs meger oyy kara bahtım köt talihim :)) kuzum hic umudum yok zaten garip bi sekilde hic gebe gibide hissetmiyorum en azından hissetsem bi umut olur icimde ama niye gelmiyo ozaman bi terslik olması cok korkuyo beni bebegimi kaybettigimden beri kötü seylerden coook yoruldum korkuyorum. Senin icinde bi melek var artık canım sen korkma iyi düsün iyi olsun o kuzu da etkilenmesin ona ve kendine pozitif ol :) ❤

Adet gecikmesi nin kaçıncı günü öğrendiniz hamile olduğunu öğrendiniz yardımcı olur musunuz bendede aynı durum var benim adetim 14 gün gecikti ve ben 11 gün test yaptım negatif çıktı lütfen yardım edin

Ben son adetimden 39 gün sonra öğrendim

merhaba bu ay hamilemiymişsiniz benimde kanımda çıkmadı hala 3 gün geçti
Merhaba ertesi ay hamile kalmıştım sanırım stresten gecikme olmustu o ay yinede dikkatli tedbirli olun 15 gün snra ögrenen bile var yada stres kaynaklıda gecikmis olabilir tek çare sabırla beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…