Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustos ayında 40 ınıza yaklaşmış, 2 ayda 42 olmuşsunuz tebrikler :) Sizin karşı cinsle kurduğunuz ilişkilerde genel olarak bir problem var bence, bu adamlar aniden evlenme teklifi ediyor ve ne tesadüf paraya ihtiyaçları var. Siz Müge Anlıda bulursunuz kendinizi demedi demeyin. Evlenmeyin tabiki de bu adamla da ayrıca kredi para mara hiç bulaşmayın sakınHerkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
Evliliğe hiç hazır değilmişsinizYok o maddi sıkıntıları vardı olmadı. Bu başka biri. Bana iş teklifi yaptı, birlikte iş kuruyoruz.
Önce beraber yasayin, Minimum 6 ay 1 sene. Illa da hemen imza atmak zorunda misiniz?Herkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
çıkar ilişkisi gibi olmamış mı biraz.Yok o maddi sıkıntıları vardı olmadı. Bu başka biri. Bana iş teklifi yaptı, birlikte iş kuruyoruz.
Ben de çok paranoyak bakmadım olaya. Bence sağlamlaştırmaya çalışıyor. Tamamen kar amacı güden kuruluş.Müge anlı yükleniyor
Derdi para ya da dolandırmak değilse bile kurduğu işi garanti altına almaya çalışıyor olabilir adam.
Yalnızlık Allah’a mahsustur. Amcam 3 kere evlendi. Son evliliğini 65’li yaşlarında kendi akranı bir hanımla yaptı.
Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum. Şimdi 43 yaşında ikinci kızıma hamileyim.
Ama sizin anlatım tarzınız pek evlilik niyeti gibi gelmedi. Aranızda bir samimiyet var gibi gelmedi.