- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
bildiğin dolandırılmışsın. Bence o hesabını komple kapattır yada kartını kapattır bidaha para yatırırsan onu da çekebilirler.Gelmedi.ilgilenirler mi? Ne yapmam gerekiyor yardim edin
Ah salak kafam ya ne biliyim deli miyim neyim yaabildiğin dolandırılmışsın. Bence o hesabını komple kapattır yada kartını kapattır bidaha para yatırırsan onu da çekebilirler.
Dipnot: Kardeş aveanın kendi sitesinden lira yüklemesi yapılıyorken niye bilmediğin siteden işlem yapıyorsun ki.
sen bence onla kurtulduguna dua et ben hep bu yuzden internetten alisverise karsiyim ulkemizde tam internet guvenligi bilisum suclari guvenligi daha saglanamadi malesef gerci yeni yasalar cikti hak yemeyim ama bence daha koruyucu yasalar cikmaliAvea hattima tl yüklemek icin tlmerkez.com diye Bi siteye girdim. Banka kartimin numaralarini ve kartin arkasindaki 3 haneli güvenlik numarasını girdim. Olmadi. Bu sefer Avea'nın kendi sitesinden girdim oldu, onaylandı sıkıntı Olmadi. Aradan 20 dk geçti. Hesabımdaki paralar tıkır tıkır düşmeye başladıhemen o panikle pijamalarla çıktım. Sitenin yanındaki atm den kalan paramı çektim az önce. 80 tl Haybeye gitti kızlar ben onla borç ödeyecektim 155 i aradim. Bilişim suçlarına yönlendirdi. Bilişim suçlarını aradim savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi tlmerkez.com adlı sitedeki numaralari aradim BÖYLE BiR NUMARA yok diyor çoğunda. Birine ulaştım Bi kadın açtı burasi ev kardeşim aramayin dedi çok çok dikkat edin eğer sitenin yanında atm olmasaydi hepsi gitmişti içinde kalan 4 tl yi bile almislar of of
Nerden buldun ki o siteyi. Yarın ilk is şikayet et. Ayrıca internet alisverislerinde güvenilir sitelerden sanal kartla alışveriş yap. Bir de faturali hatta geçebilirsiniz otomatik ödeme talimatı verirsin uygun tarifeler var. TL yükleme derdinden de kurtulursun.
her bilgini vermişsin adama paramı al demişsin resmen o parayı geri alman artık mümkün değil kartı artık kullanma kartı iptal ettir yeniden kart al.Bankaya dilekçe verdim daha neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?