- Konu Sahibi guldamla90
-
geç döllenme olsa bhcg de ona göre düşük olur. benim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adetim 2-3 gün geçmişti şiddetli karın ağrısıyla acile gittim bhcg 33 çıkmıştı. hatta acildeki doktor dün yapsak çıkmazdı demiş eşime. kadın doğuma gittiğimde doktor değerin çok düşük olduğunu kimyasal gebelik olableceğini söyledi hatta günüm geçti diyince şaşırmıştı. sonra kanamam olunca gittiğimde bhcg 1700 civarı çıkmıştı sadece o zaman dış gebelik değil dış gebelik olsa değer bu kadar yükselmezdi dedi. 1hafta sonra keseyi gördük ama kan testi yapmadı. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde kalp atışı yok bebeğide göremedim doplere gir dedi. doplerde de kalp atışı olmayınca alıcaz dedi. ben başka doktora danışmak istiyorum dedim başka doktora gittim doktor bebeği gördü. (son adetime göre 11 hafta diğer doktora göre 7hafta civarı olacaktı )6+1 de durmuş bebeğimin kalbi kendin düşüremezsn dedidler aldılar malesefMerhaba benim kafam iyice allak bullak oldu dün adet sancısı ve sonrasında kasık Ağrı'm oldu acile gittim b-hcg değerim 4000-4500 lerdeydi doktor alttan baktı hala göremedi keseyi ters giden bişeyler mi var acaba gerildim iyice be kadar geç döllenebişir sat 22 eylül benim
G guldamla90 canım kafam karma karışık oldu
Değerim adetim geçtikten 1 hafta sonra 36 dı yani zaten dediğim gibi çok düşüktü o yüzden geç döllenme de dendi. Bugün özelde de görünmedi ,özelden eğitim araştırmaya acil olarak gönderdiler . Tok olmasaydım acil ameliyata alınacaktın suan hastanede yatıyorum gece sancım olursa ameliyata alacaklar olmazsa sabah ameliyat olmam gerekiyor tüpüm de alınacak malesefgeç döllenme olsa bhcg de ona göre düşük olur. benim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adetim 2-3 gün geçmişti şiddetli karın ağrısıyla acile gittim bhcg 33 çıkmıştı. hatta acildeki doktor dün yapsak çıkmazdı demiş eşime. kadın doğuma gittiğimde doktor değerin çok düşük olduğunu kimyasal gebelik olableceğini söyledi hatta günüm geçti diyince şaşırmıştı. sonra kanamam olunca gittiğimde bhcg 1700 civarı çıkmıştı sadece o zaman dış gebelik değil dış gebelik olsa değer bu kadar yükselmezdi dedi. 1hafta sonra keseyi gördük ama kan testi yapmadı. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde kalp atışı yok bebeğide göremedim doplere gir dedi. doplerde de kalp atışı olmayınca alıcaz dedi. ben başka doktora danışmak istiyorum dedim başka doktora gittim doktor bebeği gördü. (son adetime göre 11 hafta diğer doktora göre 7hafta civarı olacaktı )6+1 de durmuş bebeğimin kalbi kendin düşüremezsn dedidler aldılar malesefbence başka doktora git bir doktorun göremediği bebeğin gününü bile söyledi bana doktor.
Bugün özelde de görünmedi ,özelden eğitim araştırmaya acil olarak gönderdiler . Tok olmasaydım acil ameliyata alınacaktın suan hastanede yatıyorum gece sancım olursa ameliyata alacaklar olmazsa sabah ameliyat olmam gerekiyor tüpüm de alınacak malesef
Değerim adetim geçtikten 1 hafta sonra 36 dı yani zaten dediğim gibi çok düşüktü o yüzden geç döllenme de dendi. Bugün özelde de görünmedi ,özelden eğitim araştırmaya acil olarak gönderdiler . Tok olmasaydım acil ameliyata alınacaktın suan hastanede yatıyorum gece sancım olursa ameliyata alacaklar olmazsa sabah ameliyat olmam gerekiyor tüpüm de alınacak malesef
Dış gebelik , ameliyata aldılar 1 saat falan oldu çıkalı çok canım acıyorGecmis olsun benimde bebegim 11 haftalikti kalp atisi olmadigi icin alindi ama asil problem arkadan geldi mol gebeymisim bir yil korun dedi doktorum mecbur bekliyoruz sizin tupunuxu nicin alicaklar Allahim sifanizi versin en. Kisa zamanda ins tekrar yasatmasin
Gecicek canim ins dua et sadece gecicek simdi uzgunsun ama allah sana saglik versin yasadim biliyorum uzulme agri kesici yapmadilarmiDış gebelik , ameliyata aldılar 1 saat falan oldu çıkalı çok canım acıyor
Canimmm merak ettim seni iyimisin ciktinmi hastanedemisin bi problem yok dimi?Dış gebelik , ameliyata aldılar 1 saat falan oldu çıkalı çok canım acıyor
merhaba teşekkür ederim ilgin için yok maletsel öyle kolay çıkamıyorum bebek çok büyümüştü kalp atışları duyulmuş ,kaç gün sonra çıkacağım belli değil, tüpümü almamışlar çok şükür Ağrı'larım var ama. İyiyim yine deCanimmm merak ettim seni iyimisin ciktinmi hastanedemisin bi problem yok dimi?
gecmis olsun canim buyuk kismini atlattin gerisi kolay insallah tupunu almadiklarinada cok sevindim inanki bastan cekenlerin sonunu iyi ederim diyor Cenabi Allah ins bizlerde kavuscaz bigun snmerhaba teşekkür ederim ilgin için yok maletsel öyle kolay çıkamıyorum bebek çok büyümüştü kalp atışları duyulmuş ,kaç gün sonra çıkacağım belli değil, tüpümü almamışlar çok şükür Ağrı'larım var ama. İyiyim yine de
merhaba teşekkür ederim ilgin için yok maletsel öyle kolay çıkamıyorum bebek çok büyümüştü kalp atışları duyulmuş ,kaç gün sonra çıkacağım belli değil, tüpümü almamışlar çok şükür Ağrı'larım var ama. İyiyim yine de
Geç dollenme yasayanlar lütfen yasadıklarınızı anlatırmısınız
Ay hamilesin maşallah. Belliki yumurtan geç dollenmis.merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?