Geç mi kaldım evlilik çocuk

Şimdi ne haldesiniz ? Evlenip çocuk yaptınız mı ?
şimdiki durumumu yazmıştm buraya,kopyaladım:
sizi çok iyi anlıyorum. yaşım 35. yaş ilerledikçe insan daha bir seçici oluyor kendimden biliyorum.20 li yaşlarımda taliplerimle ilgili hiç düşünmediğim üzerinde durmadığım aklıma bile gelmeyen her şey şuan 35 yaşımda aklıma geliyor beni düşündürüyor.haliyle kimseye ısınamıyorum. eskiden sabırlı tahammül gücü yüksek bir insandım ama artık geçimsiz çekilmez bir insan da olmaya başladığımı hissediyorum.çok zormuş her şeyin vakti olduğunu düşünüyorum.kim ne derse desin evlenmenin de anne olmanın da bir vakti var.keşke demek saçma ama keşke 30 dan önce olsaymış diyorum.ayrıca çocukları çok severim.çocuk da çok istiyordum ama çocuk sahibi olmak bana bu saatten sonra çok zor geliyor tahammül sabır vs. çok zorlanacakmışım iyi yetiştiremeyecekmişim gibi hissediyorum. yeğenlerimi gördükçe Allahım çocuk nasıl zor bir şeymiş deyip duruyorum. korkuyorum.geçen gün ablam neden evlenmiyorsun neden kimseyle anlaşamıyorsun yalnızsın annem babam ebedi değil, eşin çocuğun olmalı ileride çok pişman olacaksın dedi bozuldum ama belki de haklıdır.şuan görüştüğüm kişi var bakalım evlenecek miyiz? sizin için söyleyebileceğim: evlilik olabilir çocuğunuz da olabilir olmaz değil ama ileri yaşta çocuk sahibi olmak her yönden zorlayabilir. Rabbim yolunuzu açık etsin.

40 yasinda bor kadina yapilan yorumlar ne kadar aci pes diyorum. Size ne yahu cocukla aradaki yas farkina? Sanki herkessuper anns herkes kendi hayatina baksa keske... 20 li yaslarda anne olup yasatilan hic hayatlara bakin bence
Sacma sapan hayatlarinda bilirkisi olan insanlardan nefret geldi de.

geçen ay Japonlarla ilgili bir reality belgesel izledim.valla ordaki kadınların durumu daha vahimm.erkekler aseksüel olmuş zaten sayısı da azmış evlenecek adam kalmamış.erkeklerin elinde telefone yukledıkleri ya da küçük cihaz şeklinde sanal kız arkadaşları vardı .onla konuşuyor ilgileniyor bayağı bayağı flortleşiyorlardı .

Bazi seyler nasip kismet canim.. bi tanidigim 2. Evliliginde 40 yasinda dogurdu gec degil ama gecikiyor gibi...aceleyle karar versen sirf cocuk icin pisman olma ihtimali yuksek..

Japon erkekleri kocalık yapsa ne yapmasa ne Allah aşkına konuşturmayın beni

Yumurtalarinizi dondurmayi dusunebilirsiniz. Bir tup bebek doktoruna gidin, yumurtalik rezervlerinize ve bir takim hormonlara bakacaktir. Benim 38 yasinda yumurta rezervim cok iyi oldugu halde tup bebek yapmak zorunda kaldim cunku gecirdigim bir ameliyat tuplerimin tikanmasina neden olmus. Yas ilerledikce sorunlar cikiyor. O yuzden yumurtalarinizi dondurmaniz bence en iyisi.

Gerçekten nasip çok başka bi şey. Yumurta geliştirici iğneler miydi acaba..

İş arkadaşım 42 yaşında ilk bebeğine tedavisiz hamile kaldı ve dünyaya getirdi
Yani imkansız değil ama bi doktora gidin ki yumurtalarınızın durumunu öğrenin

Naçizane size bir tavsiyem var. Ben erkeklere karşı çok önyargılı olduğunuzu hissettim yazdıklarınızdan. Bunu kırın derim. Her kadın aynı değil. Farketmişsinizdir; buradaki yorumlar ne kadar farklı değil mi? O yüzden her erkekte aynı değildir. Her şey gönlünüzce olsun.

Bende 30 yasinda bekarim. Suan icin gorunurde evlilik durumumda yok. Ben cocuk dogurma olayina degilde bakma olayina takiliyorum. Yani 40 yasinda anne olunabilir ama acikcasi o cocugun enerjisini, gurultusunu, ilgisini kaldirabilir miyim bilmiyorum. Suan bile cocuklu ortamda basim kaldirmiyor, surekli pesinde kosabilecegimi dusunmuyorum. Ama 20li yaslarimda gayet hevesliydim. Evlenmis olmak icinde evlenilmez. Ben acikcasi herkesin nasibi vardir muhakkak kac yasinda olursa olsun cikar karsisina diye dusunmuyorum. Cevremde bekar yasayip hic evlenmeden yaşlanan insanlar taniyorum. Tercih meselesi bu. Herkes evlenmek zorunda degil

Yazmak istemedim ama her konuda bu sen şu yaştayken çocuğun bu yaşta olacak yorumları beni de irrite ediyor. Bu insanın elinde olan bir durum değil ki. 20 yaşında anne olup 30 yaşında hayatını kaybedebilirsin de. Her şey insanlar için. Aradaki yaş farkı standardını tutturmak için yalnızca belli yaşlarda anne olalım o zaman. Olamayan da napalım şansına küssün.

bir de ne oluyor biliyor musunuz? yaşınız ilerleyince herkes size talip olmaya kalkıyor yani denginiz olmadığını düşündüğünüz adamlar teklifte bulunuyor.teklif ediliyor.bir akrabam demişti ki sana boşanmış birisi de olur senin de yaşın var...cevabını aldı elbet. hastalığı mı var da evlenmiyor, sevdiğine vermediler de ondan mı evlenmiyor acaba? gibi gibi... hadsizlikte, iftirada, dedikoduda sınır yok.ne kadar sert, mesafeli, net olsam da hepsini duydum.umursamıyorsun gülüp geçiyorsun ama bazen de insana koyuyor bu abuk subuk laflar.yaşamayan bilmez.bir insana 1. neden evlenmiyorsun evlensene gibi sorular 2. çocuk niye yapmıyorsunuz tarzı sorular asla sorulmamalı.başka sorular da vardır muhakkak ama ben bunları öğrendim kimseye de sormam.

Eğer farklı bir hormonal sıkıntınız yoksa; menopoza girene kadar vaktiniz var. Ama tabi gebeliğiniz oldukça riskli olur.
Anlıyorum kaygılısınız her insan gibi. İçiniz de ısınmamış kimseye. Ama bu kadar seçici olmasaydınız keşke. Bazen akışına bırakmak, önyargılı olmamak, riske girmek lazım..
Sizi üzmek istemem ama köprüden önceki son çıkıştasınız. Yarın daha çok pişman olabilirsiniz.
Önünüze çıkan teklifleri biraz değerlendirin.

Tek bi yumurtanız kalana kadar şansınız var

Konu sahibi sorduğunuz soru kişiye göre değişir. 20 yaşında evlenip hiç çocuğu olmayan var. Benim hocam gibi 40 yaşında evlenip ikiz doğuran da var. Siz olumsuz yorumlara kafanızı takmayın ama evlenmek istiyorsanız öncelikle kendinize bir sorun gerçekten evlenmek istiyor muyum diye? Eğer istiyorsanız ama gerçekten istiyorsanız emin olun evlenirsiniz.

bu ülkedeki erkek egosundan kaynaklanıyor. kelli felli yaşlı şişko tipler bile kadın 30 u geçince hemen talip olmaya başlıyorlar. hayattaki tek başarısını koca bulmak ile değerlendiren bazı cahil kadınlar da eziklemeye çalışıyorlar. Bu ülkede kadın olmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…