Anladım canım kafaya cok takmaktan tüm belirtileri yasayabiliyoruz bazenyarin sabah verecegim o zaman, yeteri olgunlukta yumurtalarim olusmamisti doktor ümit vermedi hic, o yüzden hayal kirikligina ugramak istemiyorum yine yenidenbelirtileri yasiyorum ama..
insallah canim :) olur veririm tabiki tesekkür ederimAnladım canım kafaya cok takmaktan tüm belirtileri yasayabiliyoruz bazen
Hayırlısı olsun insallah bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur kanını ver haberde verirsin bana
Hamilemisin canım?arkadaşlar merhaba bende 17 eylülde aşılama yaptırdım. 1 ekimde tutmadığını öğrendim. Ama neden bilmiyorum son bi kaç gündür değişik bir mide yanması ve his var. Ne biliyim hamileymşiim gibi geliyor belkide psikolojik ama geç döllenmede olabilir diye okudum üstüne görme olabiliyormuş. Şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirm ::) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Cok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin saglıkla insallah
Ben adetime 1.2 gün kala hamile kalmışım adetim 10 gün geçti kanda çıkmadı 18 gün geçti idrarda cıktı. Şimdi 5 haftalık kese var dedi doktor son adet e göre 8 haftalık ama kese 4 5 haftalık baya geç döllenme olmuş dedi doktorum. Böyle olabiliyor nadir de olsa ne zaman yumurtlayacağız belli olmuyor.Üzmüyorum canım olmadıgını bende biliyorum benim merak ettigim bu degil ben gec döllenme nasıl oluyor onu merak ediyorum yumurtlama olayı farklı döllenme olayı farklı ya hani onu soruyorum o aradaki günlerde kisiden kisiye degisiyomu bunu merak ediyorum. Adet gününde adet agrılarım oldu ama sadece lekelenme geldi kan bile görmedim testte kendimi kasmadan bir ay gecirdim diger topikten takip ettiysen hatırlarsın canım tabiki hayırlısı neyse o olsun ben illa bu ay hamile kalayım demedimki suan farklı bir konu arayısındayım farkındaysan
İste böyle örnekler varmı ne kadar uzayabiliyor onu merak ediyordum sagol cicegim bilgi verdigin icin allah cocugunu sana bagıslasınBen adetime 1.2 gün kala hamile kalmışım adetim 10 gün geçti kanda çıkmadı 18 gün geçti idrarda cıktı. Şimdi 5 haftalık kese var dedi doktor son adet e göre 8 haftalık ama kese 4 5 haftalık baya geç döllenme olmuş dedi doktorum. Böyle olabiliyor nadir de olsa ne zaman yumurtlayacağız belli olmuyor.
Amin canım çoook teşekkür ederimCok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin saglıkla insallah
İnsallah bebegimAmin canım çoook teşekkür ederimisteyen herkese nasip olsun
Tıbtada var yalnız canım gec döllenme ben anlamadım süresini anlayamayacagımda hala sanırımBence geç döllenme diye bişey yok canm
Geç yumurtlama var
Mesela biz kadınlar hesapladığımız yumurtlama gününe göre hesap yapıyoruz ama ne malum onun sonrasında başka olgun yumurtanın olmadığı
Mesela biz normalde korunuyorduk ama adete 2 gün kala olmaz diye korunmadk o sıra yumurtlama olmş ve hamile kaldım
Adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim
Bak şöyle anlatim canmTıbtada var yalnız canım gec döllenme ben anlamadım süresini anlayamayacagımda hala sanırım
Hayırlı evlat olsun insallah
benim adetim 27 gun gecti 3 kere 1 er hafta arayla kan testi yaptirdim negat8f dojtoorum bekleyeljm diyo ama olsa cikmazmiydii sizceBenim ilk hamileligimde adetim 17 gün gectikten sonra hamile oldugumu ogrendim ve cok cok yeniydi. Dogum tarihinide bu kez ultrasyona gore yapiyorlar. Net bir suresi bencede yoktur. Cok sabir isteyen bir surec. Kacinci cocuk olursa olsun. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?