İyi geceler bu saatte beni rahatsiz eden ve uzen bir konudan bahsetmek ve ic dokmek istiyorum.Ben babannesi ve annesi ile ayni evde buyumus bir insanim ve kaynana gelin problemlerinin icerisinde birebir bulundum,ne yipratici birşey olduğunu bilirim.Gecen gun kv ile telefonda konuşurken bir konu gecti ve k.pedere birsey olsa kendisinin çocuklarına yerleseceginin sinyalini aldim.ikisi de.emekli evleri yok.Ve bu konu beni o an rahatsiz etti, eşim eve gelene kadar cok bunaldim kafama taktim elimde olmadan.Ara ara da kendime kizdim, gerçek olmayan bir varsayım uzerine oylesine konusulmus bir konu icin kendimi bu kadar uzmeye kafaya takmaya deger mi diye? Esim gelince ona bahsetmeyecektim endisemden ama dayanamadim ve bahsettim,boyle bir durum olsa annen bizimle mi kalacak dedim? O da elbette boyle bir durumda yanima alırım dedi,peki ya ben istemezsem beraber yasamayi dedim.Sonra ne yapmaliyiz peki farkli ne onerirsin dedi,ben de bilmiyorum ama beraber yasayabilecegimi sanmiyorum dedim.sonra konu senin ailenden biri bu durumda olsa ben yanimiza alalim derim gibi biseyler dedi (bu arada ailem asla.boyle sinyaller vermez beraber yasama heveslisi degiller kendi basimizin caresine bakariz tarzinda konusurlar hep,cocugumun evine yerlesirim gibi mesajlari, alt metinleri hep kv-kp den duyuyorum)Her neyse,sonra sinirlendi ben yatiyorum dedi kalkti gitti.Benim rizamin hic onemi yokmu boyle bir durumda evliliğimiz etkilenebilir,hayatimizi annene gore yasamak.zorunda kaliriz,benim de.rizam.olmasi gerekir dedikce,uyumak.istedgini rizaya falan gerek olmadigini,evimizin bir odasini acariz vs gibi seyler soyledi umursamaz tavirla ve uyku moduna gecmeye çalıştı.(esim.isine gelmeyen konularda yanimdan uzaklasir ve baska seylerle ilgilenir , konu cozumlenmedikce ben de sinir olurum)Ben de yine neden boyle yapıyorsun dedikce ne ruh hastasi olmam kaldi,ne de anlayissizligim...Suan da cok.mutsuzum..Esimle.ayni dili konusamiyor olmamiza, eşimin ailesinin bu dusunce yapisina ve esimin evliligimizin zedelenebilecegini ve benim böyle bir durumda rizamin olmayacagini soylememe ragmen beni yok saymasina çok üzülüyorum.Kv kotu biri degildir ama.konu ayni evde yasamaya gelince,iyi yada kotu insan olmanin bir onemi kalmiyor sonucta rizam alinmadan gerceklesen bir olay olacaksa onun iyi biri olmasinin ne önemi var ki,bir cok yeri de araştırdim.dinen ve hukuken de aykiri esin rızası olmadan zorla ayni evde yasamaya dayatilmak.Bilmiyorum esimi.seviyorum,bir evladimiz da var ama,gecmisinde bu olayin zorluklari içinde buyumus biri olarak gunun birinde bu noktaya geleceğimi hissediyorum nedense(cunku daha önce de bu tarz seylerin sinyalini aldım ama takmadim kafaya ustunde durmadim) O nedenle.esimle.konusmak istedim,ama boyle.olacaksa da ayrilmak zorunda kalmak dusuncesi falan off cok zor cok uzgunum suan kizlar bir yardim edin bana...Uzun oldu okuyan ve cevaplayan arkadaşlara teşekkürleri