Gec Döllenme Süresi Nedir? Ne Kadardır

Olmazsan git canım haber et durumunu insallah vardır bebis
Canım doktor ilk ultrason ile baktı rahim duvarın çok kalın bu kadar kalınlık gebelik başlangıcı gibi geldi bana dedi. Tabi kesin bişey diyemem dedi. BetaHCG bakalım ona göre dedi. Sonuç 0.100 yani gebelik yok. Sonucu göstermeye girdiğimde kağıda baktı güldü aaa yokmuş dedi. Oysa 20 mm yakındı dedi. Doktor hanım çok tatlı bir mizaca sahipti çok da güzel ilgilendi. Sonuç olarak canım adet olursun bir kaç güne dedi. Adetin 3.günü gel hormon testi yapalım , folikül takibine başlayalım dedi. Olmazsan da bir hafta sonra tekrar gel dedi. Evet bugünü de bu şekilde atlattık. Hakkımızda hayırlısı Nana2222

Olsun canım hayırlısı buymus demekki ama adet olmadıgın müddetce umut var demektir insallah gec döllenme gibii bir durumdur degilsede doktor konusunda sanslı olmana cok sevindim her zaman öylesini bulmak zor oluyor tatlım

1 hafta 10 gün arası kadar canım, sadece doğum zamanını belirliyor hani diyor ki mesela kasımın 6sı ile 16sı arasında gerçekleşir diyor 1 haftalık bir uzama olabilir 9 ay veya 9 ay 10 gün hesaplandığında üzerine 1 hafta fazladan ekliyorlar belki geç döllenme olmuştur diye. Kötü birşey değil

Mesela regl öncesi birliktelik oluyor reglde günğnde geliyor sonrasında gebelikler anlasılıyor onunda mı süresi en fazla on gün canım? Normaldede 10günde döllenmiyormu zaten yumurtalar benim bu konuda beynim yanıyor birazcık

Şimdi şöyle birşey hiç kimse doktor bile bebeğin hangi gün tutunduğunu bilemiyor ilk değerlerin ortaya çıktığında diyor ki bu sayılılara göre ya 4 haftalık hamilesin ya 5 haftalık, geç döllenme olduysa yani sperm yumurtada biraz beklediyse 1 hafta 10 gün kadar o zaman 4 haftayı baz alarak doğum hangi güne denk geliyor diye bakıyor tahminen yani 1 hafta ekliyor ya da olay bu yani. İlk bakınca bazen bebeği anında göremiyor dr. o zaman diyor ki belki henüz küçük yani görünmüyor geç döllenmiştir belki diyor sonra bi kaç gün sonra gidiyorsun görünüyor olay bundan ibaret

Teşekkür ederim canım. bu hafta ki gelişmeleri de yazacağım

Başından beri mesajlarınızı okudum.İlk mesajınızdan sona mesajınıza kadar olan süreci bende 1 haftadır yaşıyorum . Bende bu hafta adet olmayı bekliyorum .Doktor banada geçen ay adetin 3. günü gel hormonlara bakalım demişti. Yazdıkalrınız benimkilerle aynı doktor da aynımı acaba :)

Şanlıurfa ise ihtimal artabilir canım peki hormon testi için aç mı gittin tok mu ?

Ben bu doktorları anlamiyorum adet geciktiginde rahim duvarı tabiii ki kalinlasir. Benim her gittigimdede bana aymi seyi soyleyip umitlendirdiler. Ben bile anladim rahim duvari kalnlasmasinin sadece gebelikte deil adet dongusu uzadigindada olabiliceni

arkadaşlar merhaba bende 17 eylülde aşılama yaptırdım. 1 ekimde tutmadığını öğrendim. Ama neden bilmiyorum son bi kaç gündür değişik bir mide yanması ve his var. Ne biliyim hamileymşiim gibi geliyor belkide psikolojik ama geç döllenmede olabilir diye okudum üstüne görme olabiliyormuş. Şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirm ::) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Sanırım bende bu başlık gibi ayni derttn yanayım hamileyim ama ne kadarlık suan belli değil ultrason haftami bekliyorum

Ona da şükür ettim canım ben. İki defa gittim ikisi de bekle olursun dedi gönderdi o zaman da bişey deseler istedim. İnofolic başladım bakalım hayırlısı ile

canim merhabe, sana bise sorabilirmiyim.
Bende adetime 5 gün kala kan vermistim betam 1,4 Cikti. bugün adetim 2 gün gecikti yani testimin üstünden bir hafta gecti. Sence yükselmismidir. Adetlerim cok asiri düzensizbu ay klomen kullandim o yüzden gecikmesini hamillelige yormuyorum. Sadece bu deger kafami karistirdi. Yarin kan verecegim tekrar bu arada hergün idrar testi yapiyorum negtaiv cikiyor. Sence yükselme olmusmudur. Asiri derecede belirti yasiyorum ama pskolojikte olabilir bu tabiki..

O soru isaretini kaldırmak icin bugünde kan verebilirsin canım yükselme sansı tabiki var ben regl günümde gördügüm 1.4ün bile lekelenmem oldugu halde yükselmesini bekleyebilmistim

O soru isaretini kaldırmak icin bugünde kan verebilirsin canım yükselme sansı tabiki var ben regl günümde gördügüm 1.4ün bile lekelenmem oldugu halde yükselmesini bekleyebilmistim
yarin sabah verecegim o zaman, yeteri olgunlukta yumurtalarim olusmamisti doktor ümit vermedi hic, o yüzden hayal kirikligina ugramak istemiyorum yine yeniden belirtileri yasiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…