45 e kadar tup bebek yapiyorlar diye biliyorum tabi onemli hastaliklariniz yoksa .hersey kismet kader vaktini bekler sizin elinzde degilkjOcak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Aday varda ipsiz sapsız kişilerCocukla aranda oldukca fazla yas olucak tek problem bu olur ancak
Aday var mi aday :)
Canım benim bence 50ye kadar yolu var.Hiç üzme tatlı canını.Doğum haritana baktırdın mı hiç evlilik için?Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Doğru valla...Aday varda ipsiz sapsız kişilerson aday 53 yaşında boşanmış çocuklu biriydi . Reddettim o kadar yıl onun için mi bekledim
Basladik yine evlilik ve cocuk olmadan da mutlu olunabilir nutuklarina. Yahu, soru bu mu? Konu sahibi belli ki evliligi de, cocugu da dusunuyor ki konuyu aciyor. Bayiliyorsunuz sosyal mesaj vermeye. Pofff!
Tabi ki kalbimi hoplatan biri vardı, kendisiyle 18 yaşlarında sevgili oldum 7 sene sürdü ilişkim. ben 25 yaşındayken oda 34 yaşındaydı evlenmek istemediği için ayrıldım. Maddi sorunlarını bahane ederdi ama çok zengin bir aileydiler bence beni oyaladı .neden hiç kimseleri beğenemiyorsunuz?biraz açabilir misiniz seçiliğinizi?
yaşınız ileri çünkü, merak ettim bu yaşa kadar illa ki kalbinizi hoplatmıştır bir insan.. ya da yeterince şans mı vermiyor musunuz insanlara?
bence bu kısım hamile kalmaktan çok daha önemli ve acil görünüyor.neden olsa bu levelı geçmeden çocuk olma kısmına geçemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?