Gece gece basima gelenler kızlar sakin paralarim gitti çok kötüyüm :(

PayPal 66,52 kuruş almış. Birde indirdik bilgi teknoloji 39.90 diyor :S

paypal bir ödeme aracı.Kendi paypal hesaplarına almışlar parayı,orda biriktiriyorlar demek ki. O indirdik com var ya.onlarla da irtibata geçin sizin kartınız ile yapılan alışveriş hangi adrese gitmiş öğrenin.İsim soyisim hepsi vardır indirdik denen sitede

netten yaptığım hiçbir işlemde sorun yaşamadım
bilmediğiniz yerlere neden girersiniz
kendi siteler varken

Vermiş olduğun sitede şirket bilgileri var canım ordan baktın mı?İade şartlarındna felanda olmuyor mu?

Bu tarz işlemleri aveanın web sitesinden yapmalısınız. Hata sizde. Ne oldu belli olmayan sitelerden alışveriş yada online işlemler yapılır mı hiç ya. Geçmiş olsun

o hesabını kapat yeni hesap ac cunku bilgilerin ellerinde gecmis olsun

Ben kapıda ödeme olmayan alışveriş yapmıyorum sırf bu yüzden çok geçmiş olsun.

Benimde 2 gündür her girdiğim sayfada 4 virüsünüz var temizlemek için tıklayınız yazıyor. Araştırdım oda bir hile çıktı

cok gecmıs olsun İnsallah gerı alabılırsınız..

İnternet bankacılığını kullanıp kendi hesabınızdan TL yüklemek varken neden duyulmadık bir site tercih ettiniz ki?
Suç duyurusunda bulunun.
Hatta şikayetvar'a da yazabilirsiniz.

Paypalı aradim. En geç 10 gün içinde iade edilecek dediler. İndirdik.com u aradim. Hesap ekstre bilgisi istedi mail attim. Birde bankaya fax çekicem o şekilde iade oluyormuş inşallah olur ya

Paypalı aradim. En geç 10 gün içinde iade edilecek dediler. İndirdik.com u aradim. Hesap ekstre bilgisi istedi mail attim. Birde bankaya fax çekicem o şekilde iade oluyormuş inşallah olur ya

İşlem yaptıgın kredi kartını iptal ettirip, yeni kart iste bankadan. Kart bilgilerin ellerinde, yeni para yüklediğinde tekrar aynısı olabilir. Bu risk var bence.

canım en garantisini istiyorsan www.btk.gv.tr adresine gir. kendine üyelik açıyorsun..orda şikayetini yaz.. mutlaka BTK duruma müdahale ediyor.. ben bizzat başka bir konuda yaşadım.. sana bu yolu tavsiye ederim.. geçmiş olsun canım.

Sağolun ordan da şikayetimi bildircem inşallah sonuç alirim 110 tl az değil

sen en ıyısı karakola gıt ordan senı ne yapman gerektıgı konusunda yonlendırırler

Çok geçmiş olsun. Bankaya dilekçeyi verecekmişsin zaten bence savcılığa da suç duyurusunda bulun.

bu kadarla kurtarmışsın dua et,bankayla görüş kart numaranı falan değitişrsinler bari ilerde tekrar o hesabı kullanırsın falan çekerler paranı gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…