Gece dertlisi

Hastalık vs. Durumu zaten ayrıdır. Kendine bakabiliyorsa normal saglıklı biriyse bencede gerek yok yakın bi ev tutulur ama sonucta bunun yaslılıgı hastalıgıda var. Konuyuda okudum. En basından bu esler arasında eslerin tercihidir. Ama sız sımdıden karaları baglamıssınız.

Her firsati iyi degerlendirip keske ima etmeseler,saka yollu falan... ben de bunu dusunmezdim degil mi?

Her firsati iyi degerlendirip keske ima etmeseler,saka yollu falan... ben de bunu dusunmezdim degil mi?
Haklısınız. Bende ilk evlendim 4.5 sene beraber oturdum cok zor oluyo aynı evin ıcınde tek benimsedigım kendime ait olan yatak odamdı. Kendimi misafir gıbı goruyordum. Eve ait hıssetmıyordum. Sımdı altllı ustlu oturuyoruz biz gideriz onlar gelir ama evimiz ayrı. Ama bunu esinle de guzelce konusup hem destek olmak amaclı ıste hayatım annedir tabiki hastalanınca biz bakıcaz ama sımdı eli ayagı tutuyo yakınımızda olur gideriz her gun yada gıder yemegnı yaparım. Aynı evin ıcınde anne kız anlasamıyor. Sımdı aramız ıyı aynı eve girince aramız bozulmasın. Hani tatlı dille konuskı annesi ıstedıgı kadar konussada bısey farketmez. Esin de sımdıden annecim babacım iste bize yakın ev tutarız Boylesı daha ıyı sız hastalanınca tabiiki biz bakarız. Her zman yanınızdayız diye soyler ama siz sert olmayın tatlı dille yaklasın kı oda ailesine sımdıden yansıttın onlarda alısır yavas yavas. Bırı öldgunde iste ben oglumun yanına tasınırım diye duusnmezler yakınında olurum derler sımdıden aşılayın bu fikri ama once esınden basla derim. Tecrube.

Artik fikirleri o yöne cekmek gerekiyor dogru diyorsunuz,sonucta bunlar ortak alinacak kararlar ve herkesin huzurlu rahat hissetmesi onemli olan.Saglik da cok onemli ama sağlığını kaybetmis insana huzur veremezseniz bu sizi kotu biri olarak hissettirir ve sizi de hasta eder zaman icinde...O yuzden önemli

kp yaşlı ve hastamı ki de bu konulara giriliyor. ayrıca kimin kimden önce gideceği belli olmaz. Siz dua edin kayınpeder tek kalmasın. yaşlı erkekler tek başına hiç yapamazlar. ayrıca başka çocuğu yokmu. onlarda da kalır. Siz bugünü yaşamaya bakın. Hiç birimizin hayatta garantisi yok.

Yarına kimin çıkacağı belli olmaz canım. Böyle bir konu yüzünden tartışmanın hiç anlamı yok. Kimin kime bakacağı veya kimin kimin evine sığınacağı da belli olmaz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Kayın validen bir daha böyle bi konu açtığında "anne neden olumsuz konuşuyorsun. İnşallah uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olur. Böyle negatif düşünceleri lütfen at aklından." de. Böylelikle hem bir daha söylemez hem de moral vermiş olursun.

Olmayan bi duruma bu kadar takilmak sizce saglikli mi?

Diyorum demezmiyim ben de bu tarz cevaplar verdim hep.. ama yasli bir insan görünce hemen o moda girmeye başlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…