GEÇ DÖLLENME

geç döllenme olsa bhcg de ona göre düşük olur. benim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adetim 2-3 gün geçmişti şiddetli karın ağrısıyla acile gittim bhcg 33 çıkmıştı. hatta acildeki doktor dün yapsak çıkmazdı demiş eşime. kadın doğuma gittiğimde doktor değerin çok düşük olduğunu kimyasal gebelik olableceğini söyledi hatta günüm geçti diyince şaşırmıştı. sonra kanamam olunca gittiğimde bhcg 1700 civarı çıkmıştı sadece o zaman dış gebelik değil dış gebelik olsa değer bu kadar yükselmezdi dedi. 1hafta sonra keseyi gördük ama kan testi yapmadı. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde kalp atışı yok bebeğide göremedim doplere gir dedi. doplerde de kalp atışı olmayınca alıcaz dedi. ben başka doktora danışmak istiyorum dedim başka doktora gittim doktor bebeği gördü. (son adetime göre 11 hafta diğer doktora göre 7hafta civarı olacaktı )6+1 de durmuş bebeğimin kalbi kendin düşüremezsn dedidler aldılar malesef bence başka doktora git bir doktorun göremediği bebeğin gününü bile söyledi bana doktor.

Değerim adetim geçtikten 1 hafta sonra 36 dı yani zaten dediğim gibi çok düşüktü o yüzden geç döllenme de dendi. Bugün özelde de görünmedi ,özelden eğitim araştırmaya acil olarak gönderdiler . Tok olmasaydım acil ameliyata alınacaktın suan hastanede yatıyorum gece sancım olursa ameliyata alacaklar olmazsa sabah ameliyat olmam gerekiyor tüpüm de alınacak malesef

Allah şifa versin arkadaşım tez zamanda iyileşirsin inşallah

Gecmis olsun benimde bebegim 11 haftalikti kalp atisi olmadigi icin alindi ama asil problem arkadan geldi mol gebeymisim bir yil korun dedi doktorum mecbur bekliyoruz sizin tupunuxu nicin alicaklar Allahim sifanizi versin en. Kisa zamanda ins tekrar yasatmasin

Dış gebelik , ameliyata aldılar 1 saat falan oldu çıkalı çok canım acıyor

Dış gebelik , ameliyata aldılar 1 saat falan oldu çıkalı çok canım acıyor
Gecicek canim ins dua et sadece gecicek simdi uzgunsun ama allah sana saglik versin yasadim biliyorum uzulme agri kesici yapmadilarmi

Canimmm merak ettim seni iyimisin ciktinmi hastanedemisin bi problem yok dimi?
merhaba teşekkür ederim ilgin için yok maletsel öyle kolay çıkamıyorum bebek çok büyümüştü kalp atışları duyulmuş ,kaç gün sonra çıkacağım belli değil, tüpümü almamışlar çok şükür Ağrı'larım var ama. İyiyim yine de

gecmis olsun canim buyuk kismini atlattin gerisi kolay insallah tupunu almadiklarinada cok sevindim inanki bastan cekenlerin sonunu iyi ederim diyor Cenabi Allah ins bizlerde kavuscaz bigun sn

bende çok üzülmüştüm tüpümü alacaklar dediğinde ama şimdi sevindim valla. ağrı dediğin nedirki gelir geçer, bugün var yarın yok. sana birşey olmasın

Kizlar ne olur yardim edin bana yasadigim bu konuda cok bilgisizim.. yaklasik 10 gundur bir takim gebelik belirtilerim vardi mide bulantisi canim surekli tuzlu seyler istiyordu ve kasik agrisi vs.. psikolojik mi dedim ama etrafimdakiler farketmeye basladilar degisiklikleri neyse adet gunum 14 kasimdi ve tam gecesinde regli oldum ama yogunluk ve renk farkliydi ertesi gun yani 15 kasimda oglen basim cok agridigi icin agri kesici aldim ve reglim aninda kesildi hala daha gelen giden bir kac damladan baska birsey yok.. Simdi sorum su acaba gec dollenme oldu ve o bir yerlesme kanamasimiydi yoksa ilac mi kesti reglimi anlayamiyorum mide bulantim devam ediyor ama 2 kere idrar testi yaptim negatif cikti bana bu konuda yardimci olabilir misiniz lutfen..

Birincisi idrardan cikmaz bu kadar kisa suredr en garantisi kan tahlili ama pek sanmam adet gununde olmussun cunku gecse olabilir derdim hap keser zaten canim benimde hep keser korkma cok yakiliosa kafana bi kan tahlili yaptir

Adet kanamasi ile yerlesme kanamasi cok farklidir.Yerlesme kanamasi kirmizi degildir pembe yada kahverengi leke seklindedir Ped degistirecek kadar cok olmaz .Agri kesicilerin cogu adeti keser Gebelik testleri adet gunu yada gecikmeden sonra dogru sonuc verir.

Geç dollenme yasayanlar lütfen yasadıklarınızı anlatırmısınız

Bana da geç döllenme demişti doktor bunun tek sıkıntısı sanırım doğumun tam günü doktor yüzünden tahmin edilemiyor. Doktorların baz aldığı son adet günün olduğundan sisteme de öyle geçiyorlar geç döllenme de bebeğin ilk başta belli belirsiz görünmesi, eczaneden aldığımız testlerde iki çizgiden birinin silik çıkması geç döllenmeye işaret gibi sanırım. Son adet tarihinin bitiş tarihini baz alarak kaç haftalık olduğunu aşağı yukarı baz alabilirsin belki mantık yürütürsek tabi :) net birşey yok :) Sağlıkla gelsinde bebişler geç döllenme de bir sıkıntı yok :) İlk başta sadece belli belirsiz olması belirsiz kafamıza yerleştiriyor sadece o kadar :)

merhaba arkadaşlar ben aşılamanın 14. günü kan testi yaptırdım 32.6 çıktı böyle çıkıpta yükselen varmı

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun

Ay hamilesin maşallah. Belliki yumurtan geç dollenmis.
Canım 1 hafta beklemeni öneriyorum

çok teşekkür ederimm doktorda 1 hafta sonra çağırdı yumurta takibiyle olunca biraz erken öğrenmiş oldum sanırım inşallah bir aksilik olmaz allahın izniyle

Selam kizlar benim sat tarihik 12 mayis. Adetim hala gelmedi adetimin bir haftalik gecikmesinden once idrarda silik cizgi cikti ama kanda negatif cikti. Sali gunu gecikmem iki hafta olacak. Gec dollenme olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…