o hesabını kapat yeni hesap ac cunku bilgilerin ellerinde gecmis olsunAvea hattima tl yüklemek icin tlmerkez.com diye Bi siteye girdim. Banka kartimin numaralarini ve kartin arkasindaki 3 haneli güvenlik numarasını girdim. Olmadi. Bu sefer Avea'nın kendi sitesinden girdim oldu, onaylandı sıkıntı Olmadi. Aradan 20 dk geçti. Hesabımdaki paralar tıkır tıkır düşmeye başladıhemen o panikle pijamalarla çıktım. Sitenin yanındaki atm den kalan paramı çektim az önce. 80 tl Haybeye gitti kızlar ben onla borç ödeyecektim 155 i aradim. Bilişim suçlarına yönlendirdi. Bilişim suçlarını aradim savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi tlmerkez.com adlı sitedeki numaralari aradim BÖYLE BiR NUMARA yok diyor çoğunda. Birine ulaştım Bi kadın açtı burasi ev kardeşim aramayin dedi çok çok dikkat edin eğer sitenin yanında atm olmasaydi hepsi gitmişti içinde kalan 4 tl yi bile almislar of of
Paypalı aradim. En geç 10 gün içinde iade edilecek dediler. İndirdik.com u aradim. Hesap ekstre bilgisi istedi mail attim. Birde bankaya fax çekicem o şekilde iade oluyormuş inşallah olur ya
canım en garantisini istiyorsan www.btk.gv.tr adresine gir. kendine üyelik açıyorsun..orda şikayetini yaz.. mutlaka BTK duruma müdahale ediyor.. ben bizzat başka bir konuda yaşadım.. sana bu yolu tavsiye ederim.. geçmiş olsun canım.Paypalı aradim. En geç 10 gün içinde iade edilecek dediler. İndirdik.com u aradim. Hesap ekstre bilgisi istedi mail attim. Birde bankaya fax çekicem o şekilde iade oluyormuş inşallah olur ya
canım en garantisini istiyorsan www.btk.gv.tr adresine gir. kendine üyelik açıyorsun..orda şikayetini yaz.. mutlaka BTK duruma müdahale ediyor.. ben bizzat başka bir konuda yaşadım.. sana bu yolu tavsiye ederim.. geçmiş olsun canım.
Banka sorun çıkarırsa tabiki bulunun. Dolandırıcı bunlar yaHayır gelmedi. Yarın bankaya fax çekeceğim. Savcılığa suç duyurusunda da bulunayım mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?