- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
Nasipte varsa oluyorRegli düzenli değildi onun o da anlamlandıramadı tiroitte vardı onda ama hiç beklemediği anda oldu işte
Aynı durumdayız aynı adet tarihimiz ve ben hala adet olmadım son ilişkim 29 30 Aralık ve 1 ocakta bu ay hala olmadım kan 1.8 çıktı dün acilde anlam veremedim ve aşırı beyaz akintim ve adet ağrılarım varMerhaba arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Geç döllenme hakkında. Benim sat 11 Aralık ve bat 10 Ocak olması gerekiyordu. Olmadım. Gecikmenin 3 günü test yaptım negetif saatler sonra kuruma çizgisi çıktı. Bu gün gecikmenin 7 günü halatest yapmadım. Yumurtlama takibi yapmıyorum ne zaman yumurltadım bilmiyorum. Sizde ne zaman tekrar test yapmalıyım eğer geç döllenme ise?
Bir rahatsızlığım yol bir ay önce herşeye baktırdım temizdi
Bende dun kan verdim 0.10 cikti yani negatif adet sokturucu verdi kadin dokturu fakat almayacagim bekleyecegim 20 gundede hamileligini ogrenenler var kismet artikAynı durumdayız aynı adet tarihimiz ve ben hala adet olmadım son ilişkim 29 30 Aralık ve 1 ocakta bu ay hala olmadım kan 1.8 çıktı dün acilde anlam veremedim ve aşırı beyaz akintim ve adet ağrılarım var
Alma kuzum sakin bende baktırdığımda 0.2 çıktı. Doktor 10-15 gün bekle dedi.Bende dun kan verdim 0.10 cikti yani negatif adet sokturucu verdi kadin dokturu fakat almayacagim bekleyecegim 20 gundede hamileligini ogrenenler var kismet artik
Sizin kaç gün geçti birde en son ilişki ne zamandı pekiBende dun kan verdim 0.10 cikti yani negatif adet sokturucu verdi kadin dokturu fakat almayacagim bekleyecegim 20 gundede hamileligini ogrenenler var kismet artik
Gecikmenin 13 günüydü bu gün regl oldum. Biz canım gün aşırı ilişkiye giriyoruz yani çok sık o yüzden son ilişki diye heyapliyamiyorumSizin kaç gün geçti birde en son ilişki ne zamandı peki
Regl oldum canım benAlma kuzum sakin bende baktırdığımda 0.2 çıktı. Doktor 10-15 gün bekle dedi.
Kaç gun gecikmeden sonra oldunuzRegl oldum canım ben
Yerleşme kanaması 7. Haftada oldu ben ve arkadaşlarımın geneldeBi çoğu kişi hamileliğini regl a iki gün varken öğreniyor kimisi ise gecikmenin 10 gününden sonra. Ya aslında ben korkuyorum acaba kist bişey mi oldu çünkü bende yerleşme kanaması gibi bir şeyde olmadı. Yerleşme kanaması her kadında kesin olmalı mı?
13 canımKaç gun gecikmeden sonra oldunuz
Ben bı önceki hamileliğimi (düşükle sonuçlandı) kanda öğrendim ama idrarda çıkmıyorduAdete bir kaç gün kala da silik çizgi veriyor testler kızlar
Adet gecikmeden alınan test ile geçindikten sonra alınan testlerin hassasiyetleri farklı oluyor ona dikkat etmek lazım. Geç döllenmeden şüpheleniliyorsa daha hassas olduğundan adet öncesi almak daha mantıklı. Geçmiş olsun size.Ben bı önceki hamileliğimi (düşükle sonuçlandı) kanda öğrendim ama idrarda çıkmıyordu
Yaaa olsun üzülme. Vardır zamanı. Ben 4. Gündeyim gecikmede. Hala bekliyorumRegl oldum canım ben
Birebir aynıyım. Kan verdim negatif çıktı. Doktor 10 gün bekle dediKızlar selam. Ben de aynı durumdayım. Gecikmenin 4.günü ve benim reglim asla gecikmez 28 günde bir günü gününe olur ama bu ay tık yok… 2 defa erken gebelik testi yaptım tek çizgi. Herkes kan ver diyor ama orda da negatif görürsem daha çok üzülürüm diye vermiyorum. Akıntı ve bel ağrısı dışında bir belirtim de yok.Bekliyorum ama stres hergün biraz daha artıyor… Ne yapsam bilemiyorum
Benim bildiğim düzenli adet görenlerde geç yumurtlama yani dolayısıyla geç döllenme olmaz ama bilemiyorum tabi… İnşallah ya hamileyizdir ya da bir seferliğe mahsus olmuştur bu durum. Başka bir problem olmasın daBirebir aynıyım. Kan verdim negatif çıktı. Doktor 10 gün bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?