şimdiki durumumu yazmıştm buraya,kopyaladım:Şimdi ne haldesiniz ? Evlenip çocuk yaptınız mı ?
geçen ay Japonlarla ilgili bir reality belgesel izledim.valla ordaki kadınların durumu daha vahimm.erkekler aseksüel olmuş zaten sayısı da azmış evlenecek adam kalmamış.erkeklerin elinde telefone yukledıkleri ya da küçük cihaz şeklinde sanal kız arkadaşları vardı .onla konuşuyor ilgileniyor bayağı bayağı flortleşiyorlardı .Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabiUygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana
geçen ay Japonlarla ilgili bir reality belgesel izledim.valla ordaki kadınların durumu daha vahimm.erkekler aseksüel olmuş zaten sayısı da azmış evlenecek adam kalmamış.erkeklerin elinde telefone yukledıkleri ya da küçük cihaz şeklinde sanal kız arkadaşları vardı .onla konuşuyor ilgileniyor bayağı bayağı flortleşiyorlardı .
Gerçekten nasip çok başka bi şey. Yumurta geliştirici iğneler miydi acaba..Tabiki kısmet bu işler ama düğünden önce kendisine iğne tarzı bişey yaptırıyordu şuan tam bilemiyorum ne olduğunu onun sayesinde hamile kalmışti. Ama nasip çok başka bişey eniştemin 2.evliliği halamla ve ilk evliliğinde çocuğu olmamıştı. Allah herşeyi zamanında veriyor. Her nasip vaktine esirdir çok doğru
Allah cezani vermeye:)))Japon erkekleri kocalık yapsa ne yapmasa ne Allah aşkına konuşturmayın beni
Naçizane size bir tavsiyem var. Ben erkeklere karşı çok önyargılı olduğunuzu hissettim yazdıklarınızdan. Bunu kırın derim. Her kadın aynı değil. Farketmişsinizdir; buradaki yorumlar ne kadar farklı değil mi? O yüzden her erkekte aynı değildir. Her şey gönlünüzce olsun.birisiyle görüşüyordum sevmiştim, sevilmiştim. benimle tanışmazdan önce iflas etmişti. işlerinin tekrar düzene girmesini bekliyordum ne kadar bekleyeceğim de belli değildi.karışık durumlardı yani.ne zaman evleneceğiz biyolojik saatim geçiyor anne olmak istiyorum dediğimde bana daha çok gençsin 6 tane çocuk doğurursun diyordu.oysa ben 33-34 yaşımdaydım. aklınca beni bekletirken teselli ediyordu. erkeklerin çoğunun bencil olduğunu düşünüyorum.
Yazmak istemedim ama her konuda bu sen şu yaştayken çocuğun bu yaşta olacak yorumları beni de irrite ediyor. Bu insanın elinde olan bir durum değil ki. 20 yaşında anne olup 30 yaşında hayatını kaybedebilirsin de. Her şey insanlar için. Aradaki yaş farkı standardını tutturmak için yalnızca belli yaşlarda anne olalım o zaman. Olamayan da napalım şansına küssün.40 yasinda bor kadina yapilan yorumlar ne kadar aci pes diyorum. Size ne yahu cocukla aradaki yas farkina? Sanki herkessuper anns herkes kendi hayatina baksa keske... 20 li yaslarda anne olup yasatilan hic hayatlara bakin bence
Sacma sapan hayatlarinda bilirkisi olan insanlardan nefret geldi de.
Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
bu ülkedeki erkek egosundan kaynaklanıyor. kelli felli yaşlı şişko tipler bile kadın 30 u geçince hemen talip olmaya başlıyorlar. hayattaki tek başarısını koca bulmak ile değerlendiren bazı cahil kadınlar da eziklemeye çalışıyorlar. Bu ülkede kadın olmak zor.bir de ne oluyor biliyor musunuz? yaşınız ilerleyince herkes size talip olmaya kalkıyor yani denginiz olmadığını düşündüğünüz adamlar teklifte bulunuyor.teklif ediliyor.bir akrabam demişti ki sana boşanmış birisi de olur senin de yaşın var...cevabını aldı elbet. hastalığı mı var da evlenmiyor, sevdiğine vermediler de ondan mı evlenmiyor acaba? gibi gibi... hadsizlikte, iftirada, dedikoduda sınır yok.ne kadar sert, mesafeli, net olsam da hepsini duydum.umursamıyorsun gülüp geçiyorsun ama bazen de insana koyuyor bu abuk subuk laflar.yaşamayan bilmez.bir insana 1. neden evlenmiyorsun evlensene gibi sorular 2. çocuk niye yapmıyorsunuz tarzı sorular asla sorulmamalı.başka sorular da vardır muhakkak ama ben bunları öğrendim kimseye de sormam.
Tek bi yumurtanız kalana kadar şansınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?