aslında benimde çıkıp yapacak birşeyim yok ama işte sırf gıcıklığına.Eşim evlenmeden önce her aksam dışarıdaydi. Simdi aksamlari hic cikmaz. Senin dışarıda olmani istemiyorum dedigi neresi peki? Ben yaşadığım yerde aksamlari yalnız çıkamam mesela esim dese haklısın derim.
gerçekten mi . ne oldu yani evlendikten sonrada mı geç geliyor?Bu şartlarda bu adamla evlenirsen tam anlamıyla mutlu olamazsın tecrübeyle sabittir.
Sana karışıyorsa, kişi kendinden bilir işi diyebilir miyiz? Gözden geçirmelisin.
Demek istediğim aksamlari aktivitesi bol olan kadinlarin yalniz ciktiginda yadirganmadigi bi yerde yaşıyorsan laf etmeye hakki yok sonuna kadar kisasa kisas yapabilirsin.aslında benimde çıkıp yapacak birşeyim yok ama işte sırf gıcıklığına.
Ama zaten her dengesiz adamın savunduğu mevzu bukonu kadın-erkek muhabbetine dönüyor. diyorki haberlerde kadınlara neler yapıldığını görüyoruz ama erkekler kendilerini koruyabiliyor diyor.
Öyle bir dünya yok. Ben evde olacağım adam gece 2lerde dışarda olacak.hıı Mümkün değil. Eşim gezmelere tek başına çıkmaz, birlikte oluruz hep.
Ama zaten her dengesiz adamın savunduğu mevzu bukendin de diyorsun çıkacağımdan değil ama yanlış bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum o yapabiliyor ben yapamıyorum, neden? Kadınım diye. Sen bugün çıksan gece 2-3 te Tarlabaşı'na mı Taksim'e mi gideceksin? Hayır. Belki ailen ya da arkadaşlarınla az yakındaki 24 saat açık alenen bir cafeye. Dönüşte zaten taksiyle olur. Hani gideceğim dediğinde direk "Hayır" diye kestirip atıyorsa, "canım kimle gideceksin", "nasıl döneceksin" sorularını sormadan, o zaman o iş olmaz. Yani ne bileyim bana 'KADIN' olunduğu için yapılamayacak şeylerin listesini vermesin kimse bu baya düşüklüğe giriyor. Öğrencisin okuyorsun, nolur biraz geniş çerçeveden bak, evet seni seviyor ve korumacı yaklaşıyor olabilir ama doğru olan bu değil.
Onun gibi dusunen erkekler yuzunden kadinlara boyle seyler yapilabiliniyor...konu kadın-erkek muhabbetine dönüyor. diyorki haberlerde kadınlara neler yapıldığını görüyoruz ama erkekler kendilerini koruyabiliyor diyor.
peki nişanlıykende böyle miydi? yani ayrı şehirlerdeyiz ve Onun katılması gereken ortamlar oluyor. ne yapsam bilmiyorum ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?