Gece gece çok canım sıkıldı

VaneSsa___

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
104
12
33
34
İyi geceler,başlıktan anlaşıldığı gibi canım çok sıkıldı gece gece ve çok basit birşey yüzünden.
Akşam mesaj attım nişanlma napıyosun diye oda yemek yiyorum dedi.Sonra ben bi kaç mesaj attım bşyler sordum yani oda cvp verdi önce sonrada,şu yemeğimi yiyeym de öyle konuşalım olur mu yazdı.
Ben bozuldum hemen rahatsız ettim gibi oldu çok üzüldüm öyle demene yazdım oda,rahatsız olmadım sadece yemek yerken yazamıyorum dedi
İşte ben biraz üsteledim oda dedi ki sen yemek yerken ben yazmazdım rahat rahat ye diye.
Tabi ben daha çok bozuldum dedim ki,ben rahatsız olmazdım çok mu önemli yemek sanki vs brz tartışır gibi olduk.
sonra yine msj attım ben dedim ki şimdi senden birşeyler söylemeni bekliyorum(işte beni yanlış anladın sana düşüncesiz demek istemedim gibi şeyler söylemesini bekledim.oda takcak bişey yok askm sen yemek yerken ben yazmazdım tartışmayalım iyi geceler dedi.
Birley yazmadım ama çok sinirliyim arkadaşım olmadığı için size anlatmak istedim belki brz alınganlık yaptım ama oda çok gıcık davrandı bilmiyorum derdin ne niye böyle gıcık ve şimarık davrandı üzdü beni bilmiyorum o kadar sinirliyim ve kötüyüm ki anlatamam

Yani ben olsaydım onun düşüncesiz olduğunu ina etmezdim cevap verirdim sadece o resmen şikayet etti ona alındım galiba bide geri adım atmadı inadına sinir oldum

Aslinda bence simarik davranmamis. Hakli.. Bende yemek yerken ellerimin sadece yemekte olmasini isterim, telefonda degil. Siz biraz fazla alinganlik etmissiniz gibi geldi.

Ama ne olursa olsun sinirleriniz bozukken konuyu iyi geceler diye onun bitirmesi beni de sinir ederdi

Be
Bence siz yanlis anlamissiniz bosuna gerginlik yapmissiniz, yemekten sonra konusalim demis, bugun konusmayalim dememiski, sonrasinda bile aciklamis tekrar, bosuna uzatmayin.
Ben alınganlık yaptım o zaman of kendi kendimi üzdün resmen niye böyle oldu anlamadım ki

Ben kırılacak bir konu göremedim kibarca belirtmiş yemek yediğini ve sonra devam edelim demiş sen birazalıngan davranmış dahada konuyu açıp tripli kız moduna girme bence canm bu şekilde kalsın konu

Boyle alinganliklar bi regl doneminde bide hamilelikte oluyo.

Takicak bisey yokki canim adam yemek yemis. Ben yemek yerken birak msjlasmayi konusmuyorum bile tlfnda

Hayatta en nefret ettiğm seylerden biridir yemek yerken gereksiz mesaj ve aramalar.

Çok haklısınız ben kabul ediyorum zaten ilk etapta abarttım gereksi alınganlık yaptım da sonradan sen yemek yerken ben yazmazdım rahat rahat ye diye dediği için düşüncesiz demiş oldu ona taktım ben bide geri adım atmadı hiç.yarın görüşcez sizce konuyu açmamalımıyım konuşmayı planlıyodum

Bunda inan hic bisey yok sen fazla alingansin. Bu bi tartisma konusu olmamali bence. Sende biraz anlayisli olabilir din. Boyle küçük şeyleri sorun haline getirme. Evlenince ne yapacksin çok merak ediyorum. Eğer bu davranislarin surekliyse güzel bir evlilik için değiştirmenin öneririm

Anlayissizlik yaptitigin için özür dile ya da hic konuyu açma bu tartisma sanki hic olmadi gibi davran

Konusun tabii de ne diyeceksiniz. Yani normal bunlar. Erkek arkadasim beni arar yemekteysem meşgule atarim , mesaj atarsa "yemek yiyorum" diye cevap atarim bitince yemegim donerim ona. Bence hayatin akisinda normal bir hal bu.

Bosver acma konuyu cok onemli bisey degil ztn. Ama boyle seylere takip iliskinizide kendinide yipratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…