Gece gece basima gelenler kızlar sakin paralarim gitti çok kötüyüm :(

Bankayla irtibata gec hemen arkadasim bildir durumi onay bekliyenlerde duruyordur provizyonda durumu anlat mudahele edebilirler belki en azindan kimun adina hangi kuruma gittigi cikar ortaya delil de olur bunlar

Bankayla irtibata gec hemen arkadasim bildir durumi onay bekliyenlerde duruyordur provizyonda durumu anlat mudahele edebilirler belki en azindan kimun adina hangi kuruma gittigi cikar ortaya delil de olur bunlar
Onay bekleyenlerde duruyormuş bankayı aradim. Ne diyebilirim ?

Bu islem bana ayit degil de mesajlar gelmeye baslayinca cozdum olayi hemen kalan parami bu saate inip cektim de iptal etsinler

Hat burak canakle isimli kullaniciya ayit bu numara her hangi arkadasinda oyle kayitli sistemimde baktim

Tamam şimdi ariyorum. Kızlar şikayet var da birçok kişiye aynı site bana yaptığını yapmiş. Te 2013 yılında da aramislar yine ev çıkmış ben bu numarayı 2 gün önce aldim demişler. Bikaç saat önce Adam bana ben bu numarayı 2 gün önce aldım demişti se.... Bunlar

Bankamı aradim indirdik.com falan diyo of o siteyi ilk defa duydum

Onay mesajı vs gelmedi mi? Bankanın istediği dilekçeyi yazın,onayınız dışında alınmış o para sizden,zaten karsılığında hizmette alamamışsınız.
O hesabınızla işlem yapmayın,gerekirse kapattırın,ilerde para yatarsa yine çekebilirler paranızı.
Çok geçmiş olsun

Hayır gelmedi. Yarın bankaya fax çekeceğim. Savcılığa suç duyurusunda da bulunayım mı sizce

Arkadasim hattin kendi sitesinden, bankanin sitesinden, uygulamalarindan yuklenebilecekken nereden buldun bu ne idugu belirsiz siteyi? Web adresinde hayir yok bir kere gen.tr ile bitiyorsa bir site hayatta guvenmem. Sizinki iyi cesaret valla.

çok büyük hata yaptim

Kartınizi iptal ettirin ilerde para yüklenirse tekrar çekerler
Savcılığa da suç duyurusunda bulunun
Hesap dökümünü alın bu yapılan harcamaları isaretleyin bunları ben yapmadım şu siteden alışveriş yaparken oldu vs diye anlatan bir yazı yazın mail ve telefon nolarini da ekleyin
Bankaya da istedikleri dilekçeyi yazın
Ama çok da umutlu olun diyemeyecegim
Çünkü bu tür işleri yapanlar bir yolunu buluyor yani
Bundan sonrası için tedbirli olun kartınızı ilk iş iptal ettirin

Öyle mi dersiniz of of çok teşekkür ederim

Benim arkadasiminda basina aynen boyle bisey geldi,bilmedigi bir siteden fatura odemeye kalkmis site hata vermis,ay sonunda kartindan 600liralik dolar ve tl alisveris yaplmis,tam olarak nasil bir yol izledi bilmiyorum ama banka parayi almamisti

Harcama Detayıma baktım. PayPal a kesilmiş hep

Bankadan ekstrenizi istetin faxla veya maille gonderiyorlar. Elinizdeki belgelerle savciliga gidin. Sikayetim var diyin. Onlar sizi yonlendirir. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…