• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç saatlerde dışarılarda olma

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
merhabalar
benim bir derdim var ve biliyorum ki deneyimli hanımlar bana birşeyler yazacak, aklımdaki deli sorular için ipucu elde edeceğim..
benim nişanlım ve ben farklı şehirlerdeyiz. ben henüz öğrenciyim ve Onun işi gücü yerinde. iş arkadaşları %90 genç kadın. antalyaya seminerlere gittiğinde sabah 4lere kadar dışarıda kalıyor. yanımda kadın yok diyor ama bu ileriki zamanlarda olmayacağı anlamına gelmiyor.
arkadaşlarıyla sık sık görüşemiyor ama görüştüğünde çok geç saatlerde dönüyor 12- 1 hatta 2 gibi...
bu geç gelmeler yılda en fazla 6-7 kez oluyor ama ben istemiyorum. ve istemiyorum dediğimde yapacak birşeyi olmadığını söylüyor. ve benim asla dışarıda 9.30a kadar bile olmama izin vermiyor.
acaba sizin nişanlınız ya da eşiniz filan böyle geç geliyor mu? yani bu normal mı?
yoksa o benim geç gelmeme laf ettiği için kısasa kısas diye mi bu şekilde düşünüyorum?
şimdiden teşekkürler..

Eşim evlenmeden önce her aksam dışarıdaydi. Simdi aksamlari hic cikmaz. Senin dışarıda olmani istemiyorum dedigi neresi peki? Ben yaşadığım yerde aksamlari yalnız çıkamam mesela esim dese haklısın derim.

Eşim evlenmeden önce her aksam dışarıdaydi. Simdi aksamlari hic cikmaz. Senin dışarıda olmani istemiyorum dedigi neresi peki? Ben yaşadığım yerde aksamlari yalnız çıkamam mesela esim dese haklısın derim.
aslında benimde çıkıp yapacak birşeyim yok ama işte sırf gıcıklığına.

aslında benimde çıkıp yapacak birşeyim yok ama işte sırf gıcıklığına.
Demek istediğim aksamlari aktivitesi bol olan kadinlarin yalniz ciktiginda yadirganmadigi bi yerde yaşıyorsan laf etmeye hakki yok sonuna kadar kisasa kisas yapabilirsin.

onun dışarda olması sıkıntı değil de size "izin vermemesi" sıkıntı, nerden alıyor bu cüreti?
siz ona fikir verdiğinizde bile umursamayıp bildiğini okumaya devam ederken o kim oluyor da size izin veriyor?
biraz özsaygınız olsun ya, ilkokul çocuğu musunuz babanızdan mı izin alıyorsunuz :olamaz:

Öyle bir dünya yok. Ben evde olacağım adam gece 2lerde dışarda olacak. :D hıı Mümkün değil. Eşim gezmelere tek başına çıkmaz, birlikte oluruz hep.

konu kadın-erkek muhabbetine dönüyor. diyorki haberlerde kadınlara neler yapıldığını görüyoruz ama erkekler kendilerini koruyabiliyor diyor.
Ama zaten her dengesiz adamın savunduğu mevzu bu :( kendin de diyorsun çıkacağımdan değil ama yanlış bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum o yapabiliyor ben yapamıyorum, neden? Kadınım diye. Sen bugün çıksan gece 2-3 te Tarlabaşı'na mı Taksim'e mi gideceksin? Hayır. Belki ailen ya da arkadaşlarınla az yakındaki 24 saat açık alenen bir cafeye. Dönüşte zaten taksiyle olur. Hani gideceğim dediğinde direk "Hayır" diye kestirip atıyorsa, "canım kimle gideceksin", "nasıl döneceksin" sorularını sormadan, o zaman o iş olmaz. Yani ne bileyim bana 'KADIN' olunduğu için yapılamayacak şeylerin listesini vermesin kimse bu baya düşüklüğe giriyor. Öğrencisin okuyorsun, nolur biraz geniş çerçeveden bak, evet seni seviyor ve korumacı yaklaşıyor olabilir ama doğru olan bu değil.

Öyle bir dünya yok. Ben evde olacağım adam gece 2lerde dışarda olacak. :KK70: hıı Mümkün değil. Eşim gezmelere tek başına çıkmaz, birlikte oluruz hep.

peki nişanlıykende böyle miydi? yani ayrı şehirlerdeyiz ve Onun katılması gereken ortamlar oluyor. ne yapsam bilmiyorum ya of

Valla güzel bir şehirde yasiyorsan bu en özgür zamanlarini kısıtlamasına izin verdigin için pişman olursun. Gerçi dışarıda yapacak bir şeyim yok demişsin hiçbir gece çıkmayacak bile olsam bir sevgilinin bana çocuk gibi 9:30 kuralı koymasına izin vermezdim.

Ayrıca senin de yilda en fazla 6 7 kez oluyor gece gec eve gidiyor ama ben onu da istemiyorum demişsin ya neden istemiyorsun bunu düşün... Sebepsiz bence. Gidecek başkalarıyla ortamlara girecek baskalariyla tanışacak diye mı korkun? Ee isteyen bunu günün her saatinde yapabilir, ENGEL olamazsın.

Ben sevgilime hiç karışmadım, o da bana hiç karismadi. Şimdi esim ve hala birbirimize karışmıyoruz.

Ama zaten her dengesiz adamın savunduğu mevzu bu :KK43: kendin de diyorsun çıkacağımdan değil ama yanlış bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum o yapabiliyor ben yapamıyorum, neden? Kadınım diye. Sen bugün çıksan gece 2-3 te Tarlabaşı'na mı Taksim'e mi gideceksin? Hayır. Belki ailen ya da arkadaşlarınla az yakındaki 24 saat açık alenen bir cafeye. Dönüşte zaten taksiyle olur. Hani gideceğim dediğinde direk "Hayır" diye kestirip atıyorsa, "canım kimle gideceksin", "nasıl döneceksin" sorularını sormadan, o zaman o iş olmaz. Yani ne bileyim bana 'KADIN' olunduğu için yapılamayacak şeylerin listesini vermesin kimse bu baya düşüklüğe giriyor. Öğrencisin okuyorsun, nolur biraz geniş çerçeveden bak, evet seni seviyor ve korumacı yaklaşıyor olabilir ama doğru olan bu değil.

evet değil bende farkındayım ama sorun şu ki ben bu durumu nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
lafta bu akşam çık dedi. bnde çıktım güya geç gelecektim ama içim elvermedi. sanırım beni korkutmuş. ama aynı etkiyi ben ona veremiyorum

Sabah 4e kadar ne isi var sokakta?
Nisanlinin erkeklere olan tecavuzlerden haberi yok galiba
Boyle biriyle evlenmezdim. Kimse beni kisitlayamaz alnini karislarim.

peki nişanlıykende böyle miydi? yani ayrı şehirlerdeyiz ve Onun katılması gereken ortamlar oluyor. ne yapsam bilmiyorum ya of

Bizde ayrı şehirlerdeydik. Gece yarılarına kadar dolanmazdı ozamanlarda da. Katılmanın zorunlu olduğu ortamlar ne oluyor? İşi geregı mı gecenın 2sıne, 4une kadar dışarda kalıyor?

Back
X