Ne zaman kan testi yaptırmıstın canım sen battan sonramıydıBenim de 5 gün kadar geç oldu döllenmem yani benim de geç döllenme oldu o yüzden hcg değerim ilk etapta çok düşük çıktı
Sonra ne kadar sürede arttı değerinizBenim de 5 gün kadar geç oldu döllenmem yani benim de geç döllenme oldu o yüzden hcg değerim ilk etapta çok düşük çıktı
Yok kuzum bat a 1 gün kala kan verdim ben 43 çıktıNe zaman kan testi yaptırmıstın canım sen battan sonramıydı
Bat a 1 gün varken yaptığımda 43 çıktı 4 gün sonra 269 olduSonra ne kadar sürede arttı değeriniz
Arkadaslar gec döllenme olasılıgı yasıyorum.
Gec döllenme nedir? Süresi nedir? En uzun gec döllenme ne kadar zaman olabilir?
Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.
Yasayanlar varsa tecrübelerini paylasabilir....
Aramızda hekim varsa bilgilerini paylasabilir. Malesef internetten uzun uzun detaylı bir sekilde bulamıyorum bu konuyu.
Simdiden tesekkürler
Benim 1 gün gecikti beta hcg 11 cıktıBat a 1 gün varken yaptığımda 43 çıktı 4 gün sonra 269 oldu
Benim merak ettigim yumurtlamanın tekrar tekrar catlaması degil aslında o konuda bilgi sahibiyim evet amaCanım bu çok genelleme yapılabilinecek bir konu değil herkesin durumu farklı yumurta ve sperm çok kalitelidir 3 gün sonra döllenir ya da adete yakın 2. Kez yumurtlama olur o zaman 2 hafta birden farkeder bu arkadaşımın başına geldi adet olacağı gün tekrar yumurtlamış ve tutmuş 10 gün geçti testler negatif deli olmuştu kız ilişkiden 14 gün sonra yaklaşık anca belli olmuştu durumun tam olarak nasıl ne yaşıyorsun şu an
Evet gercekten son yasadıgım sey durum kimysalda olsa ben bu gec döllenmeye feci taktımGeç döllenme konusu dipsiz bir kuyu gibi, ben de araştırıyorum açıkçası ve bulamıyorum; insan en son ilişki tarihini ve geç döllenme olasılığını felan düşününce aradaki boşlukta embriyonun nerde olduğunu, ne yaptığını merak ediyor, ya spermler çok uzun yaşıyor, ya o sürede rahme tutunmaya mı çalışıyornedir bu geç döllenme olayı bilenler aydınlatsın lütfen
Yine ben selamArkadaslar gec döllenme olasılıgı yasıyorum.
Gec döllenme nedir? Süresi nedir? En uzun gec döllenme ne kadar zaman olabilir?
Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.
Yasayanlar varsa tecrübelerini paylasabilir....
Aramızda hekim varsa bilgilerini paylasabilir. Malesef internetten uzun uzun detaylı bir sekilde bulamıyorum bu konuyu.
Simdiden tesekkürler
Yav sen adet olmadı mıydın ?Benim merak ettigim yumurtlamanın tekrar tekrar catlaması degil aslında o konuda bilgi sahibiyim evet ama
Bu döllenme sürelerinde kafam karısıyor. Ortalama 7gün baz alınıyor süpheli iliski sonrası on günde kan testinde cıkıyor evet ama bu döllenmenin illaki ne kadar uzun olabilecegiyle ilgili maximum bir süre vardır tıp kitaplarında. Ben onu merak ediyorum canım. Ben adetin 18günü yum catladı bekledigim iliski oydu Catlamadan 14gün sonra yani bat tarihimde adet diyemeyecegim lekelenmelerim oldu iki gün sonrasında hcg 1.04 cıktı kimyasal yasadıgımı düsündüm bugünde yani adetin son günü idrar testi yaptım ve silik cizgi cıkıyor pembe yarın kan vermeyi düsünüyorum ama bu sekilde gec döllenme olabilirmi max süresi ne kadar bunun bunu ögrenmeye calısıyorum ben
Yav sen adet olmadı mıydın ?Benim merak ettigim yumurtlamanın tekrar tekrar catlaması degil aslında o konuda bilgi sahibiyim evet ama
Bu döllenme sürelerinde kafam karısıyor. Ortalama 7gün baz alınıyor süpheli iliski sonrası on günde kan testinde cıkıyor evet ama bu döllenmenin illaki ne kadar uzun olabilecegiyle ilgili maximum bir süre vardır tıp kitaplarında. Ben onu merak ediyorum canım. Ben adetin 18günü yum catladı bekledigim iliski oydu Catlamadan 14gün sonra yani bat tarihimde adet diyemeyecegim lekelenmelerim oldu iki gün sonrasında hcg 1.04 cıktı kimyasal yasadıgımı düsündüm bugünde yani adetin son günü idrar testi yaptım ve silik cizgi cıkıyor pembe yarın kan vermeyi düsünüyorum ama bu sekilde gec döllenme olabilirmi max süresi ne kadar bunun bunu ögrenmeye calısıyorum ben
Üzmüyorum canım olmadıgını bende biliyorum benim merak ettigim bu degil ben gec döllenme nasıl oluyor onu merak ediyorum yumurtlama olayı farklı döllenme olayı farklı ya hani onu soruyorum o aradaki günlerde kisiden kisiye degisiyomu bunu merak ediyorum. Adet gününde adet agrılarım oldu ama sadece lekelenme geldi kan bile görmedim testte kendimi kasmadan bir ay gecirdim diger topikten takip ettiysen hatırlarsın canım tabiki hayırlısı neyse o olsun ben illa bu ay hamile kalayım demedimki suan farklı bir konu arayısındayım farkındaysanYav sen adet olmadı mıydın ?
Diğer konudan hatırlıom ben seni?
Benim adetten önceydi hatta ??
Hatta demiştim arada lekelenme olur diye?
Ayrıca kanda o kadar düşük çıkan değer idrarda görünmüyo, senin testlerin labquick büyük ihtimal onlar da kuruma çizgisi.
Kafanda kurdugun için vucudunu bozuyorsun.
Sal kendini bi rahatla yok bebek bacım bak ben senin bu yaptığını 3 kez yaptım kendime..
Sonra bozulan sağlığı düzeltmekle uğraşıyor insan..
üzme tatlı canını
Olacağı varsa olur
Adet dongunuzun uzadigi zamanlarda gec yumurtlama olmakta dolayisi ile bu surecte dollenme olmussa da gec dollenme olmaktadir.Üzmüyorum canım olmadıgını bende biliyorum benim merak ettigim bu degil ben gec döllenme nasıl oluyor onu merak ediyorum yumurtlama olayı farklı döllenme olayı farklı ya hani onu soruyorum o aradaki günlerde kisiden kisiye degisiyomu bunu merak ediyorum. Adet gününde adet agrılarım oldu ama sadece lekelenme geldi kan bile görmedim testte kendimi kasmadan bir ay gecirdim diger topikten takip ettiysen hatırlarsın canım tabiki hayırlısı neyse o olsun ben illa bu ay hamile kalayım demedimki suan farklı bir konu arayısındayım farkındaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?