- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
İnşallah canım bizde görelim o güzel günleri inşallah♡♡♡♡:)) aynen canım yaa bu bile aynı eski topiklere bakıyodum okuyodum simdide genelinin bebegi oldugunu gördükce sevinip darısı basıma diyodum :)) insallah onlardan biride biz oluruz kuzum
Yok kuzum koca negatif olsa artık cıkardı diye düsünüyorumİnşallah canım bizde görelim o güzel günleri inşallah♡♡♡♡
Atma testi bak yaa hemen umutsuzlanma hiç bişy kesin değillllYok kuzum koca negatif olsa artık cıkardı diye düsünüyorum
Duruyo kuzum da bisey yok olsa cıkardı artık korktugum basıma gelcek sanırım yine kötü bisey kapıda sanırım :'(Atma testi bak yaa hemen umutsuzlanma hiç bişy kesin değillll
Ya demesene öyle :/ tahmini ne zaman yumurtladın ona gore hesap yapim bari ovu testi ne zaman pozitifti tamDuruyo kuzum da bisey yok olsa cıkardı artık korktugum basıma gelcek sanırım yine kötü bisey kapıda sanırım :'(
şöyle yanında olsam sadece bebisini karnını sevip rahatlasam ne güzel olurdu kimse yok etrafımda anlayan yardım eden dinleyen kimse yok tekim buralarda iyiki sen gibi burdan güzel insanlar var :) beynim yandı artık kuzum normalde bu ayın 2 yada 3 ü gibi olması gerekirken ayın 7 8 ve 9 unda cok koyu cıktı test ayın 10 u siliklesmeye basladi kuzum isteYa demesene öyle :/ tahmini ne zaman yumurtladın ona gore hesap yapim bari ovu testi ne zaman pozitifti tam
Canını yerim kıyamam keske bişeyler yapabilsem bende böyle ne desem de mutlu etsem bilmiyorum ki :))şöyle yanında olsam sadece bebisini karnını sevip rahatlasam ne güzel olurdu kimse yok etrafımda anlayan yardım eden dinleyen kimse yok tekim buralarda iyiki sen gibi burdan güzel insanlar var :) beynim yandı artık kuzum normalde bu ayın 2 yada 3 ü gibi olması gerekirken ayın 7 8 ve 9 unda cok koyu cıktı test ayın 10 u siliklesmeye basladi kuzum iste
Bi kac gün var bata ne demek canım anlayamadım. Atmadımda simdi baktım bisey yok..Canını yerim kıyamam keske bişeyler yapabilsem bende böyle ne desem de mutlu etsem bilmiyorum ki :))
10unda çatladın desek bi kaç gün var bata o zaman.. hmmmm.... testi atmadın dimi sabah kurcalayalım :))
Birde kuzum bu benim sanırım 2. yumurtlama bu ay ben 13 14 15 de koyu görmüstüm olması gereken tarihlerim bunlar degerlendirmistik sonra 21 22 ve 23 yine koyulastı oooyy oyyy vallahi öyle bi baş agrısı girdiki dünden beri hala var cok siddetli bi sekilde bu halde ise gidiyorum sen guzel haber ver de keyiflenelim birazCanını yerim kıyamam keske bişeyler yapabilsem bende böyle ne desem de mutlu etsem bilmiyorum ki :))
10unda çatladın desek bi kaç gün var bata o zaman.. hmmmm.... testi atmadın dimi sabah kurcalayalım :))
2 kez yumurtladığın kesin mi kiii kızzz o zamn ortalık daha çok karışacak bide onu çıkarmaBirde kuzum bu benim sanırım 2. yumurtlama bu ay ben 13 14 15 de koyu görmüstüm olması gereken tarihlerim bunlar degerlendirmistik sonra 21 22 ve 23 yine koyulastı oooyy oyyy vallahi öyle bi baş agrısı girdiki dünden beri hala var cok siddetli bi sekilde bu halde ise gidiyorum sen guzel haber ver de keyiflenelim biraz
Bat yani "beklenen adet tarihi" :))Bi kac gün var bata ne demek canım anlayamadım. Atmadımda simdi baktım bisey yok..
Kuzum pismis tavuk gibi olsum olmayan kalmadı bu ay 2 kez oldu başka bi topikte danısmıstım bile ne oluyo diye hatta gebeyim sanırım ondan dedik ama yumurtlamaymıs meger oyy kara bahtım köt talihim :)) kuzum hic umudum yok zaten garip bi sekilde hic gebe gibide hissetmiyorum en azından hissetsem bi umut olur icimde ama niye gelmiyo ozaman bi terslik olması cok korkuyo beni bebegimi kaybettigimden beri kötü seylerden coook yoruldum korkuyorum. Senin icinde bi melek var artık canım sen korkma iyi düsün iyi olsun o kuzu da etkilenmesin ona ve kendine pozitif ol :) ❤2 kez yumurtladığın kesin mi kiii kızzz o zamn ortalık daha çok karışacak bide onu çıkarmakolay gelsın canım sana hayırlı işler kendıne stres yapmasana saatleri geçilmez yapma yani lütfen olan olacak zaten birazcık akışına bırak ♡
Ben bugun gtmycem eşimi çağırdılar yarın izinnli yarın gidecez onunla gtmek istiyorum hep yalnız korkuyorum :))
Onu ögrendim kuzum demissin ya daha bata bi kac gün var ozaman diye benim bugün bitmis gitmis olması lazımdı nasıl bi kac gün kaliyo bata onu anlamadım :))Bat yani "beklenen adet tarihi" :))
Sat = "son adet tarihi" bunları öğrenmen lazım ama:))
Adet gecikmesi nin kaçıncı günü öğrendiniz hamile olduğunu öğrendiniz yardımcı olur musunuz bendede aynı durum var benim adetim 14 gün gecikti ve ben 11 gün test yaptım negatif çıktı lütfen yardım edin
Yok 25 ocakta adet olmuştumNasıl 39 gün geçti mi yoksa 39 zuncu gün mü öğrendiniz
merhaba bu ay hamilemiymişsiniz benimde kanımda çıkmadı hala 3 gün geçtiOnu ögrendim kuzum demissin ya daha bata bi kac gün var ozaman diye benim bugün bitmis gitmis olması lazımdı nasıl bi kac gün kaliyo bata onu anlamadım :))
Merhaba ertesi ay hamile kalmıştım sanırım stresten gecikme olmustu o ay yinede dikkatli tedbirli olun 15 gün snra ögrenen bile var yada stres kaynaklıda gecikmis olabilir tek çare sabırla beklemekmerhaba bu ay hamilemiymişsiniz benimde kanımda çıkmadı hala 3 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?