Gece gece basima gelenler kızlar sakin paralarim gitti çok kötüyüm :(

Hope123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
110
58
13
Avea hattima tl yüklemek icin tlmerkez.com diye Bi siteye girdim. Banka kartimin numaralarini ve kartin arkasindaki 3 haneli güvenlik numarasını girdim. Olmadi. Bu sefer Avea'nın kendi sitesinden girdim oldu, onaylandı sıkıntı Olmadi. Aradan 20 dk geçti. Hesabımdaki paralar tıkır tıkır düşmeye başladı hemen o panikle pijamalarla çıktım. Sitenin yanındaki atm den kalan paramı çektim az önce. 80 tl Haybeye gitti kızlar ben onla borç ödeyecektim 155 i aradim. Bilişim suçlarına yönlendirdi. Bilişim suçlarını aradim savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi tlmerkez.com adlı sitedeki numaralari aradim BÖYLE BiR NUMARA yok diyor çoğunda. Birine ulaştım Bi kadın açtı burasi ev kardeşim aramayin dedi çok çok dikkat edin eğer sitenin yanında atm olmasaydi hepsi gitmişti içinde kalan 4 tl yi bile almislar of of

Bu bahsettiğin büyük bir suç. Yarın ilk iş şikayette bulunmalısın.
Fakat artık para çekilirken Sms geliyor. Şuraya şu kadar gitti diye. O gelmedi mi size ?

Cok gecmis olsun. Ilk kez boyle bir siteden haberdar oluyorum.
Genelde islerimi araci olmayan sitelerden yapmayi tercih ederim. Sanal klavye kullanimi ya da ne bileyim telefona sifre gelmesi gibi guvenlik onlemleri iceren bir site degil mi?

Gelmedi. ilgilenirler mi? Ne yapmam gerekiyor yardim edin

Gelmedi. ilgilenirler mi? Ne yapmam gerekiyor yardim edin
baktım siteye. güvenli alışveriş var. mesafeli satış sözleşmesi vs var. alırsın paranı.
harcaman kadar tl o siteden yüklenmediyse belki dava bile açabilirsin. (ben olsam yapardım :) )

Çok geçmiş olsun her siteye güven olmaz keşke direkt kendi sitesine girip işlerini halletseydin dediğin siteyide ilk defa duydum 3d Secura olmadan işlem yapmadım hiç internet her yönüyle hem fayda hem zarar

baktım siteye. güvenli alışveriş var. mesafeli satış sözleşmesi vs var. alırsın paranı.
harcaman kadar tl o siteden yüklenmediyse belki dava bile açabilirsin. (ben olsam yapardım :) )
Yalnız sitede iletişim numaralarına ulaşılmıyor. Birinde numara kullanilmiyor diyor. Diğerinde ariyorum ev çıkıyor aramayin kardeşim bıktık diyorlar

Savcılığa dilekçe mi yazmam gerekiyor parami kurtarabilir miyim kızlar

öncelıkle gecmıs olsun kredı kartı ve banka kartın ıcın internet bankacılıgı kulanıyorsan gırıp tl yüklemesı yapabılırsın aracı bır sıteye geek yok bılgıne canım

Arkadasim keske dikkat etseydin bende bir sitede islem yapacatim diyelim islem 30 tl bir baktim onay mesaji geliyor kod dogrulama icin 180 tl yaziyor dogrulama kodunu girmedim sana cok gecmis olsunnn cok uzuldum haram zikkim olsun onlara eger mesaj gelip onaylamissan onlarin savunulur yonu olabilir eger oyle bir mesaj olmadan cekildiyse burnundan getir

Mesaj falan gelmedi kızlar.. Sitedeki numaralari ariyorum.. Hiçbiri kullanilmiyor .. Biri sadece açıyorlar onda da burası ev aramayin deniyor verdikleri mail adresi bile yokmuş aslında mail atilamiyor of

Mesaj falan gelmedi kızlar.. Sitedeki numaralari ariyorum.. Hiçbiri kullanilmiyor .. Biri sadece açıyorlar onda da burası ev aramayin deniyor verdikleri mail adresi bile yokmuş aslında mail atilamiyor of
Hemen telasma arkadasim numrayi yazarmusin sana aratirayim istersen

Ayrica hangi kart ise bankayi ara arkadasim supheli islem de bilgim disimda de mudaheele edebilirler kontur yuklenmedi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…