Gece gece basima gelenler kızlar sakin paralarim gitti çok kötüyüm :(

Bankadan kartını iptal ettir yeni kart çıkart. Adamlar para olunca tekrar çekebilir.

Bankaya dilekçemi yazdim inşallah sonuç alirim

tl yüklemelerini ben sadece internet bankacılığıyla bankanın kendi sitesinden yada operatörün sitesinden yapıyorum..
arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay..
banka gecenin bir vakti arayıp 250 liralık kontör almak istemişsiniz siz mi yaptınız demiş..
oda ben almadım sadece 20 tllik alcaktım olmadı demiş..
o girdiği site banka bilgilerini çalmış..
banka onay vermediği için parasını kurtardı..
sizde internet bankacılığı geçmiş işlemlerden bi bakın siteden çekmişler mi..
eğer çekmişlerse hemen şikayet edin bilişim suçlarıyla ilgilenen birime..

Bankadan ses gelmez ise ilgili birimlere gidicem 110 tl ya

Gelmedi. ilgilenirler mi? Ne yapmam gerekiyor yardim edin
bildiğin dolandırılmışsın. Bence o hesabını komple kapattır yada kartını kapattır bidaha para yatırırsan onu da çekebilirler.

Dipnot: Kardeş aveanın kendi sitesinden lira yüklemesi yapılıyorken niye bilmediğin siteden işlem yapıyorsun ki.

Ah salak kafam ya ne biliyim deli miyim neyim yaa kartimi komple iptal ettirdim

iyi ki buyuk bir mebla yokmus dedim.gecmis olsun

Vardi da koşa koşa atm ye gidip çektim

Geçmiş olsun.Tabi ki çalınan her para üzer ama 80 tl ile kurtulduğunuza dua edin yine de.

Geçmiş olsun.. Bundan sonra pay pal kart kullanın internet alisverisleriniz için.

Nerden buldun ki o siteyi. Yarın ilk is şikayet et. Ayrıca internet alisverislerinde güvenilir sitelerden sanal kartla alışveriş yap. Bir de faturali hatta geçebilirsiniz otomatik ödeme talimatı verirsin uygun tarifeler var. TL yükleme derdinden de kurtulursun.

sen bence onla kurtulduguna dua et ben hep bu yuzden internetten alisverise karsiyim ulkemizde tam internet guvenligi bilisum suclari guvenligi daha saglanamadi malesef gerci yeni yasalar cikti hak yemeyim ama bence daha koruyucu yasalar cikmali

ne günlere kaldık Ya Rab.
Çok geçmiş olsun canım, giden para bırak gitsin, emin ol döner dolaşır bulur seni helal paransa...

Bankaya dilekçe verdim daha neler yapabilirim?

Hemen bankayı ara. Yarın da şubeye gidip harcama itiraz formu doldur ver. Sonra da bilişim suçlarına gidip şilayetçi olacaksın. Bankadan yönlendirirler seni. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…