Bu bahsettiğin büyük bir suç. Yarın ilk iş şikayette bulunmalısın.Avea hattima tl yüklemek icin tlmerkez.com diye Bi siteye girdim. Banka kartimin numaralarini ve kartin arkasindaki 3 haneli güvenlik numarasını girdim. Olmadi. Bu sefer Avea'nın kendi sitesinden girdim oldu, onaylandı sıkıntı Olmadi. Aradan 20 dk geçti. Hesabımdaki paralar tıkır tıkır düşmeye başladıhemen o panikle pijamalarla çıktım. Sitenin yanındaki atm den kalan paramı çektim az önce. 80 tl Haybeye gitti kızlar ben onla borç ödeyecektim 155 i aradim. Bilişim suçlarına yönlendirdi. Bilişim suçlarını aradim savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi tlmerkez.com adlı sitedeki numaralari aradim BÖYLE BiR NUMARA yok diyor çoğunda. Birine ulaştım Bi kadın açtı burasi ev kardeşim aramayin dedi çok çok dikkat edin eğer sitenin yanında atm olmasaydi hepsi gitmişti içinde kalan 4 tl yi bile almislar of of
baktım siteye. güvenli alışveriş var. mesafeli satış sözleşmesi vs var. alırsın paranı.Gelmedi.ilgilenirler mi? Ne yapmam gerekiyor yardim edin
Yalnız sitede iletişim numaralarına ulaşılmıyor. Birinde numara kullanilmiyor diyor. Diğerinde ariyorum ev çıkıyor aramayin kardeşim bıktık diyorlarbaktım siteye. güvenli alışveriş var. mesafeli satış sözleşmesi vs var. alırsın paranı.
harcaman kadar tl o siteden yüklenmediyse belki dava bile açabilirsin. (ben olsam yapardım :) )
Arkadasim keske dikkat etseydin bende bir sitede islem yapacatim diyelim islem 30 tl bir baktim onay mesaji geliyor kod dogrulama icin 180 tl yaziyor dogrulama kodunu girmedim sana cok gecmis olsunnn cok uzuldum haram zikkim olsun onlara eger mesaj gelip onaylamissan onlarin savunulur yonu olabilir eger oyle bir mesaj olmadan cekildiyse burnundan getirAvea hattima tl yüklemek icin tlmerkez.com diye Bi siteye girdim. Banka kartimin numaralarini ve kartin arkasindaki 3 haneli güvenlik numarasını girdim. Olmadi. Bu sefer Avea'nın kendi sitesinden girdim oldu, onaylandı sıkıntı Olmadi. Aradan 20 dk geçti. Hesabımdaki paralar tıkır tıkır düşmeye başladıhemen o panikle pijamalarla çıktım. Sitenin yanındaki atm den kalan paramı çektim az önce. 80 tl Haybeye gitti kızlar ben onla borç ödeyecektim 155 i aradim. Bilişim suçlarına yönlendirdi. Bilişim suçlarını aradim savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi tlmerkez.com adlı sitedeki numaralari aradim BÖYLE BiR NUMARA yok diyor çoğunda. Birine ulaştım Bi kadın açtı burasi ev kardeşim aramayin dedi çok çok dikkat edin eğer sitenin yanında atm olmasaydi hepsi gitmişti içinde kalan 4 tl yi bile almislar of of
Mesaj falan gelmedi kızlar.. Sitedeki numaralari ariyorum.. Hiçbiri kullanilmiyor .. Biri sadece açıyorlar onda da burası ev aramayin deniyorArkadasim keske dikkat etseydin bende bir sitede islem yapacatim diyelim islem 30 tl bir baktim onay mesaji geliyor kod dogrulama icin 180 tl yaziyor dogrulama kodunu girmedim sana cok gecmis olsunnn cok uzuldum haram zikkim olsun onlara eger mesaj gelip onaylamissan onlarin savunulur yonu olabilir eger oyle bir mesaj olmadan cekildiyse burnundan getir
Hemen telasma arkadasim numrayi yazarmusin sana aratirayim istersenMesaj falan gelmedi kızlar.. Sitedeki numaralari ariyorum.. Hiçbiri kullanilmiyor .. Biri sadece açıyorlar onda da burası ev aramayin deniyorverdikleri mail adresi bile yokmuş aslında mail atilamiyor of
Cozume belki ulastirabilirimHemen telasma arkadasim numrayi yazarmusin sana aratirayim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?