Önemli olan kaç olduğu değil iki günde 2 katına çıkmasıymış canımBenim 1 gün gecikti beta hcg 11 cıktı
Adet günümde lekelenme olmustu ve o lekelenme adet sonuna kadar sildikce geldi ben kimyasal ysadım bu ay canım ama yinede bu gec döllenme olayı süresi benim büyük merak konumAdet oldunuz mu yoksa adet olmanız gereken günde sadece lekelenme mi oldu anlayamadım ben
Nasıl anlasıldı peki canım regl döneminde kanaman olmusmuydu aydınlatırkısın birazCanım benim 10 gün geç döllenme.
Yok canım kanamam vs olmadı. Benim yumurtlamadan itibaren sol kasığımda ince sızı şeklinde bir ağrı vardı. Sonra beyaz akıntımda başlayınca şüphelendim. Yumurtlamadan 10.gün sonra normal gebelik testinde sadece benim görebildiğim bir çizgi vardı. Belli belirsizNasıl anlasıldı peki canım regl döneminde kanaman olmusmuydu aydınlatırkısın biraz
Adetimin birinci günü test yaptım 0.100 çıktı bir hafta olduralar adet olmadım acaba bende de geç döllenme olabilir mi ?bence böyle bir süre yok. herkesin regl düzeni farklı çünkü.
mesela benim son adet tarihine göre sekiz haftalık olması gereken gebeliğim 4 haftalikti. ben böyle olduğunu da biliyordum. cünkü adetim gecikince korunmayı bırakmıştık. diğer aydan olması imkansızdı. bunu bu şekilde anlattığım halde doktorlar anlamadı. ne zaman ki embriyo göründü kalp atışı duyuldu o zaman ikna oldular. yeni bir tarih düzenlediler. 6 yaşında kocaman oldu şimdi kuzum.
doğrusunu söyleyecek olursam hiç bilmiyorum. benim yumurtlamam adet olmam gereken günden 15 gün sonra olmuş. yani geçinde geçi.Adetimin birinci günü test yaptım 0.100 çıktı bir hafta olduralar adet olmadım acaba bende de geç döllenme olabilir mi ?
Bende 32-40 arası en fazla olduğum ama bu sefer 41 gün oldudoğrusunu söyleyecek olursam hiç bilmiyorum. benim yumurtlamam adet olmam gereken günden 15 gün sonra olmuş. yani geçinde geçi.
ama adet döngünüz nasıl? ben kendimi bildim bileli böyle 40 45 günleri bulurdu. ki o dönemler daha fenalasmisti. 60 günü geçtiği oluyordu.
düzenli adet döngüsünde geç döllenme pek olmaz. en fazla bir iki gün oynar.
Anladım canım tesekkür ederim rabbim sagsaglim kucagına versin insallah bebegini hayırlı olsunnnnnYok canım kanamam vs olmadı. Benim yumurtlamadan itibaren sol kasığımda ince sızı şeklinde bir ağrı vardı. Sonra beyaz akıntımda başlayınca şüphelendim. Yumurtlamadan 10.gün sonra normal gebelik testinde sadece benim görebildiğim bir çizgi vardı. Belli belirsiz2 gün sonra erken gebelik testiyle baktığımda pozitifi gördüm. Burda önemli olan yumurtlama gününüzü biliyorsanız onun üzerinden saymanız. Ben ovülasyon testiyle baktığım için adetin 24.günü yumurtladığımı biliyordum mesela. Ona göre üzerinden sayıp test yaptım.
Ne yaptın canım gebemiymissin?Bende 32-40 arası en fazla olduğum ama bu sefer 41 gün olduhatta şöyle diyeyim her ay kesinlikle şeffaf uzayan akıntım olurdu ve o günü yumurtlama günüm olarak kabul ederdim bu ay o da olmadı bilmiyorum. İnan çok istiyorum ve korkuyorum da bebek yok diye o yüzden doktora da gidemiyorum.
Teşekkür ederim canım, amin. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamandaAnladım canım tesekkür ederim rabbim sagsaglim kucagına versin insallah bebegini hayırlı olsunnnnn
Ahhh insallah cicegiim insallahTeşekkür ederim canım, amin. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda
Adetim gecikeli bugün 19.günNe yaptın canım gebemiymissin?
Neden tekrar kan testi vermiyorsun?Adetim gecikeli bugün 19.günEn son 9 gün önce betaHCG 0,100 çıkmıştı. O gün felaket bir kasık ağrısı yaşamıştım herhalde olurum dedim ve hala olmadım malesef ☹ Soğan suyu içtim maydanoz suyu içtim hala olmadım hala bekliyorum hele bi Cumartesi olsun olmazsa doktora tekrar gideceğim ☹
Korkuyorum artık negatif çıkmasından. Herhangi bir belirtim yok ki akıntı hariç. Gideceğim inşallah canım. Eşim izin alabilirse bugün yoksa yarına. Senin bebeğin var mı ?Neden tekrar kan testi vermiyorsun?
Olsun canım en azından negatifi görürsen kanda kafandaki soru isaretide gider stres cok etkiliyor regli biliyosundur bir git bakalım. Benim cocugum yok henüz canımKorkuyorum artık negatif çıkmasından. Herhangi bir belirtim yok ki akıntı hariç. Gideceğim inşallah canım. Eşim izin alabilirse bugün yoksa yarına. Senin bebeğin var mı ?
Hayırlısıyla bebek sahibi olabiliriz inşallah. Bugün de gidemedim ben şuanda sancım var ama ara ara sancı giriyor yarın giderim inş. Tabi adet olmazsamOlsun canım en azından negatifi görürsen kanda kafandaki soru isaretide gider stres cok etkiliyor regli biliyosundur bir git bakalım. Benim cocugum yok henüz canım
Olmazsan git canım haber et durumunu insallah vardır bebisHayırlısıyla bebek sahibi olabiliriz inşallah. Bugün de gidemedim ben şuanda sancım var ama ara ara sancı giriyor yarın giderim inş. Tabi adet olmazsam
Şuan hastanedeyim sıra bekliyorum canımOlmazsan git canım haber et durumunu insallah vardır bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?