Geç döllenme olabilir mi?

Benim de sat 8 Aralık ve adet olmadım hiç belirtim de yok adet olmaya dair. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Pcos var bende 36 37 de olmam gerekiyordu ama olmadim. Hesaplara göre 7 gün geciktim acaba var mı böyle durum yaşayan sonradan pozitif gören

Merhaba, ben 23 günde bir regl oluyorum. Her ay aynı gün olmuyorum. 21-22-23 değişiyor bu döngü arasında. Şuan 29. Gündeyim 9 gün gecikme diyor hala olmadım. Dün yumurta akı gibi akıntım geldi sümüksü ama kahverengi bir akıntı. Geç döllenme bu kadar uzar mı?

Okudugum yorumlara göre geç döllenme ile 20 gün sonunda bile öğrenen varmış. Bende hala beklemedeyim adet olmadım.

Merhaba hanımlar ben bir şey sormak istiyorum 30-31 gün arası regl döngüm var doğum kontrol hapı kullanıyordum ancak hapları 2 ay kadar önce bıraktım tabii herhangi bir bebiş denemesi olmadı sonra 10 günlük bir gecikme yaşamıştım strestendir dedim nitekim öyle de oldu sat 25 aralık bu ay düzenli ovülasyon testi yaptım umutsuzluğa kapılmıştım ki regle 1 hafta kala yani 19 ocakta pik gördüm 20 ocak 21 ocakta yapmaya devam ettim silikleşince bıraktım. Tabii bu günleri değerlendirdik. Şimdi sizce böyle bir geç yumurtlamadan sağlıklı bir gebelik elde edilebilir mi ya da gebelik mümkün müdür bir de bu tarihte yumurtladığıma göre reglim gecikecek demektir ki bugünde regl olmadım henüz birinci günü reglim gecikirse ne zaman gebelik testi yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz ?

Adet olmam gereken tarih 23 Ocak yumurtlamam 9 Ocak korunmasız ilişkiye girilen tarih ise 21 Ocak hayatimda ilk defa 10 günlük bir gecikme yaşıyorum bu yazdıklarıma göre gec yumurtlama olupta hamile kalmış olabilirmiyim acaba?

Merhaba benimde reglm sizinki gibi 22 23 24 değişiyor her ay yumurtlama gününüzü nasıl anliorsunuz ben bu ay ovulasyon tesyi almıştım oda çok maliyetli bidahaki ay almayı dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…