O tip şeylere inanmıyorum canım baktırmadımCanım benim bence 50ye kadar yolu var.Hiç üzme tatlı canını.Doğum haritana baktırdın mı hiç evlilik için?
neden hiç kimseleri beğenemiyorsunuz?biraz açabilir misiniz seçiliğinizi?
yaşınız ileri çünkü, merak ettim bu yaşa kadar illa ki kalbinizi hoplatmıştır bir insan.. ya da yeterince şans mı vermiyor musunuz insanlara?
bence bu kısım hamile kalmaktan çok daha önemli ve acil görünüyor.neden olsa bu levelı geçmeden çocuk olma kısmına geçemezsiniz.
Bence de bu kesinlikle doğruGörümcem 43 de doğum yaptı normal yolla hamile kaldı normal doğum yaptı. Mükemmel bi anne çiçek gibi bakıyo evladına.
Benden kaç yaş büyük ama daha sabırlı.
Ben genç anne olan daha sabırlı oluyo lafına katılmıyorum genç anne olmama rağmen
Yaş ileri oldukça bence daha olgun ve oturaklı tecrübeli oluyo insan ona göre de çocuğuna bakıyo.
Tabi kendi fikrim bu benim..
Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabiUygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana
Buraya konu acmaktaki amaç farklı görüşler gelsin diye değil mi ? Belki yapılan yorumlar neticesinde kişinin karari da değişecek ve başka pencereden bakacak .
İnsanları yaptığı yorumlardan dolayı eleştirmek sanırım sizin göreviniz değil.
bunları ben de biliyorum, ama bu konu sahibi için geçerli olmayabilir.
o nedenle bu soruyu konu sahibine sormuştum çünkü vereceği cevaplar önemli,belli ki asıl sorunlu kısım burada.belki daha farklı kriterleri var.ya da ayrıldıgı 7 senelik sevgilisini unutamamış olabilir mesela
Valla baydi bu durum. Yahu insan evlenmek isteyebilir, cocuk sahibi olmak isteyebilir. Konu sahibi de belli ki bunlari istiyor ama yasindan oturu kaygilari var ve bu kaygilarini iceren bir soru sormus. Ezberlemissiniz, her evlilik temali konuda ayni cumleyi isitip isitip onumuze koyuyorsunuz: Gezin, tozun, her sey evlilik degil.
Siz once sorulan soruya uygun yorum yapin da, pencereyi degistirmek sonraya kalsin.
Maşallah. 33'te evlendim, bir sene denedim zar zor hamile kalabildim. Kısmet işte her şey.Benim halamm 43 yaşında evlendi. Ve yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldı. Bekar olduğum için ve küçük olduğum için o zamanlar konuyu pek bilmiyorum ama evlenmeden önce nisan döneminde iğne yaptırmışti kendine. Onun sayesinde olmuştu tip çok ilerledi uzmeyin kendinizi
Tabiki kısmet bu işler ama düğünden önce kendisine iğne tarzı bişey yaptırıyordu şuan tam bilemiyorum ne olduğunu onun sayesinde hamile kalmışti. Ama nasip çok başka bişey eniştemin 2.evliliği halamla ve ilk evliliğinde çocuğu olmamıştı. Allah herşeyi zamanında veriyor. Her nasip vaktine esirdir çok doğruMaşallah. 33'te evlendim, bir sene denedim zar zor hamile kalabildim. Kısmet işte her şey.
Böyle cevapları ;Valla baydi bu durum. Yahu insan evlenmek isteyebilir, cocuk sahibi olmak isteyebilir. Konu sahibi de belli ki bunlari istiyor ama yasindan oturu kaygilari var ve bu kaygilarini iceren bir soru sormus. Ezberlemissiniz, her evlilik temali konuda ayni cumleyi isitip isitip onumuze koyuyorsunuz: Gezin, tozun, her sey evlilik degil.
Siz once sorulan soruya uygun yorum yapin da, pencereyi degistirmek sonraya kalsin.
Şimdi ne haldesiniz ? Evlenip çocuk yaptınız mı ?birisiyle görüşüyordum sevmiştim, sevilmiştim. benimle tanışmazdan önce iflas etmişti. işlerinin tekrar düzene girmesini bekliyordum ne kadar bekleyeceğim de belli değildi.karışık durumlardı yani.ne zaman evleneceğiz biyolojik saatim geçiyor anne olmak istiyorum dediğimde bana daha çok gençsin 6 tane çocuk doğurursun diyordu.oysa ben 33-34 yaşımdaydım. aklınca beni bekletirken teselli ediyordu. erkeklerin çoğunun bencil olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?