Geç yaşta evlilik

Herkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
Ağustos ayında 40 ınıza yaklaşmış, 2 ayda 42 olmuşsunuz tebrikler :) Sizin karşı cinsle kurduğunuz ilişkilerde genel olarak bir problem var bence, bu adamlar aniden evlenme teklifi ediyor ve ne tesadüf paraya ihtiyaçları var. Siz Müge Anlıda bulursunuz kendinizi demedi demeyin. Evlenmeyin tabiki de bu adamla da ayrıca kredi para mara hiç bulaşmayın sakın

Aman yapma etme dur. Boşadığım adam iş kurup kurup beni dolandırdı. 10 yıllık evlilikti düşün. Önüne geleni dolandırıyor. Neyse sen e devletine bak bakalım. İcrası var mı mahkemesi var mı borç harç araştır. İş kuracaksın ve pat diye evlenme teklifi! Kulağa hiç hoş gelmiyor.
Sağlam bir ilişki ile 42 yaş normal bir yaş evlilik için. Bence 25 yaşından ölene kadar evlilik yaşı normal.(23 yaşımda evlendim çok erkenmiş o nedenle 25 dedim)

Bir tanıdığım geçen sene 40 yaşında evlendi. Eşi de kendinden 5 yaş küçük. Nasıl alışırım şimdiden sonra falan diyordu çünkü özel alan seven biri ama alıştı sanırım artık

Herkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
Önce beraber yasayin, Minimum 6 ay 1 sene. Illa da hemen imza atmak zorunda misiniz?

Baktiniz iyi gidiyor, resmiyete dokersiniz.

Yalnızlık Allah’a mahsustur. Amcam 3 kere evlendi. Son evliliğini 65’li yaşlarında kendi akranı bir hanımla yaptı.
Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum. Şimdi 43 yaşında ikinci kızıma hamileyim.
Ama sizin anlatım tarzınız pek evlilik niyeti gibi gelmedi. Aranızda bir samimiyet var gibi gelmedi.

Müge anlı yükleniyor 😂

Derdi para ya da dolandırmak değilse bile kurduğu işi garanti altına almaya çalışıyor olabilir adam.
Ben de çok paranoyak bakmadım olaya. Bence sağlamlaştırmaya çalışıyor. Tamamen kar amacı güden kuruluş.

Paat diye evlilik teklifi nasıl oluyor ya. Patt diye olduysa bir iş vardır işin içinde. Normalde insanlar birbirini tanır ilişkiye karar verir, ilişki sağlıklı giderse artık evlilik olur ki her iki tarafta artık evlilik olayının farkında olur şoktan şoka girmez

Yalnızlık Allah’a mahsustur. Amcam 3 kere evlendi. Son evliliğini 65’li yaşlarında kendi akranı bir hanımla yaptı.
Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum. Şimdi 43 yaşında ikinci kızıma hamileyim.
Ama sizin anlatım tarzınız pek evlilik niyeti gibi gelmedi. Aranızda bir samimiyet var gibi gelmedi.

2. bebeğinizin cinsiyeti belli olmuş ; hayırlı olsun. Sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim. Dilerim 2 kız kardeş, birbirlerinin en iyi arkadaşı da olurlar.

Evleneceğiniz kişinin daha önce evliliği ve çocuğu var mı? Varsa çocuğun velayeti kimde ve ilişkileri nasıl?
Siz çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Karşınızdaki kişinin bu konudaki beklentisi yanda fikri nedir, bilginiz var mı?
Evlenince, şu anki hayatınızdan daha iyi bir deneyiminiz olacağına inanıyor musunuz?
Evlilik teklif eden kişiyi gönlünüz ve bedeniniz kabul ediyor mu?
Bunlar basit gibi görünen ama çok önemli detaylar.

Ben ilk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve evlendikten sonra öğrendim ki, evlendiğim kişinin benden önce iki evliliği daha olmuş ve ikinci evliliğinden bir çocuğu vardı 14 yaşında. Bunları evlenmeden önce herkes benden sakladı kendi de dahil. Benim ilk deneyimdi evlilik adına. Yaşı da benden yaklaşık 13 yaş büyüktü.
Dünya kadar sorun yaşadım. Beş yıl sürdü, çocuk istemedi, anne olmamı engelledi, bana sürekli yalan söyledi. Devlet memuruydu, bir sürü borcu çıktı, maaşında haciz çıktı, nafakası bilmem nesi.
Hayat bana zehir oldu. Ömrümden beş sene çaldım. O nedenle beklentilerinizi iyi belirleyin ve her şeyi konuşun.
Evlenmenin yaşı yoktur. Yeter ki dürüstlük, güven, saygı ve sevgi olsun.

Back
X