Gec Döllenme Süresi Nedir? Ne Kadardır

yarin sabah verecegim o zaman, yeteri olgunlukta yumurtalarim olusmamisti doktor ümit vermedi hic, o yüzden hayal kirikligina ugramak istemiyorum yine yeniden belirtileri yasiyorum ama..
Anladım canım kafaya cok takmaktan tüm belirtileri yasayabiliyoruz bazen
Hayırlısı olsun insallah bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur kanını ver haberde verirsin bana

Yaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim. Sizce 0.100den 1.20ye çıkması normal mi?

Hamilemisin canım?

Elzemcan cicegim hamile kalmıssın gözünaydın

Ben adetime 1.2 gün kala hamile kalmışım adetim 10 gün geçti kanda çıkmadı 18 gün geçti idrarda cıktı. Şimdi 5 haftalık kese var dedi doktor son adet e göre 8 haftalık ama kese 4 5 haftalık baya geç döllenme olmuş dedi doktorum. Böyle olabiliyor nadir de olsa ne zaman yumurtlayacağız belli olmuyor.

İste böyle örnekler varmı ne kadar uzayabiliyor onu merak ediyordum sagol cicegim bilgi verdigin icin allah cocugunu sana bagıslasın

Bence geç döllenme diye bişey yok canm
Geç yumurtlama var

Mesela biz kadınlar hesapladığımız yumurtlama gününe göre hesap yapıyoruz ama ne malum onun sonrasında başka olgun yumurtanın olmadığı

Mesela biz normalde korunuyorduk ama adete 2 gün kala olmaz diye korunmadk o sıra yumurtlama olmş ve hamile kaldım
Adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim

Tıbtada var yalnız canım gec döllenme ben anlamadım süresini anlayamayacagımda hala sanırım
Hayırlı evlat olsun insallah

Benim ilk hamileligimde adetim 17 gün gectikten sonra hamile oldugumu ogrendim ve cok cok yeniydi. Dogum tarihinide bu kez ultrasyona gore yapiyorlar. Net bir suresi bencede yoktur. Cok sabir isteyen bir surec. Kacinci cocuk olursa olsun. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah.

Tıbtada var yalnız canım gec döllenme ben anlamadım süresini anlayamayacagımda hala sanırım
Hayırlı evlat olsun insallah
Bak şöyle anlatim canm
Bi sprem sadece 3 gün canlı kalabilir içerde
Bizimse geç döllenme dediğimiz adetten çok sorna öğrenilen gebelik
Yani çoğumuz yumurtlama zamanımızı biliyoruz ona göre ayarlama yapmaya çalışıyoruz ama o gün değilde kadın adete yakın bi zamanda yumurtladığı zaman biz geç döllenme oldu sanıyoruz

Anlatabildim mi bilmiyorum ama özetle
Yumurtlama geç olduğu zaman geç öğreniyoruz bizde buna geç döllenme diyoruz

Bu tıptada böyle googleye yazarsan ayrıntılı yazıyor canm

Yani geç döllenme denilen şey geç yumurtlama

Sperm yumurtayla döllendikten 11 12 gün sonra testte çıkar sonuç doktorum söyledi ve gerçekten de benim öyle oldu ilişkinin üzerinden 12 gün geçtikten sonra öğrendim gebeliğimi

benim adetim 27 gun gecti 3 kere 1 er hafta arayla kan testi yaptirdim negat8f dojtoorum bekleyeljm diyo ama olsa cikmazmiydii sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…