GEÇ DÖLLENME

Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız tabi.. senin içinde zor bir durum.. ama üzülme sonuçta bebeğin oluyor. bu ay olmasa bile bi sonraki adetinden snra da hamile kalabilirsin sıkma canını dua et.. her doktora da güvenilmiyor gerçekten... içini ferah tut ve sakın üzülme herşey allahtan sonuçta.... inşallah iyi sonuçlar alırsın canım...

Merhaba arkadaşlar, benim sat 22 eylüldü 22 ekimde adet olmadım 27 elimde idrar testi çok silik çıktı gözükmüyordu bile ,29 ekimde kan testinde b-hcg=36,57 çıktı bana gebelik bar gibi dediler . Daha sonra kendim kan tahlili yaptırarak takip ettim
31 ekim 69,91 doktora gittim kahverengi lekem ve kasım Ağrı'larım vardı ultrasonla baktı ( hayır bi doktor bu değerde zaten görünmeyeceğini bile bile bakıp neden bişey yok der ki ! Beni strese soktu )dış gebelik olabilir dedi kan tahlil yapalım ona göre ilaç veririm dedi, hcg istedi strese girdim .
2 kasım beta hcg = 140
3 kasım beta hcg =174 çıktı başka doktora gittim bi önceki doktorun ultrason a bakmış olmasına şaşırdı, normal artış gözüküyor geç döllenme oluyor sende dedi(adetlerim yumurtalıklarım hep problemliydi) lekelenme için progestan 100 mg günde 3 tane verdi ve progestoron hormonunu görmek istiyorum dedi ( progestoron 15 olması gerekiyor öyle çıkarsa sorun yok ama 5 falan çıkarsa sıkıntı dedi tahlil verdi yarın başka hastanedeyim bana gel bakalım dedi
4 kasım beta Hcg 289 cıktı progestoron 9.92 çıktı doktora gittim hormonun sınırda çok iyi değil ama en azından çok kötü değil dedi progestan ve folic kullanmamı istedi 10 gün sonra bana gel dedi .o 10 gün geçmek bilmiyor.bu arada bi akşam çok değişik bir karın Ağrı'm oldu tuvalette mercimek gibi bişey geldi peçeteye dışı pembe zarlı onun arkasından hiç leke falan kalmadı şuan hiç bi belirti hissetmiyorum ve sanırım dayanamayıp yarın kan testi yaptırıcam hesaplamalarıma göre yarın beta hcg 2.300 lerde çıkması gerekiyor resmen 2 ay olacak 10 gün sonra ama ben hala yerleştiremedim bebeği sanırım :)) bu işler ne karışık işlermiş bi hamile kalamadık hamile kaldık bu defa belirsiz hamilelik rabbim yardımcımıZ olsun inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin doktorlar sağlıksız kromozom eksiği olan bebekler düşer diyor ,her şeyin hayırlısını allahtan hepimiz için istiyorum .yaşadıklarımı yaşayan var mı merak ettim

Canım bende cumartesi günü düşük yaptım kimyasal gebelik.değerlerin güzel artmış son iki değer problemli gibi ama kötü değil.ağır kaldırma nane maydonoz nar yeme.ınş herşey güzel gidicek

Kizlar bebis düştü hcg 40 a düştü çalışmalara devam :) yapcak bişey yok.klomen kullanabilirmiyim acaba 8 taneyumurtam var su an

Hayırlısı olsun canım. Genelde düşüklerden sonra çabuk hamile kalınıyormuş. maaşallah yumurta çok doktorun ne dedi hemen klomene başlamaz kendi haline bırakır bir kaç ay heralde

Hayırlısı olsun canım. Genelde düşüklerden sonra çabuk hamile kalınıyormuş. maaşallah yumurta çok doktorun ne dedi hemen klomene başlamaz kendi haline bırakır bir kaç ay heralde
Korunmana gerek yok dedi.rahim kendine gelmiş.klomen kullanma dedi ama kullanasim var dr lara hiç güvenmiyorum :) ama yumurtaları cogaltmaya gerek var mi bilmiyorum fenalık geldi :)

herkese merhaba yeni üye oldum öncelikle herşeyin hayırlısı olsun... Bende 2 gebelik geçirdim ilkinde kalbi atmıştı 10 haftalıkken içimde öldü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç 2,5-3 ay sonra tekrar hamile kaldım boş gebelikti ikinci gebeliğimde geç döllenmedir diye çok bekledik ama kalbi hiç atmadı ve beni yine kürtaja aldılar. Şimdi düşünüyorum belki hayırlısı budur Allah bize saglıklı evlatlar nasip eder inşaalah...

Son 2 değerim 1 er günlük yani 2 gün beklemeden yapılan değerler o Yüzden öyle ,bugün dayanamayıp kan verdim yine bakalım ne çıkacak ,bu arada maydonoz biliyordum da ben nane ve nar bilmiyordum yedim de onları neyse hayırlısı olsun Hakkımızda Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerini alırız Can'ım çok teşekkürler

O zaman iyi bebeğim hayırlısıyla kucağına aldığın gunu de bizimle paylasirsin :)

O zaman iyi bebeğim hayırlısıyla kucağına aldığın gunu de bizimle paylasirsin :)
Ne güzel söylemişsin Keşke o kadar kolay olaydı baksana en başta geç dölleniyor keseyi görecezde yollk saç görecez de embriyo oluşacak da kalbi atacak da of düşündükçe hiç olmayacak gibi geliyor.

Kafandaki bütün olumsuzlukları çıkarmaya çalış canım.ben düşük olurmu diye diye dusugu çağırdım.ii düşün iyiyi cagir bitamem.zor ama artık bi anne adayisin çocuğun için uzulmeyi bırakmak zorundasın mercimek kadarda olsa o senin parçanın ve etkileniyo.biz anne adayları tüm kadınlar evladımız minicikken bile fedakar olmak zorundayız anlastikmi :)

İnşallah canım kötü düşünmemeye çalışıyorum her şey allahtan bunu biliyorum hiç olmayacak zamanda kendiliğinden oldu bu bir mucize inşallah hayırlısıyla sağlıklı ise allahım bağışlar bana , ama düşerse ya da bir sorun çıkarsa çok üzülmem diye düşünüyorum her şey de vardır bir hayır en doğrusunu Allah bilir sadece sigarayı bırakamıyorum suan ona üzülüyorum çok azalttım bi de bırakabilsem Allah'ın izniyle .çok teşekkür ederim güzel telkinlerin için Rabbim sana da gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı Bebek versin sana sımsıkı tutunan bir Bebek ...

arkadaşlar size biraz moral vereyim o zaman.

ben gebe olduğumu bilmiyordum, öğrendiğimde doktor 6 hafta 3 günlük hamilesin dedi :) 1 hafta sonra başka doktora gittiğimde yolk sac görünmüş bebekte görünür 1 hafta sonra gel dedi. 7+3 günlük hamileyim dedim. hayır dedi, daha yeni 6 hafta olacak dedi :) tarihler karman çorman oldu ama geç döllenme böyle bişey.

sat: 28.8.2015 yumurtlama: (sanırım) 11.9.2015. alın size 2 hafta....

Merhaba benim kafam iyice allak bullak oldu dün adet sancısı ve sonrasında kasık Ağrı'm oldu acile gittim b-hcg değerim 4000-4500 lerdeydi doktor alttan baktı hala göremedi keseyi ters giden bişeyler mi var acaba gerildim iyice be kadar geç döllenebişir sat 22 eylül benim
G guldamla90 canım kafam karma karışık oldu

Canım şu anda senin karından bile görünmesi lazım bu değerle.dr ne dedi

selam arkadaşım, sat 22 eylülse geç döllenme olsa bile kese görünmesi lazımdı. başka doktora git, birde boş gebelik mi, dış gebelik mi Allah korusun iyice baktır.

Canım şu anda senin karından bile görünmesi lazım bu değerle.dr ne dedi

selam arkadaşım, sat 22 eylülse geç döllenme olsa bile kese görünmesi lazımdı. başka doktora git, birde boş gebelik mi, dış gebelik mi Allah korusun iyice baktır.
Kızlar o doktoru zaten sevmiyorum acilde o varmış . Hcg 140 ken karnımdan bakıp bana gebelik gözükmüyor yok ya da dış gebelik demişti başka doktora gidiyorum ona pazartesiye randevu aldım( acile gitmeden ni kaç gün önce almıştım değerlerim tam yükselöiş olur kesin görülür o zamana diye ) ama daha erken özele falan mı gitsem ?

ne diyeceğimi bilemedim. 2 günden bişey olmaz heralde. canım inşallah dış gebe felan değilsindir. doktoru soru bonbardımanına tut, içini rahatlatmadan gelme.

ne diyeceğimi bilemedim. 2 günden bişey olmaz heralde. canım inşallah dış gebe felan değilsindir. doktoru soru bonbardımanına tut, içini rahatlatmadan gelme.
Acilde gittiğim doktora kalsa 10 gün sonra gel diyor ,pazartesi randevu almıştım dedim boşuna gelme 10 gün sonra gel dedi. Ayrıca bu doktor değerim 140 iken karnımdan bakıp bişey görünmüyor diyip dış gebelik olabilir diyerek beni strese sokmuştu bilmiyordum o Zaman'lar hiç bişey ama beta hcg 140 ken karnımdan görmeye kalktı o yüzden bu doktora güvenmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…