Geç döllenme olabilir mi?

Regli düzenli değildi onun o da anlamlandıramadı tiroitte vardı onda ama hiç beklemediği anda oldu işte

Aynı durumdayız aynı adet tarihimiz ve ben hala adet olmadım son ilişkim 29 30 Aralık ve 1 ocakta bu ay hala olmadım kan 1.8 çıktı dün acilde anlam veremedim ve aşırı beyaz akintim ve adet ağrılarım var

Bende dun kan verdim 0.10 cikti yani negatif adet sokturucu verdi kadin dokturu fakat almayacagim bekleyecegim 20 gundede hamileligini ogrenenler var kismet artik

Bende dun kan verdim 0.10 cikti yani negatif adet sokturucu verdi kadin dokturu fakat almayacagim bekleyecegim 20 gundede hamileligini ogrenenler var kismet artik
Alma kuzum sakin bende baktırdığımda 0.2 çıktı. Doktor 10-15 gün bekle dedi.

Sizin kaç gün geçti birde en son ilişki ne zamandı peki

Yerleşme kanaması 7. Haftada oldu ben ve arkadaşlarımın genelde

Ben ilk defa bu kadar geç kaldım anlam veremedim kendime akintim var göğüslerde sizlama kasik ve bel ağrısı ama kan negatif

Ben bı önceki hamileliğimi (düşükle sonuçlandı) kanda öğrendim ama idrarda çıkmıyordu
Adet gecikmeden alınan test ile geçindikten sonra alınan testlerin hassasiyetleri farklı oluyor ona dikkat etmek lazım. Geç döllenmeden şüpheleniliyorsa daha hassas olduğundan adet öncesi almak daha mantıklı. Geçmiş olsun size.

Kızlar selam. Ben de aynı durumdayım. Gecikmenin 4.günü ve benim reglim asla gecikmez 28 günde bir günü gününe olur ama bu ay tık yok… 2 defa erken gebelik testi yaptım tek çizgi. Herkes kan ver diyor ama orda da negatif görürsem daha çok üzülürüm diye vermiyorum. Akıntı ve bel ağrısı dışında bir belirtim de yok. Bekliyorum ama stres hergün biraz daha artıyor… Ne yapsam bilemiyorum

Birebir aynıyım. Kan verdim negatif çıktı. Doktor 10 gün bekle dedi

Birebir aynıyım. Kan verdim negatif çıktı. Doktor 10 gün bekle dedi
Benim bildiğim düzenli adet görenlerde geç yumurtlama yani dolayısıyla geç döllenme olmaz ama bilemiyorum tabi… İnşallah ya hamileyizdir ya da bir seferliğe mahsus olmuştur bu durum. Başka bir problem olmasın da Ben de beklicem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…