Valla bende ayni durumdayim bugjn 8.gun dun bende test yaptim negatifti belirtiniz nedir acaba benim hic yok belirtim sadce akintim var ve kasiklarim hafif agriyo bugun de bel agrim eklendiMerhaba arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Geç döllenme hakkında. Benim sat 11 Aralık ve bat 10 Ocak olması gerekiyordu. Olmadım. Gecikmenin 3 günü test yaptım negetif saatler sonra kuruma çizgisi çıktı. Bu gün gecikmenin 7 günü halatest yapmadım. Yumurtlama takibi yapmıyorum ne zaman yumurltadım bilmiyorum. Sizde ne zaman tekrar test yapmalıyım eğer geç döllenme ise?
Bir rahatsızlığım yol bir ay önce herşeye baktırdım temizdi
Umarım gebeyizdir canımValla bende ayni durumdayim bugjn 8.gun dun bende test yaptim negatifti belirtiniz nedir acaba benim hic yok belirtim sadce akintim var ve kasiklarim hafif agriyo bugun de bel agrim eklendi
Bende aynisii yaa insallaaah hamileyizdir lutfen haber verin bana daaBenimde tek belirtim bel ağrısı ve sürekli regl oldum sanıp wcye gitmek ama bende akıntıda yok öyle çok, çok az beyaz kremsi akımtı var. Regl ençok 3 gün gecikiyordu benim daha fazla hiç geciktiği olmadı ama sayısız test yaptığım için artık boşa test yapmak istemiyorum. Geç döllenme de ne saöan yapmam gerek onu da bilmiyorum
Sende haber et canım. Ben Yunanistan'da yaşıyorum ve kadın doğum uzmanı beta için rapor yazmadığı sürece kan testi de yapamıyorum o yüzden beklemedeyim. Testlerde çift çizgi çıkarken daha direkt test yapacağımBende aynisii yaa insallaaah hamileyizdir lutfen haber verin bana daa
Bende aynı düsüncedeyim yoruldum artik sürekli tek cizgi gormeyeSende haber et canım. Ben Yunanistan'da yaşıyorum ve kadın doğum uzmanı beta için rapor yazmadığı sürece kan testi de yapamıyorum o yüzden beklemedeyim. Testlerde çift çizgi çıkarken daha direkt test yapacağım
Umarım sizdende güzel haberler alırız. Pcos hamileliğe engel değil em hayırlı zamanda olacağına inanıyorumBenimde son adet tarihim 8 aralık ve hala adet olmadım. Pcos var o yüzden test yapmadım. 36. gün olmam lazımdı son 3 aydır düzenliydi adetlerim. Bu ay tekrar yukarı tırmanmaya başladıPcos oldugum için test de yapmak istemiyorum sonu hüsran oluyor diye. Açıkçası hergangi bir belirtimde yok. Şunu da belirtmek isterim şimdiye kadar ne fazla 45 gün olmuştur gecikme 2 ay 3 ay kadar hiç olmadı bakalım nasip diyelim.
Bi çoğu kişi hamileliğini regl a iki gün varken öğreniyor kimisi ise gecikmenin 10 gününden sonra. Ya aslında ben korkuyorum acaba kist bişey mi oldu çünkü bende yerleşme kanaması gibi bir şeyde olmadı. Yerleşme kanaması her kadında kesin olmalı mı?Benimde gecikmenin üçüncü günü 2 gün önce test negatifti çözemeidm
Bendede birşy olmadı benim göğüslerim büyüdü ve damarları belirgin sadece bu her kadında yerleşme olmuyormuş bilemedm ya umarım güzel şeyler olur iyi düşünelim iyi olsunBi çoğu kişi hamileliğini regl a iki gün varken öğreniyor kimisi ise gecikmenin 10 gününden sonra. Ya aslında ben korkuyorum acaba kist bişey mi oldu çünkü bende yerleşme kanaması gibi bir şeyde olmadı. Yerleşme kanaması her kadında kesin olmalı mı?
Ben eğer yarına kadar regl olmazsan tekrar test yapıcam bakalım gecikmenin 8. günü olmuş olacak bende tek belirti bel ağrısı ve sürekli regl oldum sanip wcye gitmek başla birşey umarım Allah senide benide isteyen herkesi bu ay sevindirsinBendede birşy olmadı benim göğüslerim büyüdü ve damarları belirgin sadece bu her kadında yerleşme olmuyormuş bilemedm ya umarım güzel şeyler olur iyi düşünelim iyi olsun
İnşallaj güzel duanız için teşekkürler amin inşallahBen eğer yarına kadar regl olmazsan tekrar test yapıcam bakalım gecikmenin 8. günü olmuş olacak bende tek belirti bel ağrısı ve sürekli regl oldum sanip wcye gitmek başla birşey umarım Allah senide benide isteyen herkesi bu ay sevindirsin
Şimdi test yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı benceİnşallaj güzel duanız için teşekkürler amin inşallah
Benimde gecikme 4. Gün bende erken gebelik yaptım yine negatif mevsimselmi bilemedm daha önce bu kadar gecikmezdi geçen ay tek 3 gün gecikmiştiŞimdi test yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı bence
Geç döllenmeeeKızlar bir arkadaşım 12 gün gecikti testleri hep negatif çıkıyordu kanda pozitif gördü umutsuz olmayınn lüüütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?